مشاوره و راهنمایی برای خرید مادربورد Asus
سلام دوستان
من مادربورد MSI 990FXA-GD65 دارم خودم
ولی خب این مادربورد رو دوستان گفتن برای ولتاژ قفل گزاشتن که نمیشه ولتاژ رو بالا برد و به همین خاطر نمیشه CPU رو اوور کرد و ولتاژ اعمال کرد
حالا میخوام ببینم مادربورد ASUS M5A99FX Pro R2 چه طوره؟ چه قدر از مین خودم قوی تره؟ برای اوور کلاک خوب هست؟
پاسخ: مشاوره و راهنمایی برای خرید مادربورد Asus
برد های ASUS برای Over هیچ مشکلی ندارن ... بردی که انتخاب کردین برد خیلی خوبی هست ولی اگه از SLI یا crossfire استفاده نمیکنید این برد رو بگیرید و در هزینه هم صرفه جویی کنید M5A97 r2.0
اگر هم هزینه براتون مهم نیست این برد رو تهیه کنید : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
برد های ASUS برای Over هیچ مشکلی ندارن ... بردی که انتخاب کردین برد خیلی خوبی هست ولی اگه از SLI یا crossfire استفاده نمیکنید این برد رو بگیرید و در هزینه هم صرفه جویی کنید M5A97 r2.0
اگر هم هزینه براتون مهم نیست این برد رو تهیه کنید :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مرسی عزیز
یعنی این مینی که گفتی شما از همه لحاظ و قدرت و ولتاژ و اینا در حد همون ASUS M5A99FX Pro R2 هست ولی اسلات بیشتر برای SLI اینا داره؟
تفاوت چیپست 970 و 990 در پشتیبانی از SLI و Crossfire هست وگرنه تفاوت خاصی ندارن و هزینه ی زیاد برای یک برد AMD کار چندان جالبی نیست ... شما در همون حدی که نیاز دارید میتونید از
M5A97 r2.0 استفاده کنید