انتخاب قاب مناسب برای هارد
باسلام
کامپیوتری بودکه خراب شدولی هارداون رابرداشتم (روش هم خیلی اطلاعات دارم)حالا می خواستم مشاوره بگیرم وبدانم مدل خوب قاب برای هارد چیست (البته این راهم بگم که یک قاب دارم ولی تغذیه اش خراب شده ونیست چون قدیمیه برای همین می خواهم یه جدیدبخرم ولی مدلهاوتفاوت هاش رانمی دانم لطفامراراهنمایی کنید)
باسپاس
پاسخ: انتخاب قاب مناسب برای هارد
نقل قول:
باسلام
کامپیوتری بودکه خراب شدولی هارداون رابرداشتم (روش هم خیلی اطلاعات دارم)حالا می خواستم مشاوره بگیرم وبدانم مدل خوب قاب برای هارد چیست (البته این راهم بگم که یک قاب دارم ولی تغذیه اش خراب شده ونیست چون قدیمیه برای همین می خواهم یه جدیدبخرم ولی مدلهاوتفاوت هاش رانمی دانم لطفامراراهنمایی کنید)
باسپاس
اگر منظورت تبدیل ساتا یا ide به usb هست حتماً یک جنس خوب تهیه کن
نقل قول:
اگر منظورت تبدیل ساتا یا ide به usb هست حتماً یک جنس خوب تهیه کن
منظورم تبدیل هارد اینترنال 3.5 اینچی SATA به هارد اکسترنال است.مدل مال خودم ibmبودکه متاسفانه ادپتورش خراب شد.
به نطرشماکدام مارک خوب است.
نقل قول:
باسلام
باسپاس
سلام
مدل هاردتون را بفرمائید
هاردهائی که درون باکس بسته میشوند معمولا هاردهای بخصوص با مصرف ، دما و البته سرعت پائین هستند
بستن یک هارد معمولی درون باکس با پرتاب کردن آن از پنجره طبقه پنجم چندان تفاوتی نمیکند :wink:
نقل قول:
سلام
مدل هاردتون را بفرمائید
هاردهائی که درون باکس بسته میشوند معمولا هاردهای بخصوص با مصرف ، دما و البته سرعت پائین هستند
بستن یک هارد معمولی درون باکس با پرتاب کردن آن از پنجره طبقه پنجم چندان تفاوتی نمیکند :wink:
باسلام وتشکرازشما
بسیارخب شماراه دیگری برای انتقال یااستفاده ازهارددارید؟:whistle:
نقل قول:
باسلام وتشکرازشما
بسیارخب شماراه دیگری برای انتقال یااستفاده ازهارددارید؟:whistle:
مدل هارد را بفرمائید یا حداقل بفرمائید کنترلر آن sata است یا ide
چنین چیزی به کار شما میاد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
3 :تعداد فایل پیوست
نقل قول:
مدل هارد را بفرمائید یا حداقل بفرمائید کنترلر آن sata است یا ide
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
1 :تعداد فایل پیوست
شما یک مبدل sata/ide to usb هم بگیرید . میتونید اطلاعات این هارد رو به pc وصل کنید . نیازی به باکس نیست .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
فقط جنس خوبش رو بگیر که توشناسایی Hardware مشکلی نداشته باشی :11():