[مادربرد گیگابایت] روشن شدن غیر عادی سیستم
با سلام قبلا در یک تایپیک دیگه این موضوع رو مطرح کردم ولی هنوز مشکل حل نشده
سیستم نو با مشخصات زیر
main giga s2p-usb3 cpu g2020 ram axtrom 4g hard hitachi 1 tera power mamooli
هر از مدتی در موقع روشن کردن ، چراغ هارد روشن و فن cpu هم شروع به کار میکنه ولی یه صفحه سورمه ای رنگ عجیب که لوگوی گیگا بایت هم داره ظاهر میشه ( بوق سلامت سیستم به صدا در نمی یاد ) و پس از 3 ثانیه سیستم خاموش میشه مجددا خود به خود پس از 3 الی 4 ثانیه سیستم روشن میشه و همون حالت قبل دوباره تکرار میشه به طوری که مجبور میشم دکمه صفر و یک پاور در پشت کیس رو بزنم و سیستم رو خاموش کنم معمولا پس از حدود یک الی دو دقیقه که سیستم رو دوباره روشن میکنم سیستم بصورت عادی روشن میشه ضمنا کارهای زیر رو انجام دادم ولی مشکل حل نشده
1- update bios va clear cmos که مدت زیادی دیگه این مشکل رو نداشتم ولی این اواخر دوباره شروع شده
2-تعویض رم geil با axtrom
3-تعویض پاور با یک مدل دیگر ( از نوع معمولی حدود 40 هزار تومن )
4- مادر برد و سی پی یو و رم رو نمایندگی آواژنگ چک کردن گفتن که مشکلی نداره
ضمنا به سیستم فقط یه پرینتر وصل هست و یه وقتای دمای cpu هم تا 80 درجه بالا میره و حالت ذکر شده هم هر از ده دوازده بار یک مرتبه اتفاق میفته و از سیستم کارهای روزمره و معمولی انجام میشه
پاسخ: [مادربرد گیگابایت] روشن شدن غیر عادی سیستم
در حال حاضر پاورهای معمولی توان لازمه رو برای لودینگ سیستم ندارند فقط در حد نمایش تصویر هست سیستم رو حالت استیبل لود نمی کنه
با سلام مشکل فوق با تعویض پاور با مدل green GP330A حل شد با تشکر از همه دوستان
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
لطفا میزان رضایت و نحوه پاسخگویی به سوال خودتان رو در تاپیک زیر اعلام بفرمائید
با سلام والا در مورد این مشکل، دوستان راه حل های زیادی رو ارائه دادن که بنده رو سردر گم کردن هر کسی یه پیشنهاد داد که حل این مشکل حدود 2 ماه طول کشید ولی به هر حال ممنون از همه دوستان
نقل قول:
با سلام والا در مورد این مشکل، دوستان راه حل های زیادی رو ارائه دادن که بنده رو سردر گم کردن هر کسی یه پیشنهاد داد که حل این مشکل حدود 2 ماه طول کشید ولی به هر حال ممنون از همه دوستان
دوست گرامی : با تشکر از مطرح کردن سوالتان در انجمن شهر سخت افزار و قسمت پشتیبانی گیگابایت . من هر دو تاپیک شما رو مطالعه کردم در هر دو تاپیک به شما تعویض پاور پیشنهاد شده . همانطور که میبینید در همین تاپیک پست دوم هم به این موضوع اشاره شده است .
موفق و موید باشید .:11():
با سلام
من پاور رو عوض کردم تا الان مشکلی دیگه نداشتم ( حدود 4 یا 5 ماه ) ولی امروز دوباره این مشکل پیش اومد (صفحه سورمه ای رنگ GUI ) مجبور شدم دکه پاور (پشت کیس ) رو بزنم تا خاموش بشه بعد از 5 دقیقه که روشن کردم مشکلی نداشت
یعنی میتونه از مادر بورد باشه ؟
نقل قول:
با سلام
من پاور رو عوض کردم تا الان مشکلی دیگه نداشتم ( حدود 4 یا 5 ماه ) ولی امروز دوباره این مشکل پیش اومد (صفحه سورمه ای رنگ GUI ) مجبور شدم دکه پاور (پشت کیس ) رو بزنم تا خاموش بشه بعد از 5 دقیقه که روشن کردم مشکلی نداشت
یعنی میتونه از مادر بورد باشه ؟
الان مشکل دارید با روشن شدن سیستم ؟
پاور را با چه مدلی عوض کردید ؟
بلو اسکرین دارید ؟
1-هر از چند وقت با زدن دکمه پاور یه صفحه سورمه ای متمایل به مشکی ظاهر میشه با علامت GUI و بعد از چند ثانیه سیسم خاموش و سپس رو شن میشه دوباره خاموش و این روند ادامه داره همینطور تا اینکه سیستم رو از پشت خاموش کنم معمولا بعد از 5 دقیقه که رو شن میکنم دیگه مشکلی نیست و سیستم راحت بالا میاد دیگه این سیستم از چشمم افتاده
2- پاور رو با green GP330A عوض کردم که تا چند ماه راحت بودم
3-بلو اسکرین نه ولی یه صفحه سورمه ای است که چند ثانیه میاد و میره یه علامت GUI می بینم