سلام
پرینتر canon 3010 در ویندوز 7 به سادگی نصب میشود. اما در 8.1 هر کاری کردیم میگه usb not recognized ...
چه کنیم؟ یک فابل هم گذاشته در درایورش مخصوص ویندوز 8 که چیز خاصی ننوشته اما من گذاشتم اینجا
ضمیمه شد
Printable View
سلام
پرینتر canon 3010 در ویندوز 7 به سادگی نصب میشود. اما در 8.1 هر کاری کردیم میگه usb not recognized ...
چه کنیم؟ یک فابل هم گذاشته در درایورش مخصوص ویندوز 8 که چیز خاصی ننوشته اما من گذاشتم اینجا
ضمیمه شد
این درایور رو بگیرید برای نصب در ویندوز 8
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اینو تست کنیدنقل قول:
موقع نصب کلیک راست و RUN AS ADMIN فراموش نشه .نقل قول:
از دوستان و همکاران عزیزم یک سؤال دارم جسارتاً !
از کجا متوجه شدید 3010 که استارتر فرمودند و هیچ پیشوند .و پسوندی هم به کار نبردند MF3010 ( چندکاره ) هست و LBP 3010 ( تک کاره ) نیست که درایور MF رو لینک دادید ؟!! :1. (2):
خطاب به استارتر
1. شما مدل دقیق رو اعام کنید همراه با پیشوند و پسوند !!
2. در اون مرحله ای از نصب که انیمیشن نمایش داده میشه که اتصالات کابل برق و USB رو برقرار کنید ، در مورد USB صرفاً در همون مرحله که انیمیشن نشون داده میشه اجازه دارید کابل USB رو متصل کنید و نه زودتر ! اگر این کار رو انجام دادید و مشکل حل نشده پورت های دیگر USB مادربرد رو امتحان کنید
3. تجربه مشابهی با پرینتر 6020 داشتم که بدون هیچ مشکلی از سمت خودم ، این خطا رو می داد با یک ویندوز 8.1 و وقتی روی ویندوز 8.1 دیگری تست کردم درایور بدون هیچ مشکلی نصب شد !! ( مشکل از ویندوز بود ! )
4. از طریق نصب دستی و شناساندن فایل inf از طریق Have Disk هم امتحان کنید
از حس ششم بهره بردیم :1. (35):مشکلی پیش نیومده اگر اشتباه بود استارتر موقع دانلود متوجه میشن و اعلام میکنند.نقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون از همه
همین چند کاره هست.
کدام انیمیشن؟ والا تا دکمه Yes رو میزنم. سریع نصب میشه و هیچ چیزی دیگری نمیگه. سی دی شو ندارم. درایور 64 بیت ویندوز 8.1 رو از اینترنت گرفتم.
از راه حل دستی هم رفتم و نشد..
این پرینتر بد طور اذیت میکنه
موقع نصب کابل usb رو جدا میکنید ؟نقل قول:
کابل usb رو با کابل شیلد دار عوض کنید .
کابل پرینتر رو به usb 2 یا usb 3 وصل میکنید ؟
به پورت usb جلوی کیس هم وصل نکنید
وضعیت فعلی بعد از have disk و معرفی 2 فایل inf
اون مواردی که گفتم چک کن .نقل قول: