1 :تعداد فایل پیوست
مشکل در نصب نرم افزار کارت صوتی مادریرد asus crosshair vi hero
سلام خدمت دوستان عزیز
من یه مشکل تو نصب کارت صوتی مادربرد دارم الان صدا از باند های مانینور میاد از هدست هم صدا دارم(هدست USB) ولی از باندها صدا نمی یاد ؟؟؟؟؟؟ یعنی وقتی فیش باندها وصل می کنم مادر برد انو نمیشناسه از سایت ASUS هم برنامه SonicRadar3 و SonicRadar رو دانلود کردم ولی موقع نصب خطا میده
پاسخ: مشکل در نصب نرم افزار کارت صوتی مادریرد asus crosshair vi hero
نقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز
من یه مشکل تو نصب کارت صوتی مادربرد دارم الان صدا از باند های مانینور میاد از هدست هم صدا دارم(هدست USB) ولی از باندها صدا نمی یاد ؟؟؟؟؟؟ یعنی وقتی فیش باندها وصل می کنم مادر برد انو نمیشناسه از سایت ASUS هم برنامه SonicRadar3 و SonicRadar رو دانلود کردم ولی موقع نصب خطا میده
شات اسکرین خیلی واضح نیست . ولی درایور صوتی مادربرد اونطور که میبینم نصب نشده .یا دیتکت نکرده
سلام
درایور Realtek نصب نمیشه اخرین ابدیت رو هم از سایت ایسوس برداشتم(V8090WHQL) ولی باز نشد؟؟:1041:
win10 redstone2 v1703 Build1516.11
نقل قول:
سلام
درایور Realtek نصب نمیشه اخرین ابدیت رو هم از سایت ایسوس برداشتم(V8090WHQL) ولی باز نشد؟؟:1041:
win10 redstone2 v1703 Build1516.11
الان فایده نداره
اون درایور را باید قبل از نصب برنامه مکمل نصب کنید
ویندوز را مجدد نصب کنید .
متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدید ؟؟؟؟
نقل قول:
متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدید ؟؟؟؟
ویندوز را از ابتدا نصب کنید . سپس درایور realtek و بعد نرم افزار اسوس را نصب کنید .
5 :تعداد فایل پیوست
سلام
مراحلی که گفته بودید انجام دادم ولی باز صدا ار اسپیکرها نمیاد
realtek رو هم دستی از devise manager قسمت add legacy hardwer اضافه شد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
الان صدا از اسپیکر مانیتور و هدست usb دارم کارت صوتی مادریرد فکر کنم مشکلی نداشته باشه؟؟؟
مشکل از کارت صدای برد نباشه چطور کارت صدا برد رو تست کنم l ؟؟؟
ویندوز 8.1 رو هم زدم اونجا همین مشکل روداشت
نقل قول:
سلام
مراحلی که گفته بودید انجام دادم ولی باز صدا ار اسپیکرها نمیاد
realtek رو هم دستی از devise manager قسمت add legacy hardwer اضافه شد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
الان صدا از اسپیکر مانیتور و هدست usb دارم کارت صوتی مادریرد فکر کنم مشکلی نداشته باشه؟؟؟
مشکل از کارت صدای برد نباشه چطور کارت صدا برد رو تست کنم l ؟؟؟
ویندوز 8.1 رو هم زدم اونجا همین مشکل روداشت
تو بایوس یکبار تنظیمات را دیفالت کنید .بعد برنامه خود اسوس نصب کنید . اگر باز مشکل برقرار بود باید ببری گارانتی برای تست .
این هدست هم فعلا خارج کن .
اون صدا از اسپیکر مونیتور از خود کارت تامین میشه . الان چیپ صوتی مشکل نصب داره . پس کار نمیکنه و علامت زرد رنگ دارد .
برای تست هم میتونی از نسخه های جدید و لایو لینوکس ابونتو استفاده کنید
1 :تعداد فایل پیوست
بعد از دیفالت اینارو نصب کنم ؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
می خواستم یه کارت صدا بخرم با خرید کارت صدا مورد حل می شه یا باز باید ببرم گارانتی؟؟؟
با بودجه 500 600 چی بگیرم؟؟
این خوبه Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty Champion