2 :تعداد فایل پیوست
[مادربرد گیگابایت] دمای بالای cpu
باسلام.من جدیدا یه سیستم بستم با مشخصات زیر.میخواستم بدونم دمای قطعات طبیعیه؟(عکس زمانی گرفته شده که سیستم رو تازه روشن کردم)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
کارت گرافیک:r9 270x (تو عکس مدل دقیق نوشته نبود.
این عکس هم موقع اجرای بازی زcod ghosts گرفتم(دمای cpu در بازی watch dogs به 70 و گرافیک به 65 هم میرسه)
در ضمن مدل پاورم هم green cp330A-sp هستش.
سوال دیگه هم اینه که این پاور برای سیستمم کم نیست؟
ممنون
پاسخ: [مادربرد گیگابایت] دمای بالای cpu
نقل قول:
دوست گرامی برای R9 270X از پاور 330 وات گرین استفاده میکنید ؟!
عکسها رو در اپلود سنتر شهر سخت افزار اپلود کنید .
دوست عزیزم سیستم شما در بهترین حالت نیاز به یک منبع تغذیه 480 واتی دارد .که حداقل باید پاور GREEN 600-HP تهیه کنید . 330 برای این سیستم خودکشی محضه
طبق بررسی من این اومد
پاور پیشنهادی:
نهایتا باتوجه به میزان مصرف سیستم انتخابی شما ازشاخه 12V پاور وبا درنظر گرفتن نوع وتعداد کانکتورهای مورد نیاز این سیستم پیشنهاد ما استفاده از مدل پاور GP600A-HP می باشد.
ممنون.یعنی اگه از این پاور همینطور استفاده کنم ممکنه چه اتفاقی بیفته؟؟؟
نقل قول:
ممنون.یعنی اگه از این پاور همینطور استفاده کنم ممکنه چه اتفاقی بیفته؟؟؟
در بهترین حالت میسوزه خود پاور و بدترین حالت قطعات دیگه رو به شدت خراب میکنه و خارج از گارانتی . به شدت خطرناک هست سریعا تعویض کنید .
نقل قول:
در بهترین حالت میسوزه خود پاور و بدترین حالت قطعات دیگه رو به شدت خراب میکنه و خارج از گارانتی . به شدت خطرناک هست سریعا تعویض کنید .
یعنی بالا رفتن دمای قطعات هم واسه همینه؟تا وقتی که عوض نکردم چه اعمالی رو با سیستمم نباید انجام بدم؟
نقل قول:
یعنی بالا رفتن دمای قطعات هم واسه همینه؟تا وقتی که عوض نکردم چه اعمالی رو با سیستمم نباید انجام بدم؟
بله دلیلش همینه . شما دارید بار زیادی ازش میکشید . گرافیک رو از کیس خارج کنید . فعلا از خروجی مادربرد تصویر بگیرید . هر چه سریع تر هم پاور مناسب تهیه کنید
پاور GP600A-HP کافیه یا برای اطمینان باید بالاتر گرفت؟
نقل قول:
پاور GP600A-HP کافیه یا برای اطمینان باید بالاتر گرفت؟
نظر من رو بخوای پیشنهاد میکنم green 700-hp بگیری .چون ارتقا های احتمالی رو حساب کنیم . مدل 700 گزینه بهتری هست