1 :تعداد فایل پیوست
[مادربرد گیگابایت]مشکل در باز گردانی بایوس مادر بورد GA-Z270X-Ultra Gaming
درود
مشکل در باز گردانی بایوس از نسخه F5a به نسخه F4 با نرم افزار @برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] هم به صورت فایل و هم آنلاین هم تصویر ارور ها پیوست می شود
دلیل باز گردانی :
مشکل در الترا فست بوت و 4 بوق بایوس هنگام ریستارت و یا روشن کردن سیستم
به هنگام ریستارت سیستم یهویی خاموش شده و مجدد روشن می شود به نوعی که انگار برق سیستم قطع و وصل می شود
البته بایوس قبلی هم عاری از مشکل نبود و آنهم کم نشان دادن ولتاژهای پاور
مشخصات سیستم :
MB: GA-Z270X-Ultra Gaming (rev. 1.0)
CPU: i3 7100
RAM:Gskill 2X8 g 3200 trident
پاسخ: مشکل در باز گردانی بایوس مادر بورد GA-Z270X-Ultra Gaming (rev. 1.0) از نسخه ی جدید F5a به نسخه یF4
هر چند که زیاد توصیه نمیکنم . ولی فایل بایوس را دانلود کن و با RUFUS فلش بوت درست کن و فایل بایوس و فایل Efiflash را کپی کن در فلش و با کامند پرامپ میتونی بایوس قبلی را فلش کنی .
پاسخ: [مادربرد گیگابایت]مشکل در باز گردانی بایوس مادر بورد GA-Z270X-Ultra Gaming
درود و سپاس
فکر می کنم به ریسکش نمی ارزه
کار نکردن @برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] باگ نرم افزار هست یا مشکل بایوس مادر بورد?
ایا راه دیگری به غیر از ان نیست؟
فرستاده شده از LG-D380ِ من با Tapatalk
پاسخ: [مادربرد گیگابایت]مشکل در باز گردانی بایوس مادر بورد GA-Z270X-Ultra Gaming
نقل قول:
درود و سپاس
فکر می کنم به ریسکش نمی ارزه
کار نکردن @
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] باگ نرم افزار هست یا مشکل بایوس مادر بورد?
ایا راه دیگری به غیر از ان نیست؟
فقط راه ریفلش بایوس قدیمی از همین طریق EFI FLASH هست .
باید از طریق بایوس مادر بورد انجام بدم مثل qflash یا اگه دستورالعمل خاصی داره و یا اموزش خاصی داره میتونین لینگ یزارین لطفا
نقل قول:
باید از طریق بایوس مادر بورد انجام بدم مثل qflash یا اگه دستورالعمل خاصی داره و یا اموزش خاصی داره میتونین لینگ یزارین لطفا
فقط نیاز به ساخت فلش بوت ساده با RUFUS و کپی کردن محتوای بایوس به همراه دو فایل دیگه من جمله BAT و EXE هست . خودش اتوماتیک اپدیت میکنه .
یعنی من فقط باید فلش و یuefi درست کنم ?
کدوم گزینه?
یک فلش بوت ساده با RUFUS خیلی راحت درست میشه
همون دیفالت RUFUS نیازی نیست تغییر بدی فقط فت 32 باشه بعد سه تا فایل را کپی کن .
خود RUFUS FREEDOS داره .
نقل قول:
بعد از چه روشی بایوس و وارد کنم
1-ساخت فلش بوتیبل با RUFUS
2-کپی فایلها که سه تا هستند در فلش بوتیبلی که ساخته شده
3- بوت سیستم با فلش بوت ساخته شده
4-اون فایل autoexe خودش به صورت اتوماتیک باعث میشه برنامه اپدیت اجرا بشه . تموم شد دقت کنید . ریستارت شد . فلش را خارج کنید که مجدد پروسه اپدیت اجرا نشه