زمان رسیدن مین و رم و سی پی یو DDR4 و نظریه برا خرید
گلپسران ، برا ارتقاء 3 قطعه مین و cpu و رم لازم دارم
اول میخام بدونم که رم و مادربرد و cpu ای که DDR4 رو ساپورت کنن ، کی کلا تو جهان تولید میشن (بجز رم که فک کنم تولید شد) و کی تو ایران میاد و چقد طول میکشه قیمت مناسب خودشو پیدا کنه؟
کلا ارزش صبر کردن رو داره؟
بد اینکه سیستمم خیلی قدیمی هه (برا 9 سال پیش) و با فروش قطعات اصلی اش میتونم پول یه رم DDR3 4GB رو جور کنم
پول یه مادربرد به نسبت خوب (چون من دوس دارم اگه هر قطعه ای رو پایین میگیرم ، مادربرد تنها قطعه ای باشه که خوب باشه) مثل H87-HD3 رو هم تقریبا جوره به امید خدا
میمونه cpu :Love-ssa~! (1): که شاید بتونم تا 110 تومن رو برا G1820 جور کنم اما دوس دارم 4150 رو بگیرم که فک نکنم پولم برسه .
حالا کلا نظر شما چیه؟ اصلا صبر کنم DDR4 ها برسن؟ نرسن؟ همینا خوبن؟
اگه اینا رو بگیرم ، اول G1820 رو بگیرم و بدا به 4150 ارتقاء بدم؟
تو مازندرانم که cpu1150 دس دوم اصلا پیدا نمیشه و به فرض محالم بدون مادربرد هم نمیدن که دس دوم بگیرم
کار منم بیشتر با نرم افزاره و اغلب برمیگرده به قدرت cpu و البته گرافیک (گرافیک رو که قصد خرید ندارم)
به نگاهتان چه کنم؟
:give_rose:
پاسخ: زمان رسیدن مین و رم و سی پی یو DDR4 و نظریه برا خرید
راستی اینم فراموش کردم بگم
از اون طرفم حتی در آینده ی دور هم فک نکنم بخام از cpu ی 4150 بیشتر ارتقاء بدم
چون فرق 4790 و 4150 که در حد 2 برابر تهش 2.2 برابره (درسته؟) این طور که شواهد ها نشون میدن ولی هزینه شون 3 برابر فرق داره
هر چند کار منم به فرکانس رم خیلی بستگی داره اما نمیتونم چیپ ست سری z رو بخرم . ته پولم برا مادربرد همون مدله . برا نسل نهم مادربرد هم چندان به کارم نمیاد . من حساسیت بیشترم رو مدار تغذیه هه که تو مادربرد H87-HD3 بهتر از H97-D3H کار شد . تو H97-D3H هم اغلب تفاوتش برمیگرده به سیستم صوتی تو لایه pcb و چیپ صوتی و بهتر شدن لن و پورت های کامل ترو پر سرعت تر ssd . (هر چند ssd هم قصد خرید شو دارم در آینده)
من تو یه سایت خارجی خوندم که تا انبار رمهای ddr3 تموم نشه فعلارم ddr4 تولید کمتر میشه ! socket 1151
که قراره تولید بشه البته اواسط 2015 که هم ddr3/ddr4
باز شما این سایت رو بخونید
http://wccftech.com/intel-skylake-processors-launch-2h-2015-feature-ddr3-ddr4-memory-support-compatible-lga-1151-socket-z170-chipset/
خودمم الان بلا تکلیف شدم نمیدونم صبر کن 1151 بیاد یا bradwell بیگرم یا ولش بخیال ddr4 :1. (27): زمانش فکر کنم رفت بعد از عید 94 :1. (27):
ممنون گلپسر
اوه
ینی اواخر 2015 و اوایل 2016 تازه تولید میکنه و تا بیاد تو ایران و به قیمت خودش برگرده 4 ماه حداقل طول میکشه میشه وسطای 2016
نقل قول:
ممنون گلپسر
اوه
ینی اواخر 2015 و اوایل 2016 تازه تولید میکنه و تا بیاد تو ایران و به قیمت خودش برگرده 4 ماه حداقل طول میکشه میشه وسطای 2016
گلپسر اگه به سایت مراجعه کرده باشی متوجه میشی چه خبره! :lol: ولی کاش اینتل یهدفعه پلترفورم skylake میساخت همین 2015 ! حالا مثل ایکنه خاسته روی amd رو کم کنه بگه من تو 1 سال میتونم پلتوفرمهای مختلف بزنم حالشو ببرید کی حوصله داره تا اونموقع کی زنده کی مرده الله اعلم !!!!!
:lol:
آخر ملوم شد
من اگه رم 1600MHZ به بالاتر رو با چیپست H87 بگیرم ، بالای 1600 تا کار میکنه با پروفایل XMP رم؟
سجاد جان پلتفرم که رم ddr4 را ساپورت کنه توی بازار هست ولی با این بودجه بهتره اصلا بهش فکر هم نکی
فعلا پلتفرم 2011-3 از این سری رم پشتیبانی میکنند که برای مادربرد و پردازنده موجود در بازار باید حدود 3 تومن هزینه کنید و هر رم 4 گیگی هم حدود 270 تومنه
یعنی قشنگ باید 3.5 پول کنار گذاشته داشته باشی تا بتونی به فکر آپدیت قطعات به این پلتفرم باشی
نه منظورم سیستم خونگی با سی پی یو 4 هسته ای مثل سوکت 1150 هه
فرق قدرت 4150 و 4790 چقده گلپسر؟
به نظرت با توجه به اینکه در آینده میخام اس اس دی بگیرم و الان تقریبا بودجه ام محدوده بین مادربردای H87-HD3 و H97-D3H کدومو انتخاب کنم؟
مادربرد P85-D3 رو که از لحاظ هت سینک و خنک کنندگی در حد H87-HD3 هست رو گرفته بودم برا فامیلم و دماش 22 تا حداکثر 28 درجه بود . این طور که ملومه H97-D3H از لحاظ خنک کنندگی باید از H87-HD3 ضعیف تر باشه . ها؟
راستی قضیه ی این چیه که تو نرم افزار ایزی تیون میبینم مثلا دما پردازنده نوشته 29 درجه اما وقتی تو بایوس میرم همش بیشتره و اختلاف حدود 7 تا 10 درجه رو داره؟ کدومو باور کنم؟
نقل قول:
نه منظورم سیستم خونگی با سی پی یو 4 هسته ای مثل سوکت 1150 هه
فرق قدرت 4150 و 4790 چقده گلپسر؟
به نظرت با توجه به اینکه در آینده میخام اس اس دی بگیرم و الان تقریبا بودجه ام محدوده بین مادربردای H87-HD3 و H97-D3H کدومو انتخاب کنم؟
H97-D3H بگیر . فرق 4150 با 4790 خیلی زیاد هست . چون قیمتش حدود سه برابر 4150 هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
H97-D3H بگیرم گفتنش ساده هه اما زور من همین H87-HD3 هه . H97-D3H ته ته زورمه که نمیدونم بتونم یا نه
:Love-ssa~! (1):
درباره دماشون چی که تو پست بالا گفتم؟ چون برام مهمه . H97-D3H هم اگه بگیرم فقط و فقط بخاطر پورت ساتا اکسپرسشه که به کارم در آینده بیشتر میاد
هزینه میدونم 3 برابره اما کارایی و پسمارک شو میگم . پسمارک 4130 با 4770 که حدودا 2 برابر فرق دارن . ویژگی هاشونم اگه دقت کنی همه ویژگی هاش 2 برابره بجز کش و فرکانس پردازنده و فرکانس رم اش که یه خورده بیشتر از 2 برابره که کارایی احتمالی 2.2 برابر بیشتر رو انگار میتونه بیشتر از 4150 داشته باشه. حالا بازم دقیق نمیدونم