پاسخ: تصویر ندادن مانیتور
بعد از اپدیت بایوس حتما باید تتظیمات را دیفالت کرد و حتی کانفیگ RAID هم باید مجدد ستاپ بشه . این روش اصولیش هست . شما هم باید تنظیمات بایوس را دیفالت کنید و تنظیمات RAID را مجدد تنظیم کنید .
باسلام
واقعا سایت بینظیری دارید من هر موقع که سئوال پرسیدم بلافاصله شما جواب دادید چه در روز و چه در شب به شما تبریک می گویم
ببخشید یک سئوال دیگر از جواب های شما داشتم منظور شما این هست که من باطری مادربرد را در بیاورم و بعد تنظیمات raid را از اول انجام بدهم آیا اگر تنظیمات raid ر از اول انجام بدهم اطلاعاتم حذف نمی شود
با تشکر از شما و سایت بسیار عالیتون
نه نیازی به این کار نیست . اگر میتونید وارد بایوس بشید . اگر نمیتونید از جامپر clear cmos استفاده کنید .
اطلاعات که حذف نمیشه .فقط باید دوباره تنظیمات Raid پیکره بندی بشه .به هر حال این ریسک همیشه وجود داره ولی عموما مشکلی ایجاد نمیشه
با سلام و خسته نباشید
از جواب بسیار عالیتون خیلی ممنونم
عذرخواهی می کنم من نمی دانم که clear cmos در کجا واقع شده ممنونم که راهنمایی می کنید
آیا می شود به جای clear cmos باطری مادربرد را خارج کرد باز دوباره وارد کرد آیا با این کار مشکلی پیش نمی آید
با تشکر از شما
دفترچه مادربردتون را چک کنید . روش clear cmos را توضیح داده
اون هم میشه . ولی این روش بهتره
با سلام و خسته نباشید خدمت شما
از توضیحات خیلی خوبتون بسیار ممنونم من می ترسیدم که اطلاعاتم حذف بشود که با توضیحات شما مشکلم حل شد و خیلی هم از شما ممنونم که پاسخ دادید
بسیار مچکرم
با سپاس از شما
نقل قول:
با سلام و خسته نباشید خدمت شما
از توضیحات خیلی خوبتون بسیار ممنونم من می ترسیدم که اطلاعاتم حذف بشود که با توضیحات شما مشکلم حل شد و خیلی هم از شما ممنونم که پاسخ دادید
بسیار مچکرم
با سپاس از شما
خواهش میکنم . موفق باشید .