[مادربرد گیگابایت]مشکل با مادربرد گیگابایت
سلام
من یه مشکلی برام پیش اومده گفتم یه راهنمایی بگیرم
اول اینکه مادربرد جدید من که گیگابایت Z170X-Gaming 3 هستش یکی از سوکت های ساتاش کار نمیکنه.یعنی 6 تا هارد رو بهش با کابل ساتا وصل شدم ولی هارد رو نتونست برام بالا بیاره.ولی سوکتهای دیگه همشون کار میکنن
بنظرتون چیکار کنم؟
دوم اینکه من ویندوز 10 تازه رو این سیستمم نصب کردم.هروقت پای سیستم هستم مانیتورم هر 10 دقیقه یه باز صفحه اش مشکی میشه و بعد از 2 ثانیه باز تصویر رو بهم میده.بنظرتون ایراد از چیه.تا قبل از اینکه سیستمم رو عوض کنم مانیتورم کاملا سالم بود و هیچ مشکلی نداشت.
در ضمن اخرین نسخه اپدیت کارت گرافیکمم امشب نصب کردم.ولی فرقی نکرد.
و اینکه کارت گرافیک من 1070 گیگابایت هستش.وقتی امروز که تازه سیستمم رو اماده و حاظر به کار تحویل گرفتم متوجه یه مشکلی شدم.مثلا تو بازی هروقت یه صحنه سیاه تو بازی و یا حتی فیلم دیدن ظاهر میشه تو اون صحنه سیاه پر از دون دونهای قرمز میبینم.نمیدونم چرا اینجوری.تو رنگهای دیگه همچین چیزی نمیبینم.فقط تو رنگ مشکی میبینم.
البته بگم من از کابل hdmi که تازه خرید و از کارت گرافیکم به مانیتورم وصل کردم دارم استفاده میکنم.ممکنه بخاطر کابل باشه؟
ممنون میشم کمکم کنید...
پاسخ: مشکل با مادربرد گیگابایت
نقل قول:
سلام
من یه مشکلی برام پیش اومده گفتم یه راهنمایی بگیرم
اول اینکه مادربرد جدید من که گیگابایت Z170X-Gaming 3 هستش یکی از سوکت های ساتاش کار نمیکنه.یعنی 6 تا هارد رو بهش با کابل ساتا وصل شدم ولی هارد رو نتونست برام بالا بیاره.ولی سوکتهای دیگه همشون کار میکنن
بنظرتون چیکار کنم؟
دوم اینکه من ویندوز 10 تازه رو این سیستمم نصب کردم.هروقت پای سیستم هستم مانیتورم هر 10 دقیقه یه باز صفحه اش مشکی میشه و بعد از 2 ثانیه باز تصویر رو بهم میده.بنظرتون ایراد از چیه.تا قبل از اینکه سیستمم رو عوض کنم مانیتورم کاملا سالم بود و هیچ مشکلی نداشت.
در ضمن اخرین نسخه اپدیت کارت گرافیکمم امشب نصب کردم.ولی فرقی نکرد.
و اینکه کارت گرافیک من 1070 گیگابایت هستش.وقتی امروز که تازه سیستمم رو اماده و حاظر به کار تحویل گرفتم متوجه یه مشکلی شدم.مثلا تو بازی هروقت یه صحنه سیاه تو بازی و یا حتی فیلم دیدن ظاهر میشه تو اون صحنه سیاه پر از دون دونهای قرمز میبینم.نمیدونم چرا اینجوری.تو رنگهای دیگه همچین چیزی نمیبینم.فقط تو رنگ مشکی میبینم.
البته بگم من از کابل hdmi که تازه خرید و از کارت گرافیکم به مانیتورم وصل کردم دارم استفاده میکنم.ممکنه بخاطر کابل باشه؟
ممنون میشم کمکم کنید...
