[مادربرد گیگابایت] عدم شناسایی هارد در نصب ویندوز 7
با سلام و احترام
امروز خواستم ويندوز ٧ نصب كنم مجددا اما هنگام نصب ويندوز در صفحه پارتيشن بندي اصلا سيستم هارد و نميشناسه!!!!!
روي سيستم الان ويندوز ٧ نصب هستش و سيستم بالا مياد
توي بايوس هارد شناسايي ميشه
تا حالا هم چندين بار هم با همين تنظيمات ديفالت بايوس و تنظيمات ديگر ويندوز بدون مشكل نصب كنم
مادر بردم گيگا x99 ud5 wifi
موقع نصب ويندوز ال اي دي روي مادر برد FE رو نشون ميده
ريست ديفالت هم كردم بايوس اما نشده
ويندوز ١٠ هم خواستم بريزم همين مشكل هستش و چه با فلش بوت و چه با سي دي خواستم بريزم مشكل بود
ممنون ميشم كمك كنيد
پاسخ: مشكل عجيب لود نشدن هارد براي نصب ويندوز جديد x99 ud5
تو بایوس ساتا mode روی چه حالتی هست ؟
پاسخ: [مادربرد گیگابایت] عدم شناسایی هارد در نصب ویندوز 7
این هم بصورت تصویری
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
الان سيستمم پيشم نيست ببينم اما اين ساتا كنترل تو كدوم صفحه هستش؟ به چشم نخورده!!! ولي در حالت كلاسيك بايوس تو قسمت ساتا كنترل سه حالت داشت كه اگه اشتباه نكنم raid و Ioch و يه چيز ديگه كه بصورت پيشفرض روي حالت ioch بود
فقط يكبار هنگام نصب ويندوز بهم تو detail گفته بود از فعال بودن disc control مطمين باش
نقل قول:
الان سيستمم پيشم نيست ببينم اما اين ساتا كنترل تو كدوم صفحه هستش؟ به چشم نخورده!!! ولي در حالت كلاسيك بايوس تو قسمت ساتا كنترل سه حالت داشت كه اگه اشتباه نكنم raid و Ioch و يه چيز ديگه كه بصورت پيشفرض روي حالت ioch بود
فقط يكبار هنگام نصب ويندوز بهم تو detail گفته بود از فعال بودن disc control مطمين باش
در قسمت چیپست . باید روی حالت ata-ide بگذارید .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
در قسمت چیپست . باید روی حالت ata-ide بگذارید .
بعدش مشكل حل ميشه؟
100% با این تنظیم مشکل حل میشه
نقل قول:
100% با این تنظیم مشکل حل میشه
دو روزه خودم دارم با اين مشكل ور ميرم بعد بردم مغازه تعميرات كامپيوتر سه نفر مثلا مهندس ريختن روش نتونستن كه نتونستن چرا اينقدر اينجا با وجود استادي چون شما رو اينقدر دير به ذهنم رسيد نشد يه مشكل من داشته باشم شما جواب درستش و ندونسته باشيد واقعا ممنون
نقل قول:
دو روزه خودم دارم با اين مشكل ور ميرم بعد بردم مغازه تعميرات كامپيوتر سه نفر مثلا مهندس ريختن روش نتونستن كه نتونستن چرا اينقدر اينجا با وجود استادي چون شما رو اينقدر دير به ذهنم رسيد نشد يه مشكل من داشته باشم شما جواب درستش و ندونسته باشيد واقعا ممنون
خواهش میکنم . موفق باشید .
3 :تعداد فایل پیوست
سلام مجدد مشکل همچنان پا برجاست توجه شما رو به عکسهای زیر جلب میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]