مشکل تصویر ندادن و بوق ارور گرافیگ در مادربرد Asus P8 H77-V LE باسی پی یو G620
سلام اساتید عزیز..محسن هستم..کارم فروش سخت افزار هست..خیلی وقته که فقط خواننده مطالب ایم فروم بودم..بالاخره امروز وارد شدم..در خدمتتون هستم..البته بیشتر ازتون یاد خواهم گرفت..
من از سی پی یو G620 با مین Asus P8 H77-V LE استفاده کردم.مین خروجی HDMI داره اما با G620 تصویر نمیده..روی DVI هم تصویر نمیده..بوق ارور گرافیک میزنه..اما با Core i5 امتحان کردم..تصویر داد....همه قطعات هم سالمن ..مجبورم حداقل یه گرافیک ارزون بندازم روش..این G620 مگه گرافیک نداره؟؟ چرا جواب نمیده؟.اینم بگم عمدا یه مین بالاتر برداشتم..میشد یه Asrock H61 بردارم..اینو گذاشتم واسه بعدا یه سی پی یو بهتر روش بزارم..فعلا ولی باید با همین G620 سر کنه مشتری..چون مال خودش بود و نمیخاست بیشتر هزینه کنه...
ممنون میشم اساتید کمک کنن..
پاسخ: مشکل تصویر ندادن و بوق ارور گرافیگ در مادربرد Asus P8 H77-V LE باسی پی یو G620
اپدیت بایوس انجام بدید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Improve memory compatibility.
پاسخ: مشکل تصویر ندادن و بوق ارور گرافیگ در مادربرد Asus P8 H77-V LE باسی پی یو G620
تشکر عزیزم..آپدیت شد..مشکل حل نشد..دوستان با G620 کار کردن؟
دوست عزیز این پردازنده تو لیست این مادربرد هست . اگر بایوس رو اپدیت کردید باید پردازندتون رو با برد دیگری تست کنید .
نقل قول:
دوست عزیز این پردازنده تو لیست این مادربرد هست . اگر بایوس رو اپدیت کردید باید پردازندتون رو با برد دیگری تست کنید .
یعنی میفرمایید امکانش هست که خراب باشه؟؟؟ چون الان با یه کارت گرافیک داره بدون مشکل کار میده..من روی برد دیگه ای تست میکنم امشب..
نقل قول:
یعنی میفرمایید امکانش هست که خراب باشه؟؟؟ چون الان با یه کارت گرافیک داره بدون مشکل کار میده..من روی برد دیگه ای تست میکنم امشب..
تست کنید خبرش رو بدید .بایوس دقیقا همون باشه که لینک دادم
نقل قول:
تست کنید خبرش رو بدید .بایوس دقیقا همون باشه که لینک دادم
حتما....فقط دوتا سوال دیگه استاد عزیز ...گرافیک این سی پی یو در حد یه Corei3 هست؟ نسبت به G41 در چه مقامی هست؟
و اینکه صدای دیجیتال از طریق سی پی یو پردازش میشه و به HDMI میرسه یا مثل کارت گرافیک یه تراشه صوتی دیجیتال در کنار واحد GPU درون G620 قرار داره و یا اینکه تراشه صوتی آنبورد مادربرد هست که صدا رو بجای آنالوگ، به HDMI ، بصورت خروجی دیجیتال میفرسته..ممنون میشم راهنمایی کنید.
این صفحه مربوط به این پردازنده هست . هسته گرافیک و تمام پردازش در پکیج پردازنده انجام میشه . هسته گرافیکی پنتیوم 620 از corei3 ضعیفتر هست .
نقل قول:
این صفحه مربوط به این پردازنده هست . هسته گرافیک و تمام پردازش در پکیج پردازنده انجام میشه . هسته گرافیکی پنتیوم 620 از corei3 ضعیفتر هست .
صدای دیجیتال خروجی از HDMI چطور؟
1 :تعداد فایل پیوست
نقل قول:
صدای دیجیتال خروجی از HDMI چطور؟
این شماتیک رو ببینید متوجه میشید