سلام
شما قبل از هر کاری بایوس مادربرد را به آخرین نسخه سایت گیگابایت بر اساس REV مادربرد اپدیت کنید . اون اسلات ساتایی که احساس میکنید مشکل داره جداگانه تست کنید .
پاسخ: مشکل با مادربرد گیگابایت
نقل قول:
سلام
شما قبل از هر کاری بایوس مادربرد را به آخرین نسخه سایت گیگابایت بر اساس REV مادربرد اپدیت کنید . اون اسلات ساتایی که احساس میکنید مشکل داره جداگانه تست کنید .
چجوری اپدیتش کنم؟منظورم بایوس هستش
جدا گونه تستش کردم.هیچ هاردی رو نمیشناسه.
پاسخ: [مادربرد گیگابایت]مشکل با مادربرد گیگابایت
برای سیاه شدن تصویر هم کابل HDMI را بررسی کنید . از DVI استفاده کنید و نتیجه را اطلاع بدید .
- - - Updated - - -
نقل قول:
چجوری اپدیتش کنم؟منظورم بایوس هستش
جدا گونه تستش کردم.هیچ هاردی رو نمیشناسه.
از داخل DVD مادربرد برنامه @برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] را نصب کنید . بعد بر اساس REV مادربرد بایوس را دانلود و با همین برنامه اپدیت کنید .
مادربرد شما در حال حاضر یک REV دارد که آخرین بایوس هم F6 هست . از لینک زیر دریافت و اپدیت کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
برای سیاه شدن تصویر هم کابل HDMI را بررسی کنید . از DVI استفاده کنید و نتیجه را اطلاع بدید .
- - - Updated - - -
چشم حتما
متاسفانه اون مبدل DVI که به سیستم قبلیم وصل بود رو ندارم.گرفتمش تست میکنم .و بهتون اطلاع میدم.
از داخل DVD مادربرد برنامه @
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] را نصب کنید . بعد بر اساس REV مادربرد بایوس را دانلود و با همین برنامه اپدیت کنید .
چشم حتما
متاسفانه اون مبدل DVI که به سیستم قبلیم وصل بود رو ندارم.گرفتمش تست میکنم .و بهتون اطلاع میدم.
نقل قول:
چشم حتما
این دو مورد را انجام بدید . اگر بعد از اپدیت باز مشکل کار نکردن یکی از ساتا ها وجود داشت بهتره به گارانتی مراجعه کنید .
اسم برنامه بایوس هم به این تغییر کرده گفتم اشتباه نکنید
در مورد ایراد سیاه شدن گاهی به دلیل سیم کشی و روشن خاموش شدن لامپ ها مخصوصا کم مصرف باعث سیاه شدن لحظه ای تصویر مونیتور میشه . سعی کنید یک محافظ برق مناسب تهیه کنید که این مشکل را به حداقل برسونید .
نقل قول:
این دو مورد را انجام بدید . اگر بعد از اپدیت باز مشکل کار نکردن یکی از ساتا ها وجود داشت بهتره به گارانتی مراجعه کنید .
اسم برنامه بایوس هم به این تغییر کرده گفتم اشتباه نکنید
سلام
دوست عزیز من الان اینبرنامه که لینکش رو گذاشتید دانلود کردم و ریختمش
چه تغییراتی انجام میده؟
بعدش شما گفتید بایوس رو هم اپدیت کنم احتمالا مشکلم حل میشه.چجوری بایوس رو اپدیت کنم.
اونم لینکی داره که دانلودش کنم تا اپدیت بشه؟
ممنون.
از این صفحه برنامه @برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] را دانلود کنید و نصب کنید . دو حالت داره یکی بصورت انلاین اپدیت میکنه . یکی هم از طریق لینکی که دادم بایوس رو میگیرید انزیپ میکنید و فایل بایوس را از طریق برنامه @برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] باز میکنید و اپدیت میشه
بایوس را در پست 5 همین تاپیک گذاشتم