ابزارات لازم برای ورود به دنیای الکترونیک
سلام؛
مدتی است وارد دنیای شیرین الکترونیک از نوع میکرو کنترل ها و میکروپروسس ها شده ام. مقداری هم کار کرده ام و تعدادی وسیله هم ساخته ام.
بیشتر وسایلی که ساختم با زحمت بوده و بعضی قطعات با آزمون و خط سر جای خودشون قرار گرفتند(منظورم سلامت قطعه است). حال می خواهم بدونم که برای کار به چه ابزار هایی نیازمندم؟
مولتی متر؟ اهم متر؟ انواع انبر ها؟ و سایر ابزار آلات و لیستی از قطعات الکترونیکی که هر مرد الکترونیکی باید دم دستش باشه.
اگر آموزشی مناسب برای کار با هویه و لحیم کاری هم سراغ دارید قرار بدید که خیلی برام مشکل ایجاد می کنه!
با احترام.
پاسخ: ابزارات لازم برای ورود به دنیای الکترونیک
سلام
چندین تاپیک ایجاد کردم . دو تا سه تا کتاب هم معرفی کردم . کتاب الکترونیک 1 مجتمع فنی رو تهیه و مطالعه کنید . کتاب کار با مولتی متر و تست قطعات هم برای دانلود قرار دادم .
بیشتر به دنبال چک لیست لوازم هستم تا بتونم همه رو یکجا تهیه کنم (تنبلی یک برنامه نویس).
کتابی رو که فرمودید رو حتما تهیه می کنم.
مولتی متر و هویه را معرفی کردم . بهترین قطعات موجود در بازار هم معرفی کردم . سعی کنید از خرید قطعات ارزون صرف نظر کنید . چون ارزش ندارند .
هویه 40 وات
قلع
قلع کش
ذره بین
روغن لحیم
اسپری خشک
جای هویه
پنس سر صاف
اسفنج نسوز
مولتی متر
سلام خسته نباشید
میخوام وارد کار تعمیرات لبتاپ و کامپیوتربشم.برای خریدن ابزار نیاز به راهنمایی و مشاوره دارم.
یه سری لوازم مد نظرم جستجو کردم ولی تنوع محصولات و قیمتا خیلی متفاوته.
میخوام وسیله های دقیق و جنس تقریبا عالی بخرم.برند معروف و قدیمی برام تقریبا مهمه ولی در کل ابزارایی میخوام ک طول عمر بالایی و خدمات خوبی هم داشته باشن.
اگه امکانش است مدل دقیق یا برندش هم ذکر کنید
وسیله های مد نظرم این لیسته:
منبع تغذیه---هویه---هیتر---مولتیمتر---پروگرامر---دیباگر و تستر---سیم قلع---خمیر فلکسی---قلع کش پمپی---و...
اگه توصیه و نظری دارید بگید
ممنون از لطفتون:merci:
نقل قول:
سلام خسته نباشید
میخوام وارد کار تعمیرات لبتاپ و کامپیوتربشم.برای خریدن ابزار نیاز به راهنمایی و مشاوره دارم.
یه سری لوازم مد نظرم جستجو کردم ولی تنوع محصولات و قیمتا خیلی متفاوته.
میخوام وسیله های دقیق و جنس تقریبا عالی بخرم.برند معروف و قدیمی برام تقریبا مهمه ولی در کل ابزارایی میخوام ک طول عمر بالایی و خدمات خوبی هم داشته باشن.
اگه امکانش است مدل دقیق یا برندش هم ذکر کنید
وسیله های مد نظرم این لیسته:
منبع تغذیه---هویه---هیتر---مولتیمتر---پروگرامر---دیباگر و تستر---سیم قلع---خمیر فلکسی---قلع کش پمپی---و...
اگه توصیه و نظری دارید بگید
ممنون از لطفتون:merci:
برای اکثر این وسایل تاپیک معرفی زدم . با کمی سرچ میتونید استفاده کنید
نقل قول:
برای اکثر این وسایل تاپیک معرفی زدم . با کمی سرچ میتونید استفاده کنید
بیشترشون قدیمیه بر اساس قیمتا جدید و وسایل موجود داخل بازار میخوام.قبلا تحریم کمتر بود. با توجه به نرخ ارز الان میخام تهیه کنم.جدا از برند مدل هم مهمه.
مرسی از پاسگویی:give_rose:
سلام
برای خرید یک منبع تغذیه برای تعمیرات لبتاپ نیازمند مشاوره هستم:give_rose:
اگه اطلاعات و تجربه ای در این خصوص دارید اشتراک بذارید.
دو مدل با جستجو پیدا کردم.نظرتون در مورد این دو مورد هم بگید.
1.Atten (5amper)
2.Dazheng PS-305D
نقل قول:
سلام
برای خرید یک منبع تغذیه برای تعمیرات لبتاپ نیازمند مشاوره هستم:give_rose:
اگه اطلاعات و تجربه ای در این خصوص دارید اشتراک بذارید.
دو مدل با جستجو پیدا کردم.نظرتون در مورد این دو مورد هم بگید.
1.Atten (5amper)
2.Dazheng PS-305D
موردیه که بیشتر استفاده میشه . البته تفاوت زیادی ندارن