مشکل هنگ کردن مادربرد p 67 ایسوس
دوستان سلام .من یه سیستم دارم که چهار تا رم چهار گیگ پاتریوت داره و سی پی یو هم core i 7 /2600 اینتل هستش و هارد هم سه تا دارم که هارد اصلی که ویندوز روش نصبه اس اس دی 128 ای دیتا هستش . این قطعات روی مادربرد پی 67 ایسوز نصبه / هر از گاهی حداقل هر یک ساعت یکبار وقتی می خوام وارد یه قسمتی از هارد های خودم بشم سیستم فریز میشه و حدود 3 ثانیه هنگ می کنه . همه چیز سیستمم خوبه ولی این هنگ کردن های لحظه ای گاه و بی گاه اعصابمو خورد می کنه . از قطعات داخلی و چیپ ست ها بگیرید تا بایوس مادربرد همگی به آخرین آپدیت مجهز هستند . ویندوزی هم که نصب دارم ویندوز سون پروفشنال 64 بیتی اورجینال هستش که از کانادا گرفتم . اگه ممکنه راهنمایی کنید مشکل از کجاست / خودم چون احساس می کنم از مادربردم باشه اینجا مطرحش کردم تا دوستان اگر می بینن از مادربرد هستش بهترین چیزی که به دردم می خوره رو اعلام کنند . با تشکر
پاسخ: مشکل هنگ کردن مادربرد p 67 ایسوس
نقل قول:
دوستان سلام .من یه سیستم دارم که چهار تا رم چهار گیگ پاتریوت داره و سی پی یو هم core i 7 /2600 اینتل هستش و هارد هم سه تا دارم که هارد اصلی که ویندوز روش نصبه اس اس دی 256 ای دیتا هستش . این قطعات روی مادربرد پی 67 ایسوز نصبه / هر از گاهی حداقل هر یک ساعت یکبار وقتی می خوام وارد یه قسمتی از هارد های خودم بشم سیستم فریز میشه و حدود 3 ثانیه هنگ می کنه . همه چیز سیستمم خوبه ولی این هنگ کردن های لحظه ای گاه و بی گاه اعصابمو خورد می کنه . از قطعات داخلی و چیپ ست ها بگیرید تا بایوس مادربرد همگی به آخرین آپدیت مجهز هستند . ویندوزی هم که نصب دارم ویندوز سون پروفشنال 64 بیتی اورجینال هستش که از کانادا گرفتم . اگه ممکنه راهنمایی کنید مشکل از کجاست / خودم چون احساس می کنم از مادربردم باشه اینجا مطرحش کردم تا دوستان اگر می بینن از مادربرد هستش بهترین چیزی که به دردم می خوره رو اعلام کنند . با تشکر
شات از برنامه CPU-Z از قسمت cpu-main-memory-spd
همچنین شات با برنامه hwmonitor
مشخصات دقیق رم ها
4 :تعداد فایل پیوست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
1 :تعداد فایل پیوست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
شات hw monitor و همچنین مشخصات رم که روی لیبلش زده .
بایوس شما برای 2012 هست و آخرین بایوس برای این تاریخ هست 2014/05/22
دوست عزیز با تشکر از شما بابت پاسخگویی روی رم ها حروف psd34g133332h نوشته است .آخرین بایوسی که تو خود سایت ایسوس موجوده مربوط به 2012 هستش.
نقل قول:
دوست عزیز با تشکر از شما بابت پاسخگویی روی رم ها حروف psd34g133332h نوشته است .آخرین بایوسی که تو خود سایت ایسوس موجوده مربوط به 2012 هستش.
از تو بایوس EIST رو دیسیبل کنید.
این بایوس برای 2014 هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با تشکر از لینکی که ارائه کردید . این هم تصویر رم . ضمن اینکه اگر بخواهم مادربرد سیستمم رو تقویت کنم چه مدلی رو پیشنهاد می کنید . اجالتا اگر گیگا باشه بهتره .
نقل قول:
با تشکر از لینکی که ارائه کردید . این هم تصویر رم .
بایوس رو اپدیت کنید . EIST رو از بایوس غیر فعال کنید
نقل قول:
بایوس رو اپدیت کنید . EIST رو از بایوس غیر فعال کنید
دوست عزیز در حین آپدیت کردن بایوس با پیغام خطای زیر مواجه شدم .
image integrity check failed