پاسخ: استفاده از raid مادربورد
نقل قول:
بعضی از مادربورد ها مثل مدل های
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] و
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] یک ویژگی دارند به نام SATA raid که raid 0/1/5 پشتیبانی می کند.
چطوری از این ویژگی مادربورد میشه استفاده کرد؟ من روی سرور hp raid راه انداختم ولی روی مادربورد خودم نميدونم چطوری این کار را بکنم؟
لینک هاتون مشکل دارد
اگر با مفاهیم رید آشنا هستید و مادربردتون از این امکان پشتیبانی میکند در بایوس میتوانید تنظیمات کنترلر ساتا را بر روی رید تنظیم کنید
بعد از ذخیره بایوس در هنگام بوت به شما اعلام میشود که بازدن فلان کلید وارد تنظیمات مربوط به raid شوید
در این قسمت میتونید نوع چیدمان هاردهاتون را تنظیم کنید و .....
فقط به این نکته توجه داشته باشید که در رید 0 و 5 هاردهای شما فرمت خواهد شد پس قبل از کانفیگ اگر اطلاعاتی روی هاردها موجوده بکاپ بگیرید
دوتا سوال:
این که میگند رید مادربورد مشکل داره و قابل اعتماد نیست درسته؟
من می خواهم رید 1 کنم دوتا هاردم را. روی یکیش داده دارم. بعد از رید پاک می شوند؟
(لینک ها تست کردم درست بود. یکیش asrock extreme 3 770 بود یکیش هم asrock 990fx killer)
نقل قول:
دوتا سوال:
این که میگند رید مادربورد مشکل داره و قابل اعتماد نیست درسته؟
من می خواهم رید 1 کنم دوتا هاردم را. روی یکیش داده دارم. بعد از رید پاک می شوند؟
(لینک ها تست کردم درست بود. یکیش asrock extreme 3 770 بود یکیش هم asrock 990fx killer)
خیر raid مادربردها قابل اطمینان هست و مشکلی نیست
بهتره از اطلاعات بکاپ بگیرید برای اطمینان بیشتر
اصلا کسی تا حالا روی PC raid راه انداخته؟ راضی بوده؟ این لینک را ببینید طرف گفته روی PC دردسر زیاد داره:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
من می خواهم برای پشتیبان گیری خودکار از تمام اطلاعات و تنظیمات رید 1 راه بیاندازم.
اگر از سخت افزار مناسب یعنی هارد مطمئن استفاده کنی مشکلی نیست . یکی از بهترین مدلها نمونه زیر از وسترن دجیتال هست
Western Digital Raid Edition 2TB
مدل هارد ماه مهمه؟ چون بیشتر کنترلر رید مهمه...
هارد من Toshiba 1TB است.
نقل قول:
مدل هارد ماه مهمه؟ چون بیشتر کنترلر رید مهمه...
هارد من Toshiba 1TB است.
مدل هارد خیلی مهم تر هست . هارد توشیبا و هیتاچی رو به هیچ عنوان برای raid توصیه نمیکنم .
شما درست میگید مثل اینکه هارد ها مدل های خاصی برای رید دارند. اگر desktop را برای رید استفاده کنیم error های تطابقی میده.
نقل قول:
شما درست میگید مثل اینکه هارد ها مدل های خاصی برای رید دارند. اگر desktop را برای رید استفاده کنیم error های تطابقی میده.
مسئله اطمینان و میزان خرابی هم هست . اون مدلی که معرفی کردم . مناسب این کار هست . مثل مدل بلک دارای دو پردازشگر dsp هست .