با سلام
میخواستم بدونم ماینینگ حدودا چقدر میتونه درامد داشته باشه و اینکه حدودا چقد هزینه باید کرد و ارزش داره اصلا یا خیر
با تشکر.
Printable View
با سلام
میخواستم بدونم ماینینگ حدودا چقدر میتونه درامد داشته باشه و اینکه حدودا چقد هزینه باید کرد و ارزش داره اصلا یا خیر
با تشکر.
بستگی به مشخصات سیستم دارد .
با توجه به بالا رفتن ارزش بیت کوین ارزش دارد . ولی باید سخت افزار قوی و عموما 4-5 کارت گرافیک قدرتمند دارید
پس بر اساس گفته شما ارزش سرمایه گذاری داره درسته؟
بله با توجه به بالا رفتن ارزش پول بیت کوین . ارزش داره .سازندگان تجهیزات سخت افزاری هم توجه ویژهای به ماینینگ پیدا کردند .نقل قول:
مادربردهای مخصوص BTC و همچنین کارتهای سری RX500 شرکت AMD عملکرد خوبی برای ماینینگ دارند
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام
ببخشید سوال میکنم درباره ماینینگ خواستم بدونم که:
- به عمر مفید قطعات ضربه نمیزنه و اینکه در کل معمولاً چند ساعت سیستم رو برای این کار روشن میذارن؟
- نرم افزار مورد استفاده اش هم فقط اجرا و شروعش کنیم کافیه یا تنظیمات پیشرفته خاصی داره؟
- بعدش با توجه به ایرانی بودن ما چطور می تونیم بیت کوین رو به تومان تبدیل کنیم؟ بیت کوین که به آی پی ایران و مشخصات ایرانی حساس نیست نه؟
آخه نه که کامپیوتر من اکثراً بلااستفاده افتاده خیلی دوست دارم اگه بشه یه کمی ازش درآمد داشته باشم :1. (35):
در مورد در آمدش و نحوه استفاده در ایران به راحتی در ایران خرید و فروش میشه .یک پول جهانی آزاد بر خلاف پول های دیگرنقل قول:
در مورد نرم افزار و ... باید به سایت هایی که اطلاعات خوبی دارند چه ایرانی و چه خارجی مراجعه کنی در کل دردسری نداره
ولی بله سیستم فشار میاد . معمولا به طور کامل gpu را درگیر میکنه . عموما برای کسانی به صرفه در میاد حداقل چهار کارت گرافیک قوی همزمان ماینینگ میکنند
متاسفانه بیت کوین به دلیل Difficulty بالای Blockchain هاش نه کسی ماین میکنه و نه ماین کردنش سود دهی داره که من نمیدونم چرا اینجا دارن میگن ارزش داره :1. (27):نقل قول:
باید برید به دنبال سایر Cryptocurrency ها مثل ETH یا XMR
از نظر محدودیت های حساب Blockchain مشکلی دیگه وجود نداره
من که دیگه به حساب Blockchain نمیریزم اصلا:1. (27):
من بیت کوین هارو به سایت freebitco.in انتقال میدم و از همونجا مستقیم مبادلش میکنم:wink:
بدون هیچ مالیاتی:1. (31):