سیستم برای رندرینگ تا 6 میلیون و نیم
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
یک سیستم میخواستم بخرم برای رندر گیری پروژه های معماری که کیس و مانیتور و کیبورد و همه ی متعلقاتش روی هم 6 میلیون و نیم بشه. چیزی که تا به حال به نتیجه رسیدم این بوده،نظر شما چیه؟ چه قطعاتیش رو تغییر بدم؟
CPU : Intel 4790 K / 1190
Main : Asus - Z97 -A / 600
Memory : G.Skill Ripjaws X series 32GB (4x8GB) DDR3 1600 / 1020
VGA : EVGA- Geforce GTX 970 - 4 GB - Superclocked ACX 2.0 GDDR5 / 1360
Power : Corsair CX 750 M / 400
SSD : Samsung 850 EVO 256 / 345
HDD : WD Black 1TB 7200 RPM / 335
TOTAL : 5250 toman
اینایی که نوشتم اینا رو نداشت : 1- مانیتور 2- کیس 3- خنک کننده سی پی یو 4- خنک کننده گرافیک
آخرین اولویت با مانیتور هست.
چون سیستم زیاد روشن میمونه برای رندر گیری در طول روز کیس خنک خیلی خوب معرفی بفرمایید.
من سیستمم رو روی ddr3 بستم که شاید اشتباه باشه. اگه ddr4 بهتره که کلا همه چی فرق میکنه.
نرم افزار های مورد استفاده : 3d max - Vray - sketchup - lumion - revit
متشکر
پاسخ: سیستم برای رندرینگ تا 6 میلیون و نیم
رم 1600 برای این پردازنده و مادربرد توصیه نمیشه . شما رم باس 2400 بگیرید
توصیه میکنم روی مادربرد بیشتر سرمایه بگذارید . بعدها موقع کار متوجه منظور من میشید .
این مادربرد در کلاس سرور تست شده
Gigabyte GA-Z97X-UD3H-BK
---
پاور رو کولر مستر رو پیشنهاد میکنم v750 کولر مستر
خنک کننده cpu Cooler Master Hyper 212 EVO
کیس Cooler Master CM 690 III
مونیتور Samsung Full HD S24D595 Plus PLS
یک پیشنهاد موازی هم میدم فکر کنم بودجتون برسه
Intel Core i7-5820K
Gigabyte GA-X99-UD4P
GSkill Ripjaws 4 | 4×8GB=32GB DDR4 2666MHz CL15 Red
میشه کلا سیستم پیشنهادی خودتون رو بفرمایید، تمام قطعات رو؟ بدون توجه به مواردی که انتخاب کردم.
ممنون
Intel Core i7-5820K
Gigabyte GA-X99-UD4P
Gigabyte GTX 970 OC WF 3X 4GB
Samsung 850 EVO 250GB
hdd 1tb wd blue
power Cooler master v650
case Cooler Master CM 690 III
cpu Cooler Master Hyper 212 EVO
نقل قول:
Intel Core i7-5820K
Gigabyte GA-X99-UD4P
Samsung 850 EVO 250GB
hdd 1tb wd blue
power Cooler master v650
سلام. ممنون جناب AMD بابت پیشنهادتون. من تو این مدت داشتم روی لیستی که دادید تحقیق میکردم، بسیار انتخاب های
عالی ای انجام دادید، فقط چند سوال برام ایجاد شد اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم :
1- تفاوت این مادر بورد با Asus X99-A USB3.1 چیه که شما گیگابایت رو ترجیح دادید ؟
2- در توضیحات مادربورد خوندم که با سی پی یو 5820K ظاهرا مشکلاتی با کارت گرافیک nVidia ایجاد میشه، با چند کارت گرافیک
ممکنه مشکل ایجاد شه ؟ چون ممکنه بعدا بخوایم کارت گرافیک اضافه کنیم.
3- یک SSD بهتره یا دو تا Raid0 ؟
4- فن اضافه برای کیس مد نظر قرار ندادید ؟
5- چرا سیستم رو بر مبنای skylake قرار ندادید ؟ بعضی میگن این تکنولوژی جدید تره ، آیا در آینده x99 ها در مقابل z170 ها از
رده خارج میشن ؟
-----------------------------------
من چون اطلاعاتم کمه در زمینه سخت افزار ممنون میشم 5 سوال بالایی رو جواب بدین.
فقط اگه زحمتی نیست یه سیستم بر مبنای 8 میلیون (با مانیتور) هم بفرمایید. چون شاید بتونم 1 و نیم دیگه اضافه کنم. فقط میگم
مانیتور اصلا مهم نیست. کمترین بها رو به مانیتور بدین.
