دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران
سلام دوستان ؛
عزیزانی که در انجمن پشتیبانی دریافت میکنند روی تاپیک های گیگابایتشون، توی این انجمن محبت کنند در قالب یکی دو جمله با ذکر اسم و فامیلشون بیان کنند تا به صورت یک دفترچه جالب به مرور زمان در بیاد ...
باتشکر از همکاری روز افزون شما کاربران محترم گیگابایت در ایران ؛ :give_rose:
پاسخ: دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران ...
حسام جمشیدی:
پاسخم رو به طور کامل دریافت کردم و 100% راضی بودم. بسیار عالی، کامل و جامع بود.
امیدوارم تداوم داشته باشه و سایر شرکت ها هم اینگونه پشتیبانی ها رو از طریق سایت ها و انجمن های معتبر سخت افزار ایجاد کنند.
قطعاً این تعامل سازنده با کاربران می تونه یکی از بنیان های اصلی سطح کیفی پشتیبانی یک شرکت در راستای مشتری مداری باشه.
با سپاس.
پاسخ: دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران ...
با سلام
واقا بخش خوبیه
من در مورد مین گیگا که گرفتم یه سری سوالات داشتم که واقا کامل و جامع پاسخ دادن ممنون از دوستانی که این بخشو راه انداختن و ممنون از دوست خوبمون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] که پاسخ کامل بهم دادن
پاسخ: دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران
اول از همه به برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] سلام می کنم بعد به همگی دوستاران شهر سخت افزار
عید همگی مبارک به خصوص
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
من باید تشکر کنم از دوست عزیزمون که راهنمایی بسیار دقیقی به من دادن و مشکلاتمو به کمک ایشون رفع کردم واقعا پشتیبانی دقیق و به موقعی به من دادند درکل از این بخش که مشکلاتمونو میتونیم مطرح کنیم و جواب بگیریم ایده ی بسیار خوبیه من که راضی بودم
:great:
امیدوارم که همیشه افرادی مثل آقای برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] باشند که هواداران بسیار زیادی دارد
نقل قول:
اول از همه به
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] سلام می کنم بعد به همگی دوستاران شهر سخت افزار
عید همگی مبارک به خصوص
من باید تشکر کنم از دوست عزیزمون که راهنمایی بسیار دقیقی به من دادن و مشکلاتمو به کمک ایشون رفع کردم واقعا پشتیبانی دقیق و به موقعی به من دادند درکل از این بخش که مشکلاتمونو میتونیم مطرح کنیم و جواب بگیریم ایده ی بسیار خوبیه من که راضی بودم
:great:
امیدوارم که همیشه افرادی مثل آقای
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] باشند که هواداران بسیار زیادی دارد
:11()::11()::11():
دوست خوبم سلام
سال نو مبارک
خوشحالم که ایراد سیستم شما برطرف شد .
موفق باشید و منتظر حضور شما در این انجمن هستیم .
محمد درویشخوب:
سلام دوستان اول از همه خسته نباشید میگم به همه شما
من هم از راهنمای و کمهای دوستان مخصوصا اقا امید و اقا نیما بهر