2 :تعداد فایل پیوست
نـــوروز 93 مــبــارک؛ گپی با کاربران شهر سخت افزار
با سلام و شادباش محضر شما کاربران شهر سخت افزار؛
خوشحالیم از اینکه بهـار 93 رو نیز در شهر سخت افزار، کنار شما دوستان و همراهان عزیز جشن میگیریم.
آرزوی سالی رو برای شما داریم که:
شادی هایش از غم هایش
آرامشش از بیقراری هایش
و خوبی هایش از بدی هایش
پررنگ تر و ماندگارتر باشد. :11():
ضمن اینکه میتونید در این تاپیک به سایر دوستان و کاربران عید رو تبریک بگید، خواهشمندیم به سوالات زیر هم پاسخ بدید! (اجباری در کار نیست، میتونید فقط به سوالایی که دوست دارید جواب بدید)
1 . اگه خاطره ای از شهر سخت افزار داری برامون تعریف کن!
2 . اگه یه پاک کن واقعی داشتی از 92 چیا رو پاک میکردی؟
3 . سال 92 به من آموخت...
4 . دروغ سیزده!
5 . و در نهایت، یه یادگاری تقدیم کن به بچه های شهر سخت افزار! (این یادگاری میتونه یه عکس، موزیک، جمله، ... باشه)
پ.ن: با توجه به تنظیمات انجمن، پست های این تاپیک با تائید مدیریت نمایش داده می شوند. پس مشکل از فرستنده ست و شما دست به گیرنده هاتون نزنید! (پست ها رو چندبار ارسال نکنید)
سپاس :1. (14)::1. (21):
پاسخ: نـــوروز 93 مــبــارک؛ گپی با کاربران شهر سخت افزار
با سلام
من هم از طرف خودم سال جدید رو به تمامی دوستان و خانواده شهر سخت افزار تبریک می گم و آرزوی موفقیت در سال جدید رو برای یکایک شما عزیزان آرزومندم
با احترام:11():
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
درخت غنچه برآورد و بلبلان مستند
جهان جوان شد و یاران بعیش بنشستند
بساط سبزه لگد کوب شد به پای نشاط
ز بس که عارف و عامی برقص برجستند
فرا رسیدن سال ۱۳۹۳ خورشیدی را خدمت همه کاربران و یاران همیشگی شهرسخت افزار تبریک عرض نموده .
با درود
بنده هم خدمت همه کاربران محترم شهرسخت افزار سال نو رو تبریک میگم .
عید واقعی از آن کسی است که پایان سالش را جشن بگیره نه آغاز سالی که ازش بی خبره !
امید به اینکه سالی پر از موفقیت و سلامتی پیش رو داشته باشید .
خاطرات که بسیار هست . لحظه به لحظه این فروم واسه ما خاطره بوده و هست .
هیچ چیز - تمام سال 92 واسه من تجربه های طلایی بوده .
که به چشم خودم هم اعتماد نکنم .
4 . دروغ سیزده!
دروغ ؟ تصمیم گرفتم تو سال جدید اصلا دروغ نگم LOL
5 . و در نهایت، یه یادگاری تقدیم کن به بچه های شهر سخت افزار! (این یادگاری میتونه یه عکس، موزیک، جمله، ... باشه)
بنده فقط آرزوی تندرستی برای تک تک اعضا و همچنین شفای بیماران دارم ،
همچنین سالی پربار واسه شهرسخت افزار آرزومندم . :love:
سلام
من هم به نوبه ی خودم سال جدید رو به همه ی عزیزان تبریک میگم. امیدوارم در سال جدید بتونیم موفقیت توام با پیشرفت روز افزون رو تجربه کنیم.
البته سلامتی و عاقبت به خیری هر انسانی به نظرم در اولویت هست. اینکه همیشه شاد و سالم باشه در کنار خانواده اش و زندگی خوبی داشته باشه و همچنین در کسب و کارش موفق باشه.
برای وبسایت و انجمن شهر سخت افزار هم آرزوی موفقیت دارم. ظاهراً اینطور که بوش میاد و از اظهارات آقا شهریار میشه برداشت کرد، سال پر کار و بسیار رو به پیشرفتی در انتظار این مجموعه هست! امیدوارم من هم سهم بسیار بسیار کوچکی بتونم در این پیشرفت اگر افتخار و سعادتش رو دارم، ایفا کنم. :)
از آقا شهریار هم تشکر می کنم بابت این فرصتی که به بنده ی حقیر داد تا جهت همکاری در سایت، هر چند کمک کوچکی در خدمتشون باشم و مطمئناً برام باعث افتخار و خوشحالی بود.
نمیخوام خیلی طولانیش کنم. به عنوان حُسن ختام پُستم، برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]. طنز از استاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] عزیز هست.
امیدوارم لذت ببرید و دقایق هرچند کوتاه، شادتون کنه.
1 :تعداد فایل پیوست
اینم یه عیدی خیلی کوچیک دیگه از طرف من و مهدی می دونم کمه در مقابل زحماتی که برای ما کشیدید ولی به بزرگی خودتون ببخشید
امیدوارم سال اورکلاکی خوبی پیش روی کل تیممون باشه
بی اجازه دفتر ۳۶۵ برگ جدیدتو دادم به خدا تا بهترین تقدیر رو برات نقاشی کنهنوروز 93 مبارک
[IMG]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ][/IMG]
1 :تعداد فایل پیوست
سال ها رفت و هنوز یک نفر نیست بپرسد از من که تو از پنجره عشق چه ها می خواهی ...
من هم به نوبه خودم این عید باستانی رو به همگی شما دوستان و سروران تبریک می گم و امیدوارم هرجا که هستید سالم و تندرست و شاد باشید. :11():
امیدوارم در سال آینده بیشتر در کنارتون باشیم و مطمعن باشید که با خبر ها و مقالات جدیدتر و بیشتری در خدمتتون خواهیم بود. :give_rose:
درود به همه دوستان
من هم فرا رسیدن سال 1393 و بهاری دیگر رو تبریک میگم . همیشه شاد و سلامت باشید .
خاطره همین حضور دوستانی هست که سالهای سال در کنارشون بودیم .
دوست داشتم کرامت انسانی رو اضافه کنم .انسانیت
امسال روی مدارهای سوئچینگ خیلی مطالعه و تحقیق کردم .
4 . دروغ سیزده!
سامسونگ اپل را خرید !!!
این شعر از خیام
یاران موافق همه از دست شدند
در پای اجل یکان یکان پست شدند
خوردیم ز یک شراب در مجلس عمر
دوری دو سه پیشتر ز ما مست شدند
:11()::11()::11()::11()::11()::11():