پیشنهاد همیاری به منظور خرید هدیه برای بهادر عزیز ( AMD>INTEL ) به عنوان فعالترین کاربر و مدیر فروم
یک پیشنهاد داشتم
استاد عزیزمون آقای امید یا بهادر با یوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] واقعاً انسان بزرگواری هستن
و هر موقع که کاربران این انجمن سوالی میکنن در اکثر مواقع ایشون در کمترین زمان
و بدون هیچ چشم داشتی راهنمایی میکنن. اگه راهنمایی ایشون نبود خیلی از
مشکلات و سوالات من با هزینه و صرف وقت زیاد برطرف میشد.
پیشنهاد من اینه که بچه های این فروم به پاس زحمات ایشون، یک مبلغی روی هم
بگذاریم و یک هدیه ناقابل تهیه و تقدیم کنیم.
بچه ها بستگی به وضعیت مالی و در حد توان کمکی بکنن تا مبلغ رو یکجا کنیم
و هر وقت به یک مبلغ معین رسید برای خرید اقدام کنیم. البته اینکه مبلغ چطور
دریافت بشه و در کجا ذخیره بشه و صرف خرید چه هدیه ای بشه به نظرم بهتره
از مدیران فروم کمک بخواهیم.
:11()::11()::11()::11():
پاسخ: پیشنهاد همیاری به منظور خرید هدیه برای بهادر عزیز ( AMD>INTEL ) به عنوان فعالترین کاربر و مدیر فروم
سلام دوست من
ممنون به خاطر اینکه به یادم بودید . همین که محبت دوستانی چون شما شامل حامل من میشه کافیست . شاد باشید .
پاسخ: پیشنهاد همیاری به منظور خرید هدیه برای بهادر عزیز ( AMD>INTEL ) به عنوان فعالترین کاربر و مدیر فروم
سلام
ممنون از تاپیک
والا منم دوست دارم چون آقا امید به خیلی ها از جمله من خیلی کمک کرد
اینو نه از روی ناصادقانه بگم بلکه از روی صداقت هست
ولی عدل گلپسر زمانی تاپیک زدی که موجودی تو حساب من نیست حتی اندکی :Love-ssa~! (1): . اگه محدودیت زمانی نداره (چون چن هفته دیگه عروسی فامیل مه) و اگه لو نمیره که کی چقد داده :Love-ssa~! (1): به شماره حسابی که میدین و تایید میشه ، من حاضرم
سلام
واقعا جای تشکر و قدردانی دارن ایشون،چون همیشه بدون کوتاهترین چشم داشتی تمام سوالات و مشکلات کاربران را پاسخ میدن،به نظرم کار شایسته ای هستش
هر کس هرچقدر در توانش هست و براش مقدوره شرکت کنه.
دوستان، کار خیر و قشنگی هست.
پیشنهاد میکنم بدون اطلاع بهادر و اطلاع عمومی، هر کسی هر مقداری دوست داره توی پیغام خصوصی به من بگه تا مبلغ شما کاربران گرامی جمع بشه و به مناسب عید به ایشون بدیم.
موافقید؟
اقا امید کارش عالیه من که باور کنید حتی الان پول ندارم موسمو عوض کنم نابودم
ولی بی شوخی ادمایی مثل من که تازه واردن وقتی می بینن که انقدر با مهارت و با سرعت مشکلات ر حل میکنن فکمون میفته مخصوصا پیشنهاد سیستمشون :1. (31)::1. (31):
نقل قول:
پیشنهاد میکنم بدون اطلاع بهادر و اطلاع عمومی، هر کسی هر مقداری دوست داره توی پیغام خصوصی به من بگه تا مبلغ شما کاربران گرامی جمع بشه و به مناسب عید به ایشون بدیم.
موافقید؟
خیلی عالیه، منتظر چراغ سبز مدیریت محترم فروم بودم، امیدوارم که مبلغ لازم برای خرید هدیه ای مناسب جمع آوری بشه.
من مبلغ خودم رو پخ میکنم
سلام
کار بسیار خوبی میکنید. من با اینکه تازه عضو انجمن شدم ولی تایید میکنم که ایشون خیلی سریع و بدون چشم داشت جواب سوالا رو میدن. اونم سوالای خیلی تخصصی که جواب دادنش کار هرکسی نیست. امیدوارم هرجا هستید موفق باشین :11():
نقل قول:
موافقید؟
درود شهریار جان برادر خوبم
بابت اطمینان و حمایت های همیشگیت سپاسگزارم .
حرف دل مارو زدید باور کنید همین مشاوره های که امید عزیز به هرکدام از ما میدهد رو هیچ جایی در ایران پیدا نمیکنید.بنده بارها با مشورتهای ایشون تونستم توی کارم پیشرفت کنم و درامدم بالاتر بره .