[مادربرد گیگابایت]مشکل عجیب با صفحه آبی
با عرض سلام و احترام خدمت همه کاربران محترم
از وقتی که ویندوز رو عوض کردم با اتفاق عجیبی مواجه شدم! چند روزی میشه که بخاطر سنگین شدن و نصب و پاک کردن برنامه های مختلف ویندوزم کمی سنگین شده بود و برای همین دوباره ویندوز نصب کردم. ویندوز 8.1 اینترپرایس 64 بیت بود و الان هم همین هست
اما با کمال تعجب بعد از چند دقیقه وبگردی در محیط مرورگر های فایرفاکس یا کروم به طور ناگهانی با صفحه آبی مواجه شده و سیستم ریستارت میشه. بعد از ریستارت شدن و بالا آمدن سیستم دیگه این مشکل وجود نداره تا زمانی که سیستم خاموش بشه و مجدداً روشنش کنم.
چیزهایی که به ذهنم رسید این بود که تست بگیرم هم تست CINEBENCH R15 و هم تست های گرافیکی 3DMark و Heaven Benchmark 4.0 ولی کوچکترین مشکلی نبود. فقط در مرورگر هایی که گفتم بعد از چند دقیقه این اتفاق می افته. حتی در اینترنت اکسپلورر هم مشکلی نیست
دیشب هم یکبار تمام قطعات رو باز کردم و دوباره اسمبل کردم.حتی پین های سوکت مادربرد رو هم با ذره بین نگاه کردم نه پینی کج شده بود نه حتی یک ذره غبار وجود داشت. همه چیز کاملاً طبیعی بود
به عنوان راه کار برای اینکه بفهمم کد ارور بلو اسکرین چی هست, نم افزار Bluescreenview هم نصب کردم ولی با کمال تعجب بعد از بلو اسکرین وارد برنامه شدم ولی هیچ گزارشی داخلش نبود.
ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمائید که باید چکار کنم.فقط میخوام دلیلش رو بدونم:11():
پاسخ: مشکل عجیب با صفحه آبی
سلام
معمولا این ایرادهای عجیب مربوط به رم سیستم میشود
بایوس مادربردتون را به آخرین ورژن آپدیت کنید
اگر مشکل بر طرف نشد در مرتبه اول ( قبل از بلو اسکرین ) windows memory diagnostic را اجرا کنید
دستگاه ریست میشه و رم سیستم چک میشه . اگر مشکلی وجود داشته باشه مشخص میشه
نتیجه را اعلام بفرمائید
یک شات hwmonitor بگیرید . مشخصات سیستم و لیست قطعات رو اضافه کنید . تست رم هم بگیرید
1 :تعداد فایل پیوست
با تشکر از هر دو بزرگوار
همین الان windows memory diagnostic tools رو اجرا کردم مشکلی نداشت.فکر نمیکنم مشکل از رم باشه چون از پروفایل xmp استفاده میکنم و قبلاً هم همین کارو میکردم و هیچگونه اورکلاک و تغییر ولتاژ انجام نشده
شات hwmonitor هم پیوست شد.
پردازنده 4770k
بورد gigabyte g1 sniper 5
رم 16 گیگ کروشال بالستیکس الایت 2133 با تایمینگ 9
پاور 1000 وات کولرمستر سایلنت پرو گلد
گرافیک ساپفایر R9 290
برای بورد هم از بایوس f7 استاده میکنم.بایوس های جدیدتر از اون طبق گفته گیگا برای پردازنده های هاسول رفرش هستند.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
راستی چرا برنامه Bluescreenview هیچ گزارشی ثبت نمیکنه؟ میخواستم سیستم رو خاموش کنم تا شات دان رو زدم بازم بلو اسکرین داد!
پاسخ: [مادربرد گیگابایت]مشکل عجیب با صفحه آبی
برای شروع رم رو بصورت دستی روی 1333 ست کنید . پروفایل xmp رو دیسیبل کنید . بایوس هم اپدیت کنید. درایور usb 3.0 رو هم اگر نصب کردید انیستال و نسخه جدیدش رو بهتون لینک میدم
درایور جدید usb3 برای ویندوزت تو سایت گیگابایت هست . 90% مشکلات bsod این سری از درایور usb3 هست .
به خاطر داشتن بلوتوث و وایرلس حتما حتما درایور ها رو بروز کن .
1 :تعداد فایل پیوست
بری آپدیت بایوس f9 در سایتش نوشته از efiflash.exe استفاده کنید! یعنی از ویندوز بایوس رو آپدیت کنم؟ چون با برد rog اسوس هر وفت از ویندوز بایوس رو آپدیت میکردم سیستم ناپایدار میشد و مجبور بودم دوباره با فلش آپدیت کنم. ولی این تاکید کرده که از efiflash.exe استفاده کنید.
این درایور جدید usb3 رواگر ممکنه بهم لینکشو بدید . خودم از سایت گیگا این پچ رو گرفتم که هیچ کدومشون نصب نمیشه:
درایورها آخرین ورژن هستند.
نقل قول:
بری آپدیت بایوس f9 در سایتش نوشته از efiflash.exe استفاده کنید! یعنی از ویندوز بایوس رو آپدیت کنم؟ چون با برد rog اسوس هر وفت از ویندوز بایوس رو آپدیت میکردم سیستم ناپایدار میشد و مجبور بودم دوباره با فلش آپدیت کنم. ولی این تاکید کرده که از efiflash.exe استفاده کنید.
این درایور جدید usb3 رواگر ممکنه بهم لینکشو بدید . خودم از سایت گیگا این پچ رو گرفتم که هیچ کدومشون نصب نمیشه:
درایورها آخرین ورژن هستند.
تو این تاپیک این روش رو توضیح دادم
کلا ویندوز 8.1 درایور usb3 نباید نصب بشه چون خودش پیشفرض دارد
نقل قول:
تو این تاپیک این روش رو توضیح دادم
کلا ویندوز 8.1 درایور usb3 نباید نصب بشه چون خودش پیشفرض دارد
خیر بنده درایور usb 3 نصب نکردم. در مورد آپدیت بایوس هم سرچ کردم مثل اینکه هر دو بایوس f8 و f9 مشکلات و باگ های زیادی دارند و امکان دانگرید به f7 هم همیشه وجود نداره. برای نمونه پست آخر:
راه حل دیگری سراغ ندارید؟ همینکه کد بلو اسکرین رو بفهمم برام کافیه. الان مشکل اصلی همینه
نقل قول:
خیر بنده درایور usb 3 نصب نکردم. در مورد آپدیت بایوس هم سرچ کردم مثل اینکه هر دو بایوس f8 و f9 مشکلات و باگ های زیادی دارند و امکان دانگرید به f7 هم همیشه وجود نداره. برای نمونه پست آخر:
راه حل دیگری سراغ ندارید؟ همینکه کد بلو اسکرین رو بفهمم برام کافیه. الان مشکل اصلی همینه
باگ نداره دوست عزیز . شما بایوس رو اپدیت کنید . اگر بایوس مورد داشت تو سایت به عنوان بایوس اپدیت نمیگداشت . حتما اپدیت کنید. در ضمن bt و وایرلس رو دیسیبل کنید . ببینید bsod میده یا نه
دوست عزیز ایراد سیستم به کجا رسید ؟