راهنمایی برای اورکلاک intel core i7 6850k
عرض سلام و خسته نباشید. اگر قانون خاصی رو نادیده گرفتم عذر میخوام چون خیلی با قوانین اشنا نیستم و تازه واردم.
من یه سیستم به شرح زیر دارم که میخوام اورکلاکش کنم ولی نمیشه. یعنی تو منو ست اپش فرکانس و صریب BlCK بسته هست و قابل تغییر نیست. لطفا راهنماییم کنید.
CPU: intel 6850k
Main: gigabyte ga x99 du4
Ram g skill ripjaws 32 2×16 2400
Cooler green glasier 240 mm
Power green 850 oc premium.
میخوام فرکانس رو تا حدود ۴.۵ تا ۵ گیگا هرتز برای سی پی یو اور کلاک کنم. امکانش هست!؟
پاسخ: راهنمایی برای اورکلاک intel core i7 6850k
نقل قول:
عرض سلام و خسته نباشید. اگر قانون خاصی رو نادیده گرفتم عذر میخوام چون خیلی با قوانین اشنا نیستم و تازه واردم.
من یه سیستم به شرح زیر دارم که میخوام اورکلاکش کنم ولی نمیشه. یعنی تو منو ست اپش فرکانس و صریب BlCK بسته هست و قابل تغییر نیست. لطفا راهنماییم کنید.
CPU: intel 6850k
Main: gigabyte ga x99 du4
Ram g skill ripjaws 32 2×16 2400
Cooler green glasier 240 mm
Power green 850 oc premium.
میخوام فرکانس رو تا حدود ۴.۵ تا ۵ گیگا هرتز برای سی پی یو اور کلاک کنم. امکانش هست!؟
شما با بالا بردن مولتی باید اور کنید . برنامه easy tune گیگابایت را نصب کن . به راحتی میتونی با بالا بردن مولتی یا ضریب اور کنی .
نقل قول:
شما با بالا بردن مولتی باید اور کنید . برنامه easy tune گیگابایت را نصب کن . به راحتی میتونی با بالا بردن مولتی یا ضریب اور کنی .
با تشکر از راهنماییتون. با این روش نیازی به تنظیم ولتاژ یا اورکلاک رم نیست!؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
خیر نیازی به اور رم نیست . ولتاژ هم روی هر ضریبی که سیستم ناپیدار شد نیاز به ولتاژ هست . ولی به دلیل اینکه تجربه ندارید . سمت بالا بردن ولتاژ نرید .
نقل قول:
خیر نیازی به اور رم نیست . ولتاژ هم روی هر ضریبی که سیستم ناپیدار شد نیاز به ولتاژ هست . ولی به دلیل اینکه تجربه ندارید . سمت بالا بردن ولتاژ نرید .
تشکر از لطفتون.
سلام مجدد. من برنامه ای که گفتید رو نصب کردم ولی نتونستم اورکلاک رو باهاش انجام بدم. چون چیزی برای اورکلاک کردن یا تغییر ضریبا نداشت
easy tune راهنمای اورکلاکش در سایت ها هست . نمیتونم شما چجوری نتونستی اور کنی با easy tune
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
easy tune راهنمای اورکلاکش در سایت ها هست . نمیتونم شما چجوری نتونستی اور کنی با easy tune
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اخه مشکل من اینه که cpu رو نمیشناسه برنامه انگار. تو بخش ادونس کلاک فرکانس و مشخصات رو گلا نمیاره و ضریبارو صفر مینویسه!!!
برنامه را از سایت گیگابایت از قسمت مادربردتون دریافت کنید .
برای کار کرد درست این برنامه ها ابتدا باید APP سنتر نصب بشه . نسخه جدیدش هم در قسمت یوتیلیتی صفحه مادربرد شما در سایت گیگابایت موجوده