خرید کارت گرافیک حدود 600 هزار
سلام دوستان.
یه کارت گرافیک میخوام حدود 600 هزار.
فقط میخوام با سیستمم مچ باشه.
البته اگه پورت vga هم داشته باشه عالیه
مشخصات سیستم:
main: masimus vi hero
cpu: 4670k
ram: 8gig 4*2 1600 kingeston 1.65v
power: 530eu green
البته من کار گرافیکی انجام نمیدم.گاهی شاید بخوام بازی کنم اونم نه در حد گارفیک انچنانی.
یه چیزی تو مایه های اینکه بازیهای مکسپین 3 و رالی ماشین از هر نوعش رو بتونه ساپورت کنه.مثل نیدفور اسپید و حالا جدیدتریناش که خبر ندارم چی هست تو بازار
به نظر شما اصلا نیازی به کارت گرافیکی دارم در حد 600 هزار؟ اخه تهیه این مقدار پول در موقعیت فعلیم مقداری دشواره.
ولی نمیخوام چیزی بگیرم که باز 1 سال دیگه بخوام عوضش کنم.
تشکر از راهنمایی های استادانه تون
پاسخ: خرید کارت گرافیک حدود 600 هزار
سلام
يك اينكه Performancبازي يعني گرافيك ورزوليشن چقدر براتون مهمه ؟
دوم اينكه ميتونيد بااين قيمت Gtx650 ti oc Asus تهيه كنيد
سوم اينكه نميشه تايم خاصي براي تكنولوژي صنعت سخت افزاري درنظر گرفت چون سياست مديران سازنده اينطورهست
در آخر هر چندماه يكبار بازي هاي روزدنيا عرضه ميشه كه نميشه براش برنامه اي گذاشت
با تشکر از شما دوست من
راستش من بعد نیدفور اسپید 3 دیگه اصلا فرصت نکردم دنبال بازی و گرافیک و اینچیزا باشم.ولی اون زمان این بازی خیلی حال داد.
رزولشن های مختلف رو تو بازی تست نکردم که ببینم چقدر اختلاف داره و این اختلاف ارزش هزینه کردن داره یا نه.
واسه همین اینجا مشاوره خواستم از شما تا بهتر بتونم با توجه به نیاز خودم و تجربه دوستان اقدام به خرید کنم.
ولی چیزی که هست اینه که ادم وقتی میشنه پای بازی دیگه لگ نزنه و کیفیت و وضوح تصویر هم عالی باشه.
نقل قول:
با تشکر از شما دوست من
راستش من بعد نیدفور اسپید 3 دیگه اصلا فرصت نکردم دنبال بازی و گرافیک و اینچیزا باشم.ولی اون زمان این بازی خیلی حال داد.
رزولشن های مختلف رو تو بازی تست نکردم که ببینم چقدر اختلاف داره و این اختلاف ارزش هزینه کردن داره یا نه.
واسه همین اینجا مشاوره خواستم از شما تا بهتر بتونم با توجه به نیاز خودم و تجربه دوستان اقدام به خرید کنم.
ولی چیزی که هست اینه که ادم وقتی میشنه پای بازی دیگه لگ نزنه و کیفیت و وضوح تصویر هم عالی باشه.
میلاد جان رزولیشن مانیتورت چیه ؟
نیما جان مانیتور فعلی من که از این معمولی های صفحه تخت هست.فلترون f700
اما تا چند وقت دیگه یحتمل یه ips بگیرم.(IPS Monitor 23EA63)
شما رو اون مانیتور پیشنهاد کنین.چون من دارم سیستم ارتقا میدم.این مین و پردازنده و رم و پاور هم جدید گرفتم کاکو
نقل قول:
نیما جان مانیتور فعلی من که از این معمولی های صفحه تخت هست.فلترون f700
اما تا چند وقت دیگه یحتمل یه ips بگیرم.(IPS Monitor 23EA63)
شما رو اون مانیتور پیشنهاد کنین.چون من دارم سیستم ارتقا میدم.این مین و پردازنده و رم و پاور هم جدید گرفتم کاکو
با 650ti oc که آرش گفت میتونبد بازیها را روی مونیتور فعلیتون با آخرین تنظیمات انجام بدید
با مونیتور full hd اکثر بازیها (80-90%) با بهترین تنظیمات انجام میشند
یه 10-20 درصد از بازیها هم با کمی پائین آوردن رزولیشن یا تنظیمات به راحتی انجام میپذیرند
نقل قول:
سلام دوستان.
یه کارت گرافیک میخوام حدود 600 هزار.
فقط میخوام با سیستمم مچ باشه.
البته اگه پورت vga هم داشته باشه عالیه
مشخصات سیستم:
main: masimus vi hero
cpu: 4670k
ram: 8gig 4*2 1600 kingeston 1.65v
power: 530eu green
البته من کار گرافیکی انجام نمیدم.گاهی شاید بخوام بازی کنم اونم نه در حد گارفیک انچنانی.
یه چیزی تو مایه های اینکه بازیهای مکسپین 3 و رالی ماشین از هر نوعش رو بتونه ساپورت کنه.مثل نیدفور اسپید و حالا جدیدتریناش که خبر ندارم چی هست تو بازار
به نظر شما اصلا نیازی به کارت گرافیکی دارم در حد 600 هزار؟ اخه تهیه این مقدار پول در موقعیت فعلیم مقداری دشواره.
ولی نمیخوام چیزی بگیرم که باز 1 سال دیگه بخوام عوضش کنم.
تشکر از راهنمایی های استادانه تون
من یه کارت گرافیک ASUS 7790 DC2OC 2GB DDR5 دارم روی رنج 600 .بهترین کارت توی رنج قیمت خودش هست و 2 تا کارت خوب با قیمت مناسب تر هم دارم (225) ... اگه مایل به خرید بودین پیام خصوصی بدین
نقل قول:
من یه کارت گرافیک ASUS 7790 DC2OC 2GB DDR5 دارم روی رنج 600 .بهترین کارت توی رنج قیمت خودش هست و 2 تا کارت خوب با قیمت مناسب تر هم دارم (225) ... اگه مایل به خرید بودین پیام خصوصی بدین
650ti boost بین 15 تا 20 درصد قویتر از 7790 است
2 :تعداد فایل پیوست
شاید شما 7790 معمولی رو با 650ti boost مقایسه کردید که به این نتیجه رسیدید ... البته حتی اگه با ورژن over شده این کارت هم مقایسه میکردید باز هم مقایسه جالبی نیست چون این کارت (650ti boost) گرون تر هست و باید با یه کارت هم قیمت مثل 7850 مقایسه بشه که بهترین کارت روی اون رنج هم 650ti boost نیست و 7850 یه سر و گردن بالاتر از 650ti boost هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با سپاس
دوستان متاسفانه فقط نیمی از مبلغی که بیان کردم جور شد.یعنی 300 هزار
تو این قیمت شما چی پیشنهاد میدین؟
یه عزیزی میشه بگه
تفاوت میان AMD Radeon R7 250 1GB و ASUS - ATI RADEON - R7 250 1GB
این همه شرکت اومدن کارتهای هم نام تولید کردن.یعنی چی اخه.
نمونش همین که نوشتم،من که تو نت سرچ کردم اختلافی تو پارامترهاشون ندیدم.
ولی اختلاف قیمت تقربا 90 هزار تومانی دارن.و این واسه من شده تناقض
ASUS - ATI RADEON - R7 250 1GB که 398 هزار هست و
AMD Radeon R7 250 1GB که 305 هزار هست