سلام
آنتی ویروس کسپرسکی (در حال اسکن کردن) ، Pr^^ogD^^V^^B ، فایر فاکس و تلگرام رو همزمان باز کردم و CPU به 100 درصد رسید
آیا این طبیعی هست ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
سلام
آنتی ویروس کسپرسکی (در حال اسکن کردن) ، Pr^^ogD^^V^^B ، فایر فاکس و تلگرام رو همزمان باز کردم و CPU به 100 درصد رسید
آیا این طبیعی هست ؟
نقل قول:
به نظر من با این سی پی یو قدرتمندی که شما داری طبیعی نیست
سه موردی که خودم باهاش درگیر بودم این بود که یکی اینکه وفتی facebook رو با فایرفاکس باز می کردم خیلی از منابع سی پی یو رو استفاده می کرد و خود فایرفاکس هم وقتی خیلی حافظه داخلیش پر بشه این مشکل رو داره
اگه سیستم ویروسی شده باشه هم این مشکل به وجود میاد و بعضی از ویروس ها رو آنتی ویروس نمی تونه تشخیص بده که باید از نرم افزار مخصوص استفاده کنی
یه موردی که خودم از چند تا سایت نگاه کردم این بود که جلوی آپدیت ویندوز رو باید بگیریم این مشکل درست می شه شما ویندوزت 7 نیست من از ویندوز 7 میگم شما طبق همین تو ویندوزت نگاه کن
برو توی کنترل پنل و برو توی Administrative Tools و بعد Services و بیا آخر روی windows update بعد stop رو بزن و گزینه بالا رو که روی automatic است رو disable کن و ok رو بزن
سلامنقل قول:
آپدیت ویندوز رو کلا غیر فعال کردم چند روز پیش
یعنی ممکنه یک قطعه از کامپیوتر ایراد داشته باشه ؟
آخه برنامه کسپرسکی خیلی سنگین نیست ؟ فقط موقع اسکن کردن به 100 درصد میرسه
از این برنامه استفاده کن
علاوه بر کنترل حجم نت روی پروسه های هم تاثیر داره
اگه فقط موقع اسکن به 100 درصد می رسه به نظر من آنتی ویروس بهینه ای نیست و برای اینکه ضعف موتورش رو پوشش بده سعی می کنه از حداکثر منابع برای عملیاتش استفاده کنهنقل قول:
می تونی یک آنتی ویروس دیگه ای نصب کنی ببینی همین مشکل رو باهاش داری
من خودم avast رایگان داشتم که خیلی کم از منابع استفاده می کرد ولی نمی دونم چی شد باطل شد
الان هم avira دارم و از nod 32 هم برام بهتر بوده هم سریال نمی خواد هم تا به حال سیستمم ویروسی نشده و استفاده از منابعش هم خیلی کمه پردازنده من تازه core 2 due هستش و یک دهم قدرت پردازنده شما رو نداره
بله موقع اسکن کردن اینطوری هستنقل قول:
کسپرسکی خیلی قوی هستش . اینی که من دارم total Security هست اما عجیبه که چطوری پردازنده رو داره درگیر میکنه
ممنوننقل قول:
به نظر شما پس مورد غیر طبیعی نیست ؟ به قول دوستمون آقا رامین ، آنتی ویروس زیادی داره از منابع استفاده میکنه
باید قدم به قدم جلو رفتنقل قول:
ببخشید امیر جان من ویندوز 10 رو قبلا نصب کردم ولی task manager اینجوری نبود احتمال میدم برای ویندوز 8 باشه خوب i5-7500 که kabylake است و گفتن که رایزن و kabylake فقط از ویندوز 10 پشتیبانی می کنن اونوقت شما چطوری ویندوز 8 ریختی یعنی رایزن و kabylake رو ویندوز 7 هم ممکنه کار کنن دیگه؟نقل قول:
آقا رامین من از ویندوز 10 دارم استفاده می کنم . بله ویندوز 7و8 رو این پردازنده جواب نمیدهنقل قول:
الان من نرم افزار رو باز کردم . کدام گزینه را باید انتخاب کنم ؟ این نرم افزار مگر برای غیر فعال کردن آپدیت ویندوز نیست ؟نقل قول:
طرز کارش ساده است . باید اسکرین شات بگذاری همه برنامه ها را حفظ نیستم .باز میکنی برنامه را همون صفحه اولش نوشته DESTROY...نقل قول:
این فایل ویدیوی
PHP Code:https://youtu.be/3VgfEmCvaH0