مشکل در روشن شدن کامپیوتر
سلام دوستان برای گردگیری کیس رو باز کردم و تمام قطعات رو هم باز کردم اما حالا که دوباره بستم وقتی روشن میکنم بدون اینکه تو مانیتور چیزی نشون داده بشه بعد از چند ثانیه(حدود 2 3 ثانیه که سیستم روشن میشه) یهویی خاموش میشه و دوباره روشن میشه و دوباره بعد از چند ثانیه دوباره خاموش میشه(طوری خاموش میشه که انگار یهویی برق رو قطع میکنی).
تو رو خدا کمکم کنید.:1. (36)::cry:
پاسخ: مشکل در روشن شدن کامپیوتر
نقل قول:
سلام دوستان برای گردگیری کیس رو باز کردم و تمام قطعات رو هم باز کردم اما حالا که دوباره بستم وقتی روشن میکنم بدون اینکه تو مانیتور چیزی نشون داده بشه بعد از چند ثانیه(حدود 2 3 ثانیه که سیستم روشن میشه) یهویی خاموش میشه و دوباره روشن میشه و دوباره بعد از چند ثانیه دوباره خاموش میشه(طوری خاموش میشه که انگار یهویی برق رو قطع میکنی).
تو رو خدا کمکم کنید.:1. (36)::cry:
درود
و خوش آمد
مدل دقیق پاور و همچنین قطعات سیستم
رم و گرافیک و.... درست جا زدین؟
قطعات رو در بیارین دونه دونه چک کنین ببینین بوق سلامت میزنن و در آخر قطعات بیرون کیس بالا میان؟
فن cpu رو چک کنید درست وصل کردید .
سلام:1. (35):
Power:Green Gp335a-pro 335 watt
vga:nvidia asus gt430
ram:kingston 2gb
Motherboard:intel gigabyte ga-p61-ds3-b3
cpu:نمیدونم ولی pentiom هست
ببخشید جمله اخر رو متوجه نشدم چیکار کنم
با تشکر
نقل قول:
فن cpu رو چک کنید درست وصل کردید .
راستش رو بخواین موقع وصل کردن فن سی پی یو مشکل داشتم.
الان هم گاهی دفعات وقتی روشن میکنم(که بعد از چند ثانیه خاموش میشه) فنش نمیچرخه:1. (28):
میترسم به قطعه ای اسیب زده باشم:1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28):
اولین باره که کیس رو باز کردم
نقل قول:
راستش رو بخواین موقع وصل کردن فن سی پی یو مشکل داشتم.
الان هم گاهی دفعات وقتی روشن میکنم(که بعد از چند ثانیه خاموش میشه) فنش نمیچرخه:1. (28):
میترسم به قطعه ای اسیب زده باشم:1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28):
باید فن رو درست جا بزنید و به فیش cpu fan وصل بشه .
این هم راهنمای نصب قطعات روی این مادربرد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ببخشید دوستان من موقع تمیزکاری فن cpu خمیر سیلیکونی که روی cpu و سطح فن هست رو پاک کردم.
مشکل میتونه از این باشه؟
نقل قول:
ببخشید دوستان من موقع تمیزکاری فن cpu خمیر سیلیکونی که روی cpu و سطح فن هست رو پاک کردم.
مشکل میتونه از این باشه؟
انکه خمیر لازم داره . ولی نچرخیدن فن دلیلش وصل نکردن فیش فن cpu به محل اتصال cpu fan هست .لینکی که دادم دانلود کن بطور دقیق نحوه نصب رو توضیح داده . اگر احساس میکنی نمیتونی ببر یک مغازه کامپیوتری.
فقط امیدوارم cpu رو اشتباه جا نزده باشی و کلا بهش دست نزده باشی .
نقل قول:
انکه خمیر لازم داره . ولی نچرخیدن فن دلیلش وصل نکردن فیش فن cpu به محل اتصال cpu fan هست .
فیش رو زدم فن هم اکثر دفعات میچرخه(یعنی مشکل از عدم اتصال فکر نکنم باشه) اما بعضی دفعات شروع به چرخش نمیکنه
راستی چجوری خمیر سیلیکون بگیرم؟فقط باید یه زره روی cpu بمالم؟