[مادربرد گیگابایت] مشکل در ریست شدن سیستم و تعمیر نکردن از سوی آواژنگ
درود بر شما، بنده یک مادر برد x58 ud3r v 1.0 دارم که به تازگی مدام سیستم رو ریست میکنه،به ناچار برای تعمیر به شرکت بردم که شرکت گفتن مادربردهای سال 2009 به قبل رو دیگه تعمیر نمیکنن، من الان باید چیکار کنم واقعا؟
یه همچین مادر بردهایی معمولا بعد از4 تا 5سال نیاز به سرویس پیدا میکنن،اینکه شرکت قبول نکنه فک کنم کار درستی نباشه
پاسخ: [مادربرد گیگابایت] مشکل در ریست شدن سیستم و تعمیر نکردن از سوی آواژنگ
نقل قول:
درود بر شما، بنده یک مادر برد x58 ud3r v 1.0 دارم که به تازگی مدام سیستم رو ریست میکنه،به ناچار برای تعمیر به شرکت بردم که شرکت گفتن مادربردهای سال 2009 به قبل رو دیگه تعمیر نمیکنن، من الان باید چیکار کنم واقعا؟
یه همچین مادر بردهایی معمولا بعد از4 تا 5سال نیاز به سرویس پیدا میکنن،اینکه شرکت قبول نکنه فک کنم کار درستی نباشه
شما مطممئن هستید که مورد ریست به خاطر مادربرد شماست ؟
شرکت آواژنگ تو زمان سه ساله گارانتی به قطعات خدمات میده . تمام دنیا نمایندگان گیگابایت سه سال گارانتی رو مد نظر قرار میدهند.
شما مشخصات دقیق قطعات رو بنویسید . همینطور رم سیستم رو با برنامه memtest بصورت بوتیبل تست فرمائید .
بایوس F7L رو با برنامه @برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] اپدیت کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بله من پاور رو به گارانتی بردم درست بود، رم هارو با یه سیستم دیگه تست کردم درست بودن و یه رم دیگه روی سیستم گذاشتم که ریست می شد باز
مشخصات :
Cpu : core i7 920
RAM : gskill F3-1060
PSU : 1030 green
نقل قول:
بله من پاور رو به گارانتی بردم درست بود، رم هارو با یه سیستم دیگه تست کردم درست بودن و یه رم دیگه روی سیستم گذاشتم که ریست می شد باز
مشخصات :
Cpu : core i7 920
RAM : gskill F3-1060
PSU : 1030 green
به هارد سیستم مطمئن هستید ؟
باز یک تست رم هم بگیرید با مم تست . یک شات با hwmonitor هم بگیرید . هنگام ریست blue screen هم دارید ؟ از usb 3.0 این برد استفاده میکنید ؟
مادربرد بنده rev.1 هست و usb 3 نداره، الان سیستم هر چند ثانیه یکبار مدام ریست میشه با این تفاسیر چجوری میتونم این کارایی که شما گفتین رو انجام بدم؟
نقل قول:
مادربرد بنده rev.1 هست و usb 3 نداره، الان سیستم هر چند ثانیه یکبار مدام ریست میشه با این تفاسیر چجوری میتونم این کارایی که شما گفتین رو انجام بدم؟
با رم و پاور دیگه تست کردید؟
دمای پردازنده تو بایوس چند درجه هست ؟
رم های سیستم شما چیه ؟ روی چه اسلاتی قرار دادید ؟
برق رو از پاور بکشید و 10 دقیقه باطری مادربرد رو برعکس جا بزنید . بعد از 10 دقیقه باطری رو برگردانید و سیستم رو روشن کنید .
پاور رو بردم نماینگی کامل تست کردن و گفتن مشکلی نداره، با یه رم دیگه تست کردم سیستم یه مقدار روشن موند و دوباره ریست شد، مادر برد من 4تا اسلات داره، من توی اولین اسلاتی که به cpu نزدیکه گذاشتم،رنگش سفیده،اسلات شماره 1.
Cpu temperature 49
MCH temperature 49
Cpu fan speed 1573
مادربرد رو از کیس خارج کردم
هارد رو هم از مادر برد جدا کردم
نقل قول:
پاور رو بردم نماینگی کامل تست کردن و گفتن مشکلی نداره، با یه رم دیگه تست کردم سیستم یه مقدار روشن موند و دوباره ریست شد، مادر برد من 4تا اسلات داره، من توی اولین اسلاتی که به cpu نزدیکه گذاشتم،رنگش سفیده،اسلات شماره 1.
Cpu temperature 49
MCH temperature 49
Cpu fan speed 1573
مادربرد رو از کیس خارج کردم
هارد رو هم از مادر برد جدا کردم
clear cmos رو انجام بدید . از همون روش باطری که گفتم . رم رو روی اسلات دیگه نصب کنید و با برنامه زیر بوتیبل رم رو تست کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام دوست عزیز
شما یک زحمت بکش رم رو روی اسلات ابی قرار بده ببین باز هم مشکل وجود داره یا نه ؟
مادربورد های x58 به اسلات رم حساس هستن
رم رو روی یک اسلات دیگه گذاشتم سیستم بدون وصل بودن هارد دیسک چند دقیقه کار میکرد،سیستم رو خاموش کردم و هارد رو که وصل کردم وقتی ویندوز بالا اومد سیستم دویاره ریست شد، هارد رو اتصالش رو قطع کردم باز سیستم ریست میشه دوستان:1. (28):