مشکل در روشن شدن سیستم ،مادر برد Lanparty dk p 45
سلام
یه مادربوردlanparty مدل dk p45-t3rsb plus دارم که اصلا روشن نمیشه! استارت که میزنم فن پاور و cpu و کارت گرافیک اصلا روشن نمیشن همه قطعات رو مرحله به مرحله از مادربرد جدا کردم و تست کردم باز هم هیچ فن پاور روشن نشد،با یه پاور دیگه که مطمئن هستم سالم هستش تست کردم باز هم فن پاور روشن نشد
کسی می دونه مشکل چیه؟
یا آدرس نمایندگی محصولات lanparty تو تهران رو میدونین کجاست؟
پاسخ: مشکل در روشن شدن سیستم ،مادر برد Lanparty dk p 45
نقل قول:
سلام
یه مادربوردlanparty مدل dk p45-t3rsb plus دارم که اصلا روشن نمیشه! استارت که میزنم فن پاور و cpu و کارت گرافیک اصلا روشن نمیشن همه قطعات رو مرحله به مرحله از مادربرد جدا کردم و تست کردم باز هم هیچ فن پاور روشن نشد،با یه پاور دیگه که مطمئن هستم سالم هستش تست کردم باز هم فن پاور روشن نشد
کسی می دونه مشکل چیه؟
نمایندگی ندارد . احتمال زیاد اتصالی روی برد دارید . با توجه به نوع اتصالی احتمالا خرابی چیپ I/O یا خرابی PWM هست .
طبق تجربه کاری خودم . چون نقشه این برد پیدا نمیشه و دارای برد شلوغی هست عیب یابیش خیلی راحت نیست .
مرسی از راهنمایی که کردین.
میشه تعمیرش کرد؟ یا اینکه به فکر یه مادربرد جایگزین باشم:1. (28):
نقل قول:
مرسی از راهنمایی که کردین.
میشه تعمیرش کرد؟ یا اینکه به فکر یه مادربرد جایگزین باشم:1. (28):
راستش رو بخواهید بعید میدونم . عیب یابی هم بشه . قطعاتش بعید میدونم پیدا بشه .
سلام دوست عزیز
عزیز تعمیر این مادربورد ها کار هرکسی نیست اقا امید هم درست گفتن
ولی اگر بخوایین و تمایل داشته باشین میتونید مادربورد رو ارسال کنید تا یک نگاهی بهش بکنم شاید بتونم مشکل یا قطعه مشکل دار پیدا کنم
من خیلی مادربورد dfi داشتم و دارم و اگر بخوایین میتونم براتون آکبند پیدا کنم
موقع روشن شدن ایا دیباگر هم روشن میشه ؟
یک آی سی کنار ساتا زرد زنگ هست ببینید اون زمانی که پاور روشن هست نقطه ای و لحظه ای داغ میشه یا نه ؟
[IMG]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ][/IMG]
نقل قول:
سلام
کسی می دونه مشکل چیه؟
سلام
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] قبلا نمایندگی این برند را داشت و فکر میکنم قطعاتش را در تعمیر گاه داشته باشه
باهاشون تماس بگیر احتمالا با دریافت هزینه برد را براتون تعمیر میکنند