سلام من حدودا 2 روزپیش گرافیک 980 ti گرفتم که متاسفانه فن گرافیک بعد از وارد شدن به بازی اتوماتیک 100% کار می کنه و بعد از اومدن از بازی نه سرعتش کم میشه و نه خاموش و با هیچ نرم افزاری هم نمیشه کنترلش کرد می خواستم بدونم مشکلش از کجاست ممنون
Printable View
سلام من حدودا 2 روزپیش گرافیک 980 ti گرفتم که متاسفانه فن گرافیک بعد از وارد شدن به بازی اتوماتیک 100% کار می کنه و بعد از اومدن از بازی نه سرعتش کم میشه و نه خاموش و با هیچ نرم افزاری هم نمیشه کنترلش کرد می خواستم بدونم مشکلش از کجاست ممنون
سلام دوست گرامی
شما محبت کنید . موقع بازی با برنامه GPU-Z از دو صفحه شات بگیرید .
همچنین برنامه VGA Tools –OC Guru II رو نصب کنید . همچنین مشخصات کیس و پاورتون رو اعلام کنید . احتمال داره حرارت داخلی کیس بالا باشه. باید بیشتر توضیح بدید تا بشه راهنمایی های لازم رو انجام داد .:11():
Oc guru اصلا فن گرافیک رو تشخیص نمیده
فعلا دارم ویندوز 7 میریزم رو این چک کنم
Psu corsair hx1000i
Case green x8
برنامه OC GURU رو از سایت گیگابایت دریافت کنید نسخه جدیدتر هست . همچنین درایور هم آخرین نسخه NVIDIA رو نصب کنید .نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این کارا رو انجام دادم حتی دکمه stop روی کارت گرافیگ فن ها رو متوقف نمیکنه
شما یکبار دیگه بعد از نصب ویندوز امتحان کنید . اگر حرارت داخل کیس بالا باشه این فنها برای پائین آوردن دمای کارت با حداکثر سرعت میچرخن .نقل قول:
با تغییر ویندوز هم تفاوتی نکرد
فن ها دارن با سرعت تمام می چرخن ولی تشخیص داده نمیشن !!
اینجا که دور فن رو صفر زده دوست گرامی . یک عکس واضح از داخل کیس بگذارید .نقل قول:
با نسخه جدیدتر شات بگیرید
کلیدهای SILENT و STOP روی کارت کار میکنند ؟
با همین برنامه گیگابایت قسمت ONLINE SUPPORT چک کنید بایوس جدیدی برای این کارت منتشر شده یا نه .
همچنین بایوس فعلی F1 هست یا F3
خوب فلش رو بزنید .ایراد بایوسی باید باشه . با اپدیت بایوس باید حل بشه .نقل قول:
یک نکته هم شاید مفید واقع بشه . یک پروفایل درست کنید و بعد اقدام به تغییر دور فن کنید .