به نظرتون انقدر هزینه اصلا معقول هست برای رندر گیری (8 میلیون) ؟
در نظرات دیدم شما کیس و مادر بورد رو میگید هر چه هزینه بشه عیب نداره. پاور و سیستم کولینگ هم اینطور نیست ؟
ممنون
نقل قول:
Intel Core i7-5820K
Gigabyte GA-X99-UD4P
Samsung 850 EVO 250GB
hdd 1tb wd blue
power Cooler master v650
سلام. ممنون جناب AMD بابت پیشنهادتون. من تو این مدت داشتم روی لیستی که دادید تحقیق میکردم، بسیار انتخاب های
عالی ای انجام دادید، فقط چند سوال برام ایجاد شد اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم :
1- تفاوت این مادر بورد با Asus X99-A USB3.1 چیه که شما گیگابایت رو ترجیح دادید ؟
2- در توضیحات مادربورد خوندم که با سی پی یو 5820K ظاهرا مشکلاتی با کارت گرافیک nVidia ایجاد میشه، با چند کارت گرافیک
5- چرا سیستم رو بر مبنای skylake قرار ندادید ؟ بعضی میگن این تکنولوژی جدید تره ، آیا در آینده x99 ها در مقابل z170 ها از
رده خارج میشن ؟
6- با توجه به فشاری که به سی پی یو میاد به نظرتون واتر کولینگ های کلوز لوپ corsair مناسب هست ؟
-----------------------------------
من چون اطلاعاتم کمه در زمینه سخت افزار ممنون میشم 6 سوال بالایی رو جواب بدین.
فقط اگه زحمتی نیست یه سیستم بر مبنای 8 میلیون (با مانیتور) هم بفرمایید. چون شاید بتونم 1 و نیم دیگه اضافه کنم. فقط میگم
مانیتور اصلا مهم نیست. کمترین بها رو به مانیتور بدین.
به نظرتون انقدر هزینه اصلا معقول هست برای رندر گیری (8 میلیون) ؟
در نظرات دیدم شما کیس و مادر بورد رو میگید هر چه هزینه بشه عیب نداره. پاور و سیستم کولینگ هم اینطور نیست ؟
ممنون
تفاوت خاصی ندارند . طبق تجربه سیستم هایی که با مادربردهای گیگابایت بستم برای مصارف حرفه ای بهتر جواب گرفتم .
[2- در توضیحات مادربورد خوندم که با سی پی یو 5820K ظاهرا مشکلاتی با کارت گرافیک nVidia ایجاد میشه، با چند کارت گرافیک
اگر قصد اضافه یک کارت دیگه بعد ها دارید این مدل رو تهیه کنید Gigabyte GA-X99-SLI
یک SSD کفایت میکنه . سامسونگ 850 PRO بگیرید . سرعتش رضایت شما رو جلب میکنه نیازی به RAID نیست .
معمولا کیس های جدید فن به اندازه کافی موجود دارند .
رده خارج میشن ؟
خیر برای کار شما این پلتفرم بهترین انتخاب هست . نتایج بنچمارک ها هم این مسدله رو تایید میکنند .
6- با توجه به فشاری که به سی پی یو میاد به نظرتون واتر کولینگ های کلوز لوپ corsair مناسب هست ؟
میتونید این واتر کولینگ جدید گرین رو تهیه کنید .
Green GLC240-A
- - - Updated - - -
تفاوت خاصی ندارند . طبق تجربه سیستم هایی که با مادربردهای گیگابایت بستم برای مصارف حرفه ای بهتر جواب گرفتم .
[2- در توضیحات مادربورد خوندم که با سی پی یو 5820K ظاهرا مشکلاتی با کارت گرافیک nVidia ایجاد میشه، با چند کارت گرافیک
اگر قصد اضافه یک کارت دیگه بعد ها دارید این مدل رو تهیه کنید Gigabyte GA-X99-SLI
یک SSD کفایت میکنه . سامسونگ 850 PRO بگیرید . سرعتش رضایت شما رو جلب میکنه نیازی به RAID نیست .
رده خارج میشن ؟
خیر برای کار شما این پلتفرم بهترین انتخاب هست . نتایج بنچمارک ها هم این مسدله رو تایید میکنند .
Green GLC240-A
- - - Updated - - -
رده خارج میشن ؟
Green GLC240-A
درصورت افزایش بودجه پردازندتون رو بالا ببرید بهترین کار ممکن هست . به هیچ عنوان پشیمون نمیشید :
Intel Core i7-5930K
مونیتور این هم کفایت میکنه
BenQ HD DL2020
- - - Updated - - -
درصورت افزایش بودجه پردازندتون رو بالا ببرید بهترین کار ممکن هست . به هیچ عنوان پشیمون نمیشید :
Intel Core i7-5930K
مونیتور این هم کفایت میکنه
BenQ HD DL2020
ممنون - الان چه پاوری برای این سیستم 8 تومنی پیشنهاد میکنید ؟
مادربورد رو الان هم که 5930 قراره بگیرم باز هم sli بگیرم یا نه ؟
گرافیک رو کم کنیم به نظرتون مشکلی پیش نمیاد ؟ یا این که باید بالاتر بره ؟