آیا قطعات زیر گلوگاه هستند؟
مشخصات سیستم:
amd fx 4130 quad core 3.80 ghz
asus gtx 760
1tb hdd
8gb kingston ram 1600mhz
asus m5 a97 evo r2.0
green pars case
green 450w power
در دو بازی cod advanced warfare و ghosts با لگ اعصاب خرد کن مواجه هستم. احساس می کتم یه چیزی تو این سیستم نمی ذاره کارت گرافیک قدرتشو نشون بده. احساس می کنم گلوگاهی وجود داره.
ممنون میشم هر راهنمایی هست بکنید. هر چی شد. هیچی برام مهم نیست. الآن من سه تا راه حل دارم از نظر خودم:
1- خرید ssd
2- تعویض سی پی یو و مادربرد و قرار دادن مادربردی با سی پی یو core i5
3- تعویض پاور و خرید پاور 600 وات از برند کولر مستر
نظر شما چیه؟
پاسخ: آیا قطعات زیر گلوگاه هستند؟
نقل قول:
مشخصات سیستم:
asus gtx 760
1tb hdd
8gb kingston ram 1600mhz
asus m5 a97 evo r2.0
green pars case
green 450w power
در دو بازی cod advanced warfare و ghosts با لگ اعصاب خرد کن مواجه هستم. احساس می کتم یه چیزی تو این سیستم نمی ذاره کارت گرافیک قدرتشو نشون بده. احساس می کنم گلوگاهی وجود داره.
ممنون میشم هر راهنمایی هست بکنید. هر چی شد. هیچی برام مهم نیست. الآن من سه تا راه حل دارم از نظر خودم:
1- خرید ssd
نظر شما چیه؟
بنظر من اگه بودجه داری برد و سی پی یو و رم رو عوض کن و یه i5-6400 با z170 یا h170 بگیر. رم هم اگه بودجه میرسه 16 بخر ، اگه نه که دو تا 4 گیگ بخر.
پاورت هم فک کنم تو حالت فول لود میره و امکان داره به خودش یا قطعات آسیب برسونه. چون :
خب در مورد پاور چی؟ مقرون به صرفه ترین راه برای حل لگ زدن رو اعصاب ghosts و advanced warfare چی هست؟
پاورتون میتونه عامل مشکل باشه . چون ابدا برای این کانفیگ جوابگو نیست .
نقل قول:
مشخصات سیستم:
asus gtx 760
1tb hdd
8gb kingston ram 1600mhz
asus m5 a97 evo r2.0
green pars case
green 450w power
1- خرید ssd
نظر شما چیه؟
سلام دوست عزیز
1- خرید ssd خوبه ولی اگه برای بالابردن فریم در بازی قصد خرید دارید تاثیری نخواهد داشت
2- برای بازی اگه میخواهید تعویض کنید تاثیر دارید ولی نه چیزی که شما مدنظرتون هست ، مقداری اور میتونه تاثیر کافی داشته باشه
به این مسیر برید
power option > change advance >processor power managment > maximum processor state
مقدار رو از 100 به 80 کاهش بدید ، در هر دو حالت با fraps فریم رو بنویسید ببینم چه مقداری تفاوت میکنه
3- اینکه این مشکل برای پاور باشه یا نباشه رو کار ندارم شما پاور رو تعویض کن نه فشار به این پاور بیاد نه به قطعات ، در حالت لود میتونید ولتاژ 12 رو چک کنید
:give_rose:
1- برای من روی صد هست و اینطوری لگ داره. اگه پایین تر ببرم کلا باید بیخیال راندمانش بشم. فقط تو حالت 100 سی پی یومی تونم روش حساب کنم. هر وقت این کار رو کردم تو بیشتر بازی ها از جمله watch dogs لگ ها بسیار شدید یا به اصطلاح stutter مواجه شدم.
2- در حالت لود می تونین ولتاژ 12 رو چک کنین رو واقعا ازش سر در نیاوردم. ممنون میشم یه توضیحی در موردش بدین.
اگه فریم هم می خواین (watch dogs: cpu 100:60 frame and more cpu lower:40-50 frames with stutter)
نقل قول:
1- برای من روی صد هست و اینطوری لگ داره. اگه پایین تر ببرم کلا باید بیخیال راندمانش بشم. فقط تو حالت 100 سی پی یومی تونم روش حساب کنم. هر وقت این کار رو کردم تو بیشتر بازی ها از جمله watch dogs لگ ها بسیار شدید یا به اصطلاح stutter مواجه شدم.
2- در حالت لود می تونین ولتاژ 12 رو چک کنین رو واقعا ازش سر در نیاوردم. ممنون میشم یه توضیحی در موردش بدین.
اگه فریم هم می خواین (watch dogs: cpu 100:60 frame and more cpu lower:40-50 frames with stutter)
کاملا مشهخصه ایراد از پاور هست . الان شما داری به پاور و گرافیک فشار میاری . برای این گرافیک و این سیستم نیازه به حداقل 550 وات داری .
بعدش یه سوالی این سی پی یو amd رو احساس می کنم که خیلی پر مصرفه. همین amd fx 4130. خمیر z9 رو فرمودید تعویض کنم تعویض کردم اما خمیر z5 گرفتم. نمی دونم یارو میگفت بهش نمی خوره. بعد آیا اصلا عملکرد این سی پی یو به core i3 می رسه یا فقط اسماً بولدزر نام گرفته؟ خیلی داغ میکنه. با این خمیر هم داغ می کنه. آیا این هم ممکنه به کافی نبودن پاور ربط داشته باشه؟
نقل قول:
بعدش یه سوالی این سی پی یو amd رو احساس می کنم که خیلی پر مصرفه. همین amd fx 4130. خمیر z9 رو فرمودید تعویض کنم تعویض کردم اما خمیر z5 گرفتم. نمی دونم یارو میگفت بهش نمی خوره. بعد آیا اصلا عملکرد این سی پی یو به core i3 می رسه یا فقط اسماً بولدزر نام گرفته؟ خیلی داغ میکنه. با این خمیر هم داغ می کنه. آیا این هم ممکنه به کافی نبودن پاور ربط داشته باشه؟
اون حرارت برای این پردازنده طبیعیه . داغ کردن هم دلیلش این بود که خمیر به خوبی داره حرارت از روی پردازنده به هیت سینک منتقل میکنه . با این پاور احتمال خراب شدن قطعاتش شما بسیار بالاست .
پاور چند وات و از چه برندی تهیه بشه؟