دوستان عزیز میخوام هارد اکسترنال بگیرم تا 250 تومن و یک ترا باشه ،چی پیشنهاد میکنید؟
Printable View
دوستان عزیز میخوام هارد اکسترنال بگیرم تا 250 تومن و یک ترا باشه ،چی پیشنهاد میکنید؟
خب من تو این مورد یه پیشنهاد خوب براتون دارم:
WD My Elements
240 تومانه
تو این رنج قیمت با usb3 هم هارد هست چرا اینو پیشنهاد دادین؟نقل قول:
عزیز والا اینی که من پیشنهاد دادم USB3 هست ،،،الآن خودم دارم استفاده میکنم ازش...عالیهنقل قول:
ارسالی توسط Ali.hosseinzadeh13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اینم مدرک: برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
کلا هارد اکسترنال رو سعی کنید نو تهیه کنید . چون به دلیل نوع نگهداری و مستهلک شدن کانکتور usb و گارانتی بهتر هست نو با گارانتی بگیرید . مخصوصا شما که بودجه خرید نو رو دارید .
اگه بودجتو به 260 برسونینقل قول:
ارسالی توسط Ali.hosseinzadeh13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
WD My Passport
خوبه...
دست بر قضا اون رو هم دارم و راضیم ازش ولی با WD My Elements تفاوت چندانی نداره
WD My Elements و WD My Passport هردوتاشونUSB3 هستن!!!!!!!(محض اطلاع:1~@$S (5):)
- - - Updated - - -
ما هم منظورمون نو بود آقا امید...نقل قول:
نظرتون در مورد هارد هایی که من پیشنهاد دادم چیه امید جان؟؟؟؟
سید جان این دو هر دو از سری passport هستند . یکی ultra هست و دیگری elementنقل قول:
حق با شماست : My Passport و Element بودن (My Element غلطه)من اون چیزی که روشون نوشته بودو گفتم(یه چیز دیگه اینکه My Passport درایور داره،،،، Element نه)نقل قول:
قیمتاشون چه جوریه؟
اصلا به نظرت بدرد دوستمون میخوره؟
امید جان دوتا شات ازشون گذاشتم یه نگاه بنداز و برامون توضیح بده
(این نکترو اضافه کنم که من My Passport رو 9 ماه زودتر خریدم{My Passport پیر تره} تو شات هم معلومه)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خدا خیرتون بده منتظر جوابتون هستم دوستان عزیز
ultra ارزش خرید بیشتری دارد .نقل قول: