[مادربرد گیگابایت] مشاهده BSOD
با سلام
من مدتیه که در هنگام کار با سیستم صفحه مرگ را می بینم. تقریبا دو هفته هست که دارم قطعات سیستم را تست می کنم. تا جایی که امروز به نتیجه رسیدم متوجه شدم که سیستمم با هر دو رم همزمان مشکل دارد. ابتدا یکی از رم ها در آوردم و با سیستم چند روز کار کردم که به مشکلی بر نخوردم. بعد رم را باز کردم و رم دیگر را جایگیزین کردم که باز هم مشکلی نداشتم.
اما وقتی هر دو رم را با هم استفاده می کنم صفحه مرگ مشاهده می شود.
حال تکلیفم چیست؟ چه کار باید بکنم؟
پاسخ: [مادربرد گیگابایت] مشاهده BSOD
برای اپدیت بایوس از برنامه @برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] استفاده کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ولتاژ رم - فرکانس و تایمینگ رو دستی ست کنید . اول بایوس رو اپدیت کنید .
قبل از اپدیت بایوس از قسمت mainboard برنامه cpu-z شات بگیرید .مدل مادربردتون z77x یا z77
نقل قول:
برای اپدیت بایوس از برنامه @
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] استفاده کنید .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ولتاژ رم - فرکانس و تایمینگ رو دستی ست کنید . اول بایوس رو اپدیت کنید .
قبل از اپدیت بایوس از قسمت mainboard برنامه cpu-z شات بگیرید .مدل مادربردتون z77x یا z77
مدل مادربورد z77 هست.
نرم افزار cpu-z را نصب کردم. بایوس را هم آپدیت کردم. قبل و بعد از آپدیت هم اسکرین شات گرفتم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ولتاژ و فرکانس و تایمینگ را روی چه مقداری ست کنم؟
نقل قول:
مدل مادربورد z77 هست.
نرم افزار cpu-z را نصب کردم. بایوس را هم آپدیت کردم. قبل و بعد از آپدیت هم اسکرین شات گرفتم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ولتاژ و فرکانس و تایمینگ را روی چه مقداری ست کنم؟
بعد از اپدیت بایوس باز هم Bsod داشتید ؟