با سلام می خواستم می خواستم مادربوردم و عوض کنم یکی دیگه با ram و cpu تا 600تومن بخرم اگه میشه راهنمیی کنید
در ضمن برای بازی هایی مثل pes 13 و15 ,pes و fifa های بعدی
ممنون میشم اگه زود تر راهنمایی کنید عجله دارم
Printable View
با سلام می خواستم می خواستم مادربوردم و عوض کنم یکی دیگه با ram و cpu تا 600تومن بخرم اگه میشه راهنمیی کنید
در ضمن برای بازی هایی مثل pes 13 و15 ,pes و fifa های بعدی
ممنون میشم اگه زود تر راهنمایی کنید عجله دارم
cpu intel g3220 180t
main gigabyte h81m-s2pv 200
ram 4gb kingston hyperx fury 1600 145t
ببخشید این cpu بازی هایی درچه حد می کشه البته گرافیکم نمی خوام تعویض کنم 2gig AMD Radeon HD 6500 Series چیه
مدل دقیق رو با برنامه gpu-z بهم بگو. با این بودجه شما بهترین انتخابه . به نظرم کافیهنقل قول:
میشه cpu قوی تر از این رو بگین core i3 چطوره
cpu corei3 4150 قیمت 360 تومننقل قول:
ببخشید 64بیت و پشتیبانی میکنه
بله گرامی ...نقل قول:
دوستان سلام .من یه سیستم دارم که چهار تا رم چهار گیگ پاتریوت داره و سی پی یو هم core i 7 /2600 اینتل هستش و هارد هم سه تا دارم که هارد اصلی که ویندوز روش نصبه اس اس دی 256 ای دیتا هستش . این قطعات روی مادربرد پی 67 ایسوز نصبه / هر از گاهی حداقل هر یک ساعت یکبار وقتی می خوام وارد یه قسمتی از هارد های خودم بشم سیستم فریز میشه و حدود 3 ثانیه هنگ می کنه . همه چیز سیستمم خوبه ولی این هنگ کردن های لحظه ای گاه و بی گاه اعصابمو خورد می کنه . از قطعات داخلی و چیپ ست ها بگیرید تا بایوس مادربرد همگی به آخرین آپدیت مجهز هستند . ویندوزی هم که نصب دارم ویندوز سون پروفشنال 64 بیتی اورجینال هستش که از کانادا گرفتم . اگه ممکنه راهنمایی کنید مشکل از کجاست / خودم چون احساس می کنم از مادربردم باشه اینجا مطرحش کردم تا دوستان اگر می بینن از مادربرد هستش بهترین چیزی که به دردم می خوره رو اعلام کنند . با تشکر
این بخش برای مشاوره برای خرید هست .نقل قول:
شما در قسمت رفع مشکل یک تاپیک بزنید .