مسابقه بزرگ شهر سخت افزار شروع شد (سؤال امتیازی جدید اضافه شد!)
بالاخره مسابقه بزرگ شهر سخت افزار شروع شد! مسابقه ای نسبتاً ساده با جوایزی نفیس و یادگاری های بسیار به دعوت اصیل زاده های خاندان گیمینگ گیگابایت! برای اطلاعات بیشتر و شرکت در مسابقه با ما همراه باشید.
این مسابقه با حمایت و پشتیبانی شرکت آواژنگ و برند گیگابایت برگزار خواهد شد و تم کلی مسابقه به پیشنهاد شرکت آواژنگ روی سری گیمینگ مادربردهای گیگابایت که او از آن ها به "زاده شده برای بازی ( BORN TO GAME )" یاد میکند و ما دوست داریم آن ها را “گیمر مادرزاد” خطاب کنیم، برگزار می شود!
روال کلی مسابقه به این این شکل است که شما عزیزان باید به یکسری سوال که در زیر اومده پاسخ میدید و بعد صفحه مسابقه را تا پایان مسابقه به صورت متداوم چک کنید، چون ما سوالات اضافه ای میدیم که شانس شما را برای قرعه کشی و برنده شدن جوایز نفیس این مسابقه بالا میبره.
پاسخ: مسابقه بزرگ شهر سخت افزار شروع شد ...
نقل قول:
ناظران مسابقه ,حواسشون به افرادی که جواب هارو از اشخاص دیگه کپی میکنن هست دیگه؟
در ضمن سوال هنوز اضافه نکردینا!!!
بعدم تا کی هست؟ کی مسابقه تموم میشه؟
توی خود صفحه مسابقه گفته شد در مورد کپی برداری ها.
زمان اتمام هم توی صفحه مسابقه گفته شده. فعلاً 2 ماه :11():
نقل قول:
توی خود صفحه مسابقه گفته شد در مورد کپی برداری ها.
زمان اتمام هم توی صفحه مسابقه گفته شده. فعلاً 2 ماه :11():
ای وای من
اقا شهریار من بصورت مهمان جواب دادم.
خوب الان اگه عضو بشم. بعد دوباره جوابم رو ارسال کنم ,نظرم حذف نمیشه؟؟؟
اخه نظره من رو حداقل 10 نفر کپی پیست کردن
خودم یه وقت نرم جزو اونا!!
یعد من تست هایی رم که زدم رو همینطوری بوده و وارد نشدم تو سایت. اونا چی؟؟؟؟
نقل قول:
ای وای من
اقا شهریار من بصورت مهمان جواب دادم.
خوب الان اگه عضو بشم. بعد دوباره جوابم رو ارسال کنم ,نظرم حذف نمیشه؟؟؟
اخه نظره من رو حداقل 10 نفر کپی پیست کردن
خودم یه وقت نرم جزو اونا!!
یعد من تست هایی رم که زدم رو همینطوری بوده و وارد نشدم تو سایت. اونا چی؟؟؟؟
خیلی ساده.
چون یوزرنیمتون توی یوزر مهمان بوده و خاص هست یعنی کس دیگه ای جز شما نبوده. میتونید عضو بشید و دوباره ارسال کنید و ما براتون همون مهمان را لحاظ میکنیم ( تاریخ مهمان میشه تاریخ شرکت شما )
تستی ها را هم دوباره جواب بدید وقتی لاگین کردید.
نقل قول:
خیلی ساده.
چون یوزرنیمتون توی یوزر مهمان بوده و خاص هست یعنی کس دیگه ای جز شما نبوده. میتونید عضو بشید و دوباره ارسال کنید و ما براتون همون مهمان را لحاظ میکنیم ( تاریخ مهمان میشه تاریخ شرکت شما )
تستی ها را هم دوباره جواب بدید وقتی لاگین کردید.
اقا شهریار من دوباره وارد شدم و جواب های تشریحی را تو قسمت نظرات ارسال کردم ولی توی تست ها ,تست ها نیومد و فقط نمودار جواب ها اومد برام.
یعنی تست ها برام ثبت شده ؟؟؟
نقل قول:
اقا شهریار من دوباره وارد شدم و جواب های تشریحی را تو قسمت نظرات ارسال کردم ولی توی تست ها ,تست ها نیومد و فقط نمودار جواب ها اومد برام.
یعنی تست ها برام ثبت شده ؟؟؟
کوکی ها را پاک کنید و پس فردا جواب تستی ها را دوباره بدید. :give_rose:
نقل قول:
کوکی ها را پاک کنید و پس فردا جواب تستی ها را دوباره بدید. :give_rose:
ممنون
من الان با یه مرورگر کروم که ازش استفاده نمیکردم وارد سایت شدم با حساب خودم و تست ها برام اومد و جواب های تستی رو ثبت کردم.
ممنون از اینکه انقدر سریع جوابم رو دادین
اقا شهریار یدونه باشی
واسه SSA باشی:Love-ssa~! (1): :Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1):
با سلام خدمت تمامی دوستان و اعضا سایت .
باید یک تشکر ویژه از شرکت گیگابایت و گارانتی آواژنگ داشته باشم و از اعضا و مدیران شهر سخت افزار هم بابت برگزاری این مسابقه تشکر کنم :give_rose::Love-ssa~! (1):
دوستان بنده شرکت کردم در مسابقه و سوال های 4 جوابی رو که جواب دادم چند ساعتی نتایج را نشون میداد که یعنی قبلا شرکت کردم . :great:
اما امروز نتایج نشان داده نمیشه و انگار دوباره می توانم شرکت کنم ؟! جریان چیه نیاز نیست دوباره شرکت کنم یا اگه شرکت کنم جایگزین میشه ؟!
نقل قول:
دوستان بنده شرکت کردم در مسابقه و سوال های 4 جوابی رو که جواب دادم چند ساعتی نتایج را نشون میداد که یعنی قبلا شرکت کردم . :great:
اما امروز نتایج نشان داده نمیشه و انگار دوباره می توانم شرکت کنم ؟! جریان چیه نیاز نیست دوباره شرکت کنم یا اگه شرکت کنم جایگزین میشه ؟!
برای من هم دوباره اینطوری شده .