{مادربورد گیگابایت} درخواست کمک برای افزایش وی رم intel HD grafic 530
با سلام. همونطور که اطلاع دارین وی رم کارت گرافیک انبورد پردازنده ی 6100، 64 مگابایت هست.
رم سیستم بنده 16 گیگابایت ddr4 هست.
میخواستم با استفاده از رم سیستم، vram 530 رو ببرم رو 1گیگ. ممنون میشم کمک کنین چطور. مادربورد من gigabyte h110m-a هستش که تو بایوس تنظیمات داره درین باره ولی وقتی تغییر میدم vram افزایش پیدا نمیکنه. ممنون میشم کمک کنین با تشکر.
:love::11():
پاسخ: {مادربورد گیگابایت} درخواست کمک برای افزایش وی رم intel HD grafic 530
نقل قول:
با سلام. همونطور که اطلاع دارین وی رم کارت گرافیک انبورد پردازنده ی 6100، 64 مگابایت هست.
میخواستم با استفاده از رم سیستم، vram 530 رو ببرم رو 1گیگ. ممنون میشم کمک کنین چطور. مادربورد من gigabyte h110m-a هستش که تو بایوس تنظیمات داره درین باره ولی وقتی تغییر میدم vram افزایش پیدا نمیکنه. ممنون میشم کمک کنین با تشکر.
سلام
این رم زمانی استفاده میشه که بهش نیاز هست . شما ماکزیمم رمی که SHARE میشه رو مشخص میکنید .زمانی که بهش نیاز باشه از اون رم استفاده میشه .
من مثلا برای اجرای بازی pes 2015 میخوام که تو اون 64 مگابایت میشناسه نمیشه کاریش کرد که یک گیگ بشناسه؟
با تشکر برای کمکتون. :love::11():
اون تو خود بازی به رم بیشتری نیاز داشته باشه تا سقف Maximum shared memory of 512 MB بالا میره . این رم زمانی که نیاز باشه از تا سقف 512 مگابایت از رم سیستم برداشته میشه . برای بهبود عملکرد درایور جدید این سری را با فندق شکن از سایت اینتل دریافت کنید .
چون کم میشناسه اجازه افزایش تنظیماتو نمیده برا اون میخوام افزایش بدم. باز اگه راهی بود ممنون میشم. :11():
نقل قول:
چون کم میشناسه اجازه افزایش تنظیماتو نمیده برا اون میخوام افزایش بدم. باز اگه راهی بود ممنون میشم. :11():
درایور رو ازسایت اینتل دریافت کنید بهتر میشه . شما وارد بازی بشید . از صفحه دوم برنامه GPU-Z میتونی رم اختصاص یافته به گرافیک را مشاهده کنید .
نقل قول:
با سلام یه گیگ که نمیشه. کلا با این سیستم (بدون کارت گرافیک) نمیتونید پی اس بازی کنید چون حداقل به 512 مگابایت حافظه ی گرافیکی اختصاصی احتیاج دارید. بهترین کار خرید کارت گرافیک جداگانه هست.