مشاوره خرید هارد 2 ترا اینترنال یا اکسترنال؟
باسلام
دوستان بنده تو تاپیک قبلی رم رو مشاوره گرفتم و خیلی خوب به نتیجه رسیدم و خریداری کردم
مشکل فعلیم هارد هستش توی دیجی کالا و سایت های مشابه که نگاه میکردم به این نتیجه رسیدم از نظرات که هارد های2 ترا زیر 400 تومن همشون سیگت و وسترن و لنوو هستن حالا این هیچی مارکشون خوبه ولی بدنه ی بسیار بسیار ظریف و کیفیت ساخت و عمر بسیار پایین دارن که همه ازش شاکی بودن چه وسترن مدل پاسپورت و چه سیگیت و چه لنوو همه میگن کیفیت ساخت بدنه خیلی پایینه و اصلا محافظت شده نیست ضمن اینکه ضد شوک و اینا هم نیست و سرعتشم میگن پایینه و زودم خراب میشه و عمر کمی داره
حالا با توجه به اینکه من بودجم خیلی نیست
یه نفر بهم پیشنهاد داد که یه هارد اینترنال بگیرم لپ تاپی و با یه قاب و یه تبدیل به اکسترنال تبدیلش کنم گفت عمرش خیلی بیشتره و بهترم عمل میکنه گفت وقتی هاردت سوخت به حرفم میرسی گفت قیمتشم یکی در میاد!
آیا این صحبت صحیحه ؟؟ به نظر شما چیکار کنم؟چه مدلی بگیرم و چه قیمتی نهایت بودجم 400 تومنه!
خیلی گیج شدم
استفادم از هاردم ارشیو کردن خاطرات و فیلم و عکس و ایناست به تلوزیون وصلش نمیکنم ینی کاری باش ندارم!
پاسخ: مشاوره خرید هارد 2 ترا اینترنال یا اکسترنال؟
نقل قول:
باسلام
دوستان بنده تو تاپیک قبلی رم رو مشاوره گرفتم و خیلی خوب به نتیجه رسیدم و خریداری کردم
مشکل فعلیم هارد هستش توی دیجی کالا و سایت های مشابه که نگاه میکردم به این نتیجه رسیدم از نظرات که هارد های2 ترا زیر 400 تومن همشون سیگت و وسترن و لنوو هستن حالا این هیچی مارکشون خوبه ولی بدنه ی بسیار بسیار ظریف و کیفیت ساخت و عمر بسیار پایین دارن که همه ازش شاکی بودن چه وسترن مدل پاسپورت و چه سیگیت و چه لنوو همه میگن کیفیت ساخت بدنه خیلی پایینه و اصلا محافظت شده نیست ضمن اینکه ضد شوک و اینا هم نیست و سرعتشم میگن پایینه و زودم خراب میشه و عمر کمی داره
حالا با توجه به اینکه من بودجم خیلی نیست
یه نفر بهم پیشنهاد داد که یه هارد اینترنال بگیرم لپ تاپی و با یه قاب و یه تبدیل به اکسترنال تبدیلش کنم گفت عمرش خیلی بیشتره و بهترم عمل میکنه گفت وقتی هاردت سوخت به حرفم میرسی گفت قیمتشم یکی در میاد!
آیا این صحبت صحیحه ؟؟ به نظر شما چیکار کنم؟چه مدلی بگیرم و چه قیمتی نهایت بودجم 400 تومنه!
خیلی گیج شدم
استفادم از هاردم ارشیو کردن خاطرات و فیلم و عکس و ایناست به تلوزیون وصلش نمیکنم ینی کاری باش ندارم!
خیر تبدیل های موجود در بازار کیفیت خیلی بالایی ندارند . تبدیل خوب باید بگردید شاید پیدا شود . ولی قیمتش بالای 100 تومن است .
من چندین هارد وسترن پاسپورت الترا دارم که از 2011 به خوبی بدون مشکل در حمل نقل زیاد فقط تو کیف نگه دارنده برزنتی به خوبی کار میکنند .من باشم همون وسترن پاسپورت میگیرم با یک کیف برزنتی
نقل قول:
خیر تبدیل های موجود در بازار کیفیت خیلی بالایی ندارند . تبدیل خوب باید بگردید شاید پیدا شود . ولی قیمتش بالای 100 تومن است .
من چندین هارد وسترن پاسپورت الترا دارم که از 2011 به خوبی بدون مشکل در حمل نقل زیاد فقط تو کیف نگه دارنده برزنتی به خوبی کار میکنند .من باشم همون وسترن پاسپورت میگیرم با یک کیف برزنتی
البته این پاسپورتی که بنده عرض کردم مدل آلترا نیست ها
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این مدل رو عرض کردم ایا مناسبه ؟؟ همه میگن زودخش میوفته و ظریفه و بی کیفیت و بی سرعت
نقل قول:
باسلام
سلام
ببخشید شما حتما هارد قابل حمل نیاز داری یا اینکه می شه هارد اینترنال pc هم پیشنهاد داد؟ به خاطر جمله ای که در بالا گفتی میگم
نقل قول:
سلام
ببخشید شما حتما هارد قابل حمل نیاز داری یا اینکه می شه هارد اینترنال pc هم پیشنهاد داد؟ به خاطر جمله ای که در بالا گفتی میگم
سوالم دقیقا همینه که کدومشو تهیه کنم
مشکلی که هست من لپ تاپ دارم بنابر این نمیتونم اینترنال رو جا بزنم به صورت عادی باید حتما قاب و تبدیل براش بگیرم
سوالم اینه که کدوم کار رو انجام بدم اکسترنال یا اینترنال با قاب و تبدیل؟
نقل قول:
نقل قول:
سلام. به نظر من اشتباه می کنید. اصلا این تبدیل ها اصولی نیستند. بهترین کار همون خرید هارد اکسترناله به جای تبدیل اون مگر این که هارد لپتاپی اضافه داشته باشید و بخواهید قابل استفاده اش کنید.
نقل قول:
اگه از هارد استفاده زیادی ندارید اکسترنال بخرید چون هیچ وقت اشتباهی هاردتون فرمت نمیشه و مشکلی برای اطلاعات پیش نمیاد ولی اگه استفاده زیاده ( منظورم از استفاده کپی و حذف زیاد اطلاعاته ) اینترنال بخرید بهتره. هارد اینترنالم سیگیت و اکسترنالم وسترن دیجیتاله و از جفتش راضی ام.
ممکنه نظرتون رو راجب دو تبدیل زیر عرض بفرمائید ؟
https://www.digikala.com/Product/DKP-263512/
https://www.digikala.com/Product/DKP-211933
یه اینترنال وسترن دیجیتال بلو یا پرپل بگیرم 300 با 35 الی 50 تومن اکسترنالش کنم و استفاده کنم
حس میکنم با این کار یه اینترنال دارم که جون سخت تر از اکسترنال باشه نه ؟؟ میشه راهنماییم کنید؟
نقل قول:
یه اینترنال وسترن دیجیتال بلو یا پرپل بگیرم 300 با 35 الی 50 تومن اکسترنالش کنم و استفاده کنم
حس میکنم با این کار یه اینترنال دارم که جون سخت تر از اکسترنال باشه نه ؟؟ میشه راهنماییم کنید؟
مدل اوریکو رو بگیر
پرپل که نمی تونی بگیری ولی اگه امکان داره لینک هارد بلو رو هم بزار
نقل قول:
مدل اوریکو رو بگیر
پرپل که نمی تونی بگیری ولی اگه امکان داره لینک هارد بلو رو هم بزار
پرپل چرا نتونم ؟؟
اینا ها این پرپل 2 ترا
اینم بلو 2 ترا
پرپل برای سیستم های خونگی نیست همون بلو مناسبه. فقط اینکه هد این بلو 3.5 اینچه و شما باید قاب زیر رو بگیری
Western Digital Blue 2TB WD20EZRZ == 283000
Orico 3588US3 3.5 inch USB 3.0 == 115000
ولی اگه هاردی می خوای بسیار با کیفیت من میگم 100 اضافه هزینه کن و این دو تا رو بگیر. البته با پول این هارد red می تونی 3 ترابایت بلو بگیری ولی من کیفیت رو بر ظرفیت ترجیح دادم
Orico 3588US3 3.5 inch USB 3.0 == 115000
Western Digital Red 2TB 64MB WD20EFRX == 370000
نقل قول:
هیچ کدوم از این دو مبدل توصیه نمیکنم .
این مبدل
Transcend StoreJet 25S3 USB 3.0 2.5 Inch Enclosure for SATA 3 SSD and HDD