آیا می تونم GTX 650 Ti را بر روی این مادربرد نصب کنم؟
سلام خدمت همه دوستان
در حال حاضر سیستمی با مشخصات ذیل را دارم آیا می تونم کارت گرافیگ GTX 650Ti را بر روی این مادربرد نصب کنم و در صورت نصب چقدر احتمال کاهش بازدهی کارت بدلیل وجود CPU ضعیف فعلیم می باشد؟ یا اینکه یه کارت پایین تری رو بخرم
بدلیل ضعیف بودن کارت گرافیک فعلی و ناتوانی در اجرای بازیها من می خوام این کار رو برای مدت 7 یا 8 ماه انجام بدم و بعد اقدام به ارتقا کلی سیتسم کنم. اما اگه شما پیشهاد دیگه ای را با توجه به آینده کارت گرافیک و سیستم را دارید ما خوشحال میشیم راهنمایی کنید.
MotherBord: GigaByte Ep31-s3g با PCI-Express 16X v1.1 که توانایی ساپرت نهایت رم DRR2 را دارد
CPU: E2180
Ram:4G DRR2
Power:530w
GPU:8600GT
پاسخ: آیا می تونم GTX 650 Ti را بر روی این مادربرد نصب کنم؟
به نظر من حدود 70 یا 80 تومن هزینه کنید و پردازنده خودتون رو بفروشید . یک q8200 بگیرید به همراه این گرافیکی که میخواهید اپگرید کنی . پردازنده 8200 هم خواستی باید موجود داشته باشم .
پاور سیستمت چیه ؟
نقل قول:
به نظر من حدود 70 یا 80 تومن هزینه کنید و پردازنده خودتون رو بفروشید . یک q8200 بگیرید به همراه این گرافیکی که میخواهید اپگرید کنی . پردازنده 8200 هم خواستی باید موجود داشته باشم .
پاور سیستمت چیه ؟
پاورم گرین می باشد در ضمن
سی یو من چقدر قیمتشه
حدود 25 فکر میکنم . که 80 تومن بگذارید یک core2 duo 8400 یا q200 میتونید تهیه کنید
اون سرعت pcie زیاد محدودت نمیکنه اگر پردازندت رو قوی کنی .
نقل قول:
حدود 25 فکر میکنم . که 80 تومن بگذارید یک core2 duo 8400 یا q200 میتونید تهیه کنید
از نظر من اين كار عقلاني و اقتصادي نيست
نقل قول:
از نظر من اين كار عقلاني و اقتصادي نيست
یعنی چی عقلانی نیست ؟ با ارتقای پردازنده میتونن بازی های جدید رو به همراه کارتشون اجرا کنند .
سعی کنید با دلیل حرف بزنید .
دليل من اينه كه سوكت 775 باتوجه به قديمي بودنش هزينه ش اصلا به صرفه نيست
درضمن به اين راحتي ها اين Cpu پيدانميشه
پردازندش رو هر تعدادی بخواهید موجود هست . برای این دوستمون که فعلا هزینه ارتقای کامل ندارد بهترین راه حل هست .