پاسخ: مشکل در طول سیم پاور کیس
نقل قول:
با عرض سلام و احترام
دیروز کیس Deepcool Tesseract SW را سفارش دادم و امروز به دستم رسید ؛ بعد افطار کیس قبلیم رو باز کردم و همه ی قطعاتش را درآوردم و همشون از CPU و گرافیک تا رم و فن پاور و خلاصه همه چیز را کاملا تمیز کردم و یه ذره خاک هم نموند.
خلاصه رفتم سراغ کیس جدیدم . اول DVD Writer و HDD را نصب کردم و بعد پاور و مادربرد را نصب کردم و خلاصه همه چیز خوب پیش می رفت و همه چیز را درست اسمبل کردم و 95% کار تموم شده بود و فقط مونده بود ATX_12V را وصل کنم که دیدم کابل مخصوصش از پاور به این قسمت نمی رسد و کوتاه هست و حالا نمی دونم چیکار کنم ؟!؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] لطفا راهنمایی کنید.
کیس قبلیم پاور در قسمت بالا نصب می شد و خیلی راحت کابل می رسید ولی حالا کیس جدید به دلیل اسکلت معکوس ؛ پاورش در پایین قرار می گیره و کابل نمی رسه!
این یک عکس از کیس قبلیم ، تا منظورم را کامل متوجه شوید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
آیا کابل تبدیلی هست که به این وصل بشه و طول کابل اضافه شود تا به ATX_12V نصب شود ؟!؟
مادربرد:GA-EP41T-USB3
دوست عزیز دو راه حل داره .
1-تعویض پاور
2- سیم اضافه کنید . توصیه میکنم بدید بیرون براتون اصولی سیم اضافه کنند .
2 :تعداد فایل پیوست
نقل قول:
دوست عزیز دو راه حل داره .
1-تعویض پاور
2- سیم اضافه کنید . توصیه میکنم بدید بیرون براتون اصولی سیم اضافه کنند .
خیلی ممنون از پاسخ گویی سریع شما:1. (23):
یه سوال دیگه دارم اینکه فن پاور باید رو به مادربرد باشد یا رو به پایین ؟!؟ (با توجه به کیسم که Deepcool Tesseract SW هست)
دو تا عکس گذاشتم یکی رو به مادربرد و یکی دیگر رو به پایین هست.
نقل قول:
خیلی ممنون از پاسخ گویی سریع شما:1. (23):
یه سوال دیگه دارم اینکه فن پاور باید رو به مادربرد باشد یا رو به پایین ؟!؟ (با توجه به کیسم که Deepcool Tesseract SW هست)
دو تا عکس گذاشتم یکی رو به مادربرد و یکی دیگر رو به پایین هست.
فن نباید رو به مادربرد باشه.به خاطر همین فضا کف کیس مشبک هست .
1 :تعداد فایل پیوست
این عکس رو ببینید طبق گفته من هست .
دیشب ساعت 9:30 شب از خونه رفتم بیرون تا شاید یه جایی باز باشه و پاور را درست کنم و همه جا بسته بود و یه CD فروشی باز بود و رفتم اونجا بهش نشون دادم ، اول گفت ببینم و گفت باید اول تست کنم و ... و اگه میخوای درست بشه باید بری فردا بیای ؛ منم که کارم گیر بود بهش گفتم کارم گیر هست و هی این آقا میگفت فردا و من می گفتم همین امشب !:lol:
آخر سر رفت یه سیم دقیقا مثل خود ATX-12V آورد و گفت طول این خوبه ؟ ؛ گفتم ؛ آره طولش خوب هست. گفت من الان میخوام ببندم و اگه بخوام لحیم کنم ، دیر میشه؛ دوباره گفت بزار پاورت اینجا باشه و فردا بیا ببر ! منم گفتم ؛ میرم بیرون یه تعمیراتی گیر میارم و میدم لحیم کنه ، آخر گفت باشه و سیم را گرفتم. و از مغازه بیرون اومدم و یه چند جا رفتم که همشون کلا بسته بودند.
به خونه که رسیدم ، پاور رو گذاشتم جلوی خودم و سیم ها رو حدود 2 سانت بریدم و اون اتصال 4 پین را با انبر بریدم و سیم ها را به سیم دیگری که گرفته بودم حلقه زدم و تک تک سیم ها رو قشنگ 1 دور چسب برق کشیدم و برای قشنگ تر شدنشون به پشت کیس هر 4 تا سیم رو بست زدم و کابل رو زدم .
خدا رو شکر الان به خوبی کار میکنه و هیچ مشکلی هم ندارد.