[مادربرد گیگابایت]مشکل در پورت صدا
سلام وقت بخیر
مشکلی که برای مین برد بنده پیش اومده(Z97-d3h) اینه که وقتی کابل صدا رو به پورت سبز رنگ صدای پشت سیستم وصل میکنم صدا خش خش میکنه(کابل و اسپیکر تست شده و با پورت صدای جلو سیستم هیچ مشکلی نیست و صدا کاملا شفافه) حالا میخواستم بدونم این مورد جز گارانتی میشه یا نه و اگه میشه حدودا چقد طول میکشه تا مشکل رفع بشه،مین برد حدودا سه روزه خریداری شده
پاسخ: [مادربرد گیگابایت]مشکل در پورت صدا
همه چی ردیفه،همونطوری که گفتم فقط با همین پورت مشکلم دارم
نقل قول:
همه چی ردیفه،همونطوری که گفتم فقط با همین پورت مشکلم دارم
اگر آزار دهنده هست بفرست گارانتی آواژنگ مشکلش رو برطرف میکنند .
با سلام خدمت دوستان و همکاران گرامی،بعد از دو هفته به صلاح دید گارانتی شعبه اصفهان تصمیم به تعویض مادربرد با مادر برد نو گرفتن و گفتن چون فعلا مدل Z97-D3H موجود ندارن یه چند روزی صبر کنم،حالا میخواستم بدونم امکانش هست با توجه به این که میخوان برد نو بدن بنده الباقی اختلاف قیمت این مدل با Z97-U3DH رو بدم و به جای مین برد خودم Z97-UD3H بهم تحویل بدن
با سلام با خود نمایندگی اصفهان هماهنگ کنید . مشکلی نیست
نقل قول:
با سلام با خود نمایندگی اصفهان هماهنگ کنید . مشکلی نیست
تشکر بابت پاسختون،فردا حتما باهاشون تماس میگیرم،سوال بنده اینه که با توجه به قوانین شرکت این کار شدنیه و اگه این کارو انجام ندادن میشه از طریق نمایندگی تهران پیگیری کرد و به نتیجه رسید.
با تشکر
نقل قول:
تشکر بابت پاسختون،فردا حتما باهاشون تماس میگیرم،سوال بنده اینه که با توجه به قوانین شرکت این کار شدنیه و اگه این کارو انجام ندادن میشه از طریق نمایندگی تهران پیگیری کرد و به نتیجه رسید.
با تشکر
بله امکان پذیر هست . در صورت پرداخت اختلاف مشکلی نیست . چون قطعه شما تعویضی میباشد .
سلام مجدد،امروز تماس گرفتم گفتن که تا جایی که بشه قطعه خودمه بهم میدن ولی اگه نباشه مشابه میدن با پرداخت اختلاف قیمت
ادامه داستان....
امروز تماس گرفتم میگن قطعه نو واسشون فرستاده شده ولی بازم همون مشکل رو داشته (یعنی تمام Z97-D3H) مشکل صدا دارن؟؟؟؟؟