[مادربرد گیگابایت]چگونگی اورکلاک کردن با نرم افزار Easy Tune یا بایوس مادربرد
چجوری میشه با این نرم افزار و تو قسمت Advanced CPU OC پردازنده رو اورکلاک کرد؟
CPU من G3220 هه
اینم عکسش از این صفه :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اونایی که قهوه ای ان ، غیر فعال ان
من چیزی از نحوه ی اورکلاک کردن نمیدونم . ینی اصلا چیزی درباره ولتاژ و اینا نمیدونم .
هر چی ولتاژ بالاتر باشه ، قابلیت اورکلاک بهتر میشه؟ ینی حتما برا اورکلاک لازمه که ولتاژ رو بالا ببریم؟ اگه آره ، تا چه حد؟ اون قسمت active core تا عدد 64 حداکثر برام هست. این قسمت برا اورکلاکه؟
بایوس فرکانس هاش قفل هه . چرا؟
تو سربرگ smart quic boost هم فقط گزینه energy saving که کلاک رو به 0.8 کاهش میده فقط فعاله
اون BCLK چیه؟
راستی پاور هم Green 430A-HE هه
:11():
پاسخ: چگونگی اورکلاک کردن با نرم افزار Easy Tune یا بایوس مادربرد
نقل قول:
CPU من G3220 هه
اینم عکسش از این صفه :
من چیزی از نحوه ی اورکلاک کردن نمیدونم . ینی اصلا چیزی درباره ولتاژ و اینا نمیدونم .
هر چی ولتاژ بالاتر باشه ، قابلیت اورکلاک بهتر میشه؟ ینی حتما برا اورکلاک لازمه که ولتاژ رو بالا ببریم؟ اگه آره ، تا چه حد؟ اون قسمت active core تا عدد 64 حداکثر برام هست. این قسمت برا اورکلاکه؟
تو سربرگ smart quic boost هم فقط گزینه energy saving که کلاک رو به 0.8 کاهش میده فقط فعاله
اون BCLK چیه؟
با سلام خدمت آقا سجاد گل
هر cpu تا یک حد مجاز کارخانه سازنده برای اورکلاک درنظر گرفته هست که بدون ولتاژ میتوان با یک خنک نگه داشتن cpu از آن استفاده کرد ولی اگر بخواهیم بیشتر از حد مجاز اورکلاک کنید نیاز داریم به cpu ولتاژ دستی داده شود در مورد ولتاژ دادم هم باید دقت کامل داشت که ولتاژ را استپ استپ بالا ببریم و بعد از بالا بردن هر استپ ولتاژ از دما و تست پایداری cpu یک فیدبک داشته باشیم
نقل قول:
CPU من G3220 هه
اینم عکسش از این صفه :
اون BCLK چیه؟
سجاد جان آورکلاک پردازنده های معمولی در پلتفرم 1155 به بعد کاملا بسته شده و شما تقریبا نمیتونید مانند قدیم این پردازنده را به هیچ روشی آورکلاک کنید
تنها کاری که میتونید انجام بدید بالا بردن بیس کلاکه که اونم بسته به مادربردتون ممکنه بین 1 تا ماکزیمم 8 درصد بتونید افزایش بدید که بنظرم اصلا ارزش وقت گذاشتن را ندارد
برای آورکلاک در پلتفرمهای جدید باید از پردازنده های سری k و مادربردهای سری z استفاده کنید
پردازنده شما قابلیت اورکلاکینگ ندارد .به خاطر همین اپشنهای برنامه های easy tune 6 فعال نیست . در مورد مادربرد هم نیما جان توضیح دادن.
پاسخ: [مادربرد گیگابایت]چگونگی اورکلاک کردن با نرم افزار Easy Tune یا بایوس مادربرد
ینی نمیشه اورکلاک کرد؟
اوستا نیما من یادمه خودت میگفتی حتی با چیپست های H و حتی B هم اورکلاک کرد ولی محدودتر و فرقش با Z اینه که تو Z دیگه هیچ محدودیتی نداره
مادربردم H97-D3H هه
الان با این مادربرد و چیپست سری H97 اصلا اصلا نمیشه اورکلاک کرد؟
ینی پردازنده های غر K اصلا اورکلاک نمیشن؟
پس تو قسمت Frequency اون active core چیه که فعاله؟ BCLK چیه که غیر فعاله؟
کلاک گرافیک Intel HD چرا فعاله؟
پاسخ: [مادربرد گیگابایت]چگونگی اورکلاک کردن با نرم افزار Easy Tune یا بایوس مادربرد
نقل قول:
ینی نمیشه اورکلاک کرد؟
اوستا نیما من یادمه خودت میگفتی حتی با چیپست های H و حتی B هم اورکلاک کرد ولی محدودتر و فرقش با Z اینه که تو Z دیگه هیچ محدودیتی نداره
مادربردم H97-D3H هه
الان با این مادربرد و چیپست سری H97 اصلا اصلا نمیشه اورکلاک کرد؟
ینی پردازنده های غر K اصلا اورکلاک نمیشن؟
پس تو قسمت Frequency اون active core چیه که فعاله؟ BCLK چیه که غیر فعاله؟
کلاک گرافیک Intel HD چرا فعاله؟
با بایوس های جدید h97-d3h میتونه پردازنده های k رو استفاده کنه . تمام شرکت ها این زمینه رو فراهم کردند.
BCLK در واقع سرعت داخلی پردازنده هست که روی 100 ست شده این سری .internal base clock
این پارامتر ضرب در ضریب پردازنده میشه و سرعت cpu بدست میاد .
host bclk تو بایوس روی اتو هست ؟
آها
الان پس active core که تو پایینش هست همون ضریب پردازنده هه که با ضرب BCLK درش بدست اومد؟
ینی الان من active core رو افزایش بدم در نتیجه فرکانس و سرعت پردازنده زیاد میشه؟ ینی همون اورکلاک؟
پس چیه که میگین نمیشه اورکلاک کرد؟
راستی این تا 64 داره . الان من اگه بزارم رو 64 ینی تا کلاک 6400MHZ اور میشه؟ :1. (27):
بزارم؟
1 :تعداد فایل پیوست
نقل قول:
آها
الان پس active core که تو پایینش هست همون ضریب پردازنده هه که با ضرب BCLK درش بدست اومد؟
ینی الان من active core رو افزایش بدم در نتیجه فرکانس و سرعت پردازنده زیاد میشه؟ ینی همون اورکلاک؟
پس چیه که میگین نمیشه اورکلاک کرد؟
راستی این تا 64 داره . الان من اگه بزارم رو 64 ینی تا کلاک 6400MHZ اور میشه؟ :1. (27):
بزارم؟
active core مولتی نیست . هسته های فعال پردازنده هست .مولتی یا همان ضریب روی پردازنده شما قفله . شما خیلی کم میتونی این پردازنده رو اور کنی . باید از تو بایوس وضعیت host bclk رو چک کنی روی اتو نباشه.
تنها راه اور این پردازنده افزایش bclk هست نه چیز دیگه
شات بالا رو ببین فقط bclk رو 3 تا بالا برده
نقل قول:
active core مولتی نیست . هسته های فعال پردازنده هست .مولتی یا همان ضریب روی پردازنده شما قفله . شما خیلی کم میتونی این پردازنده رو اور کنی . باید از تو بایوس وضعیت host bclk رو چک کنی روی اتو نباشه.
تنها راه اور این پردازنده افزایش bclk هست نه چیز دیگه
شات بالا رو ببین فقط bclk رو 3 تا بالا برده
باید بری تو بایوس و cpu host clock رو از حالت auto در بیاری .
خوب اون ضریب که 30 هه رو چرا دست نزنم؟
چرا بجاش BCLK رو دس بزنم؟
Base Speed همون BCLK هه؟