[مادربرد گیگابایت]فرق giga h97-d3h و giga h97-gaming 3
سلام به اساتید به خصوص امید عزیز . برای سیستم زیر بین این دو مادربرد (giga h97-d3h و giga h97-gaming 3) دو دلم از طرفی اختلاف قیمتشونم 50 تومنه می خواستم بدونم تفاوتاشون تو چیه ؟Intel Core i5-4460
GSkill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL7
Zotac GTX 760 OC
Western Digital Caviar Blue 1TB
Green GP600-HP *Bronze*
Xigmatek Shockwave
Asus Full HD 22" VX229H AH-IPS
پاسخ: فرق giga h97-d3h و giga h97-gaming 3
نقل قول:
سلام به اساتید به خصوص امید عزیز . برای سیستم زیر بین این دو مادربرد (giga h97-d3h و giga h97-gaming 3) دو دلم از طرفی اختلاف قیمتشونم 50 تومنه می خواستم بدونم تفاوتاشون تو چیه ؟
Intel Core i5-4460
GSkill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL7
Zotac GTX 760 OC
Western Digital Caviar Blue 1TB
Green GP600-HP *Bronze*
Xigmatek Shockwave
Asus Full HD 22" VX229H AH-IPS
تفاوت اصلی تو چیپ های صدا و شبکه و کیفیت برد بهتر در h97-gaming 3 . من بودم مدل گیمینگ 3 رو بر میداشتمم.
پاسخ : [مادربرد گیگابایت]فرق giga h97-d3h و giga h97-gaming 3
امید جان مانیتور تو محدوده 700 تومن چی پیشنهاد میدی نظر من همون مدل asus هست که نوشتم نظر شما چیه؟
پاسخ: پاسخ : [مادربرد گیگابایت]فرق giga h97-d3h و giga h97-gaming 3
نقل قول:
امید جان مانیتور تو محدوده 700 تومن چی پیشنهاد میدی نظر من همون مدل asus هست که نوشتم نظر شما چیه؟
بله مورد خوبیه . هر چند با توجه به قیمت مناسب الجی و نداشتن تفاوت در پنل با اسوس من الجی رو بیشتر میپسندم . کیفیتش هم میتونید تو نمایندگی های الجی ببینید .
LG 23MP65HQ IPS
ببخشید امید جان . حقیقت این سوالم شاید خنده دار باشه . ولی ممنون میشم جواب بدی . راستش احساس میکنم یه دید اشتباه نسبت به هماهنگی و عملکرد قعات کنار یکدیگه دارم . دید من به این صورته که فکر می کنم چون گرافیک من 850 و پردازنده ای که انتخاب کردم 650 پولشه حس میکنم مادربردی که قیمتش 480 تومنه به این قطعات نمیخوره یا اینکه قدرت کار با این قطعاتو نداره . ممنون میشم راهنمایی کنی
نقل قول:
ببخشید امید جان . حقیقت این سوالم شاید خنده دار باشه . ولی ممنون میشم جواب بدی . راستش احساس میکنم یه دید اشتباه نسبت به هماهنگی و عملکرد قعات کنار یکدیگه دارم . دید من به این صورته که فکر می کنم چون گرافیک من 850 و پردازنده ای که انتخاب کردم 650 پولشه حس میکنم مادربردی که قیمتش 480 تومنه به این قطعات نمیخوره یا اینکه قدرت کار با این قطعاتو نداره . ممنون میشم راهنمایی کنی
تفاوت مادربردی مثلا h97-gaming 3 با بردهای z فقط در رم و عدم امکان اورکلاک با بردهای h97 هست . اگر رم باس 1600 انتخاب کردید همون h97 gaming3 بگیرید . چون واقعا مادربرد خوبیه . حتی امکاناتش از بعضی از بردهای z97 شرکتهای رقیب بیشتره . کارت صدای قدرتمند و کارت شبکه قدرتمند .
خیلی ممنون امید جان . من شنبه میخوام این سیستمی که نوشتمو تهیه کنم . اگه شما تاییدش کنی دیگه با اطمینان خاطر میخرمش.تاییده به نظر شما؟
نقل قول:
خیلی ممنون امید جان . من شنبه میخوام این سیستمی که نوشتمو تهیه کنم . اگه شما تاییدش کنی دیگه با اطمینان خاطر میخرمش.تاییده به نظر شما؟
روی گرافیک اگر gigabyte r9 270x oc wf3 بگیرید به نظرم بهتر هست .
بقیه هم اوکی هستند . پاور هم green zs 750 کمی بهتر هست . چون در اصل ocz 750 وات هست .
ببخشید قیمتش چنده؟راستش من بودجدم در حد همین سیستمیه که نوشتم.پولم میرسه این کارتو بگیرم؟
نقل قول:
ببخشید قیمتش چنده؟راستش من بودجدم در حد همین سیستمیه که نوشتم.پولم میرسه این کارتو بگیرم؟
گرافیک 800
پاور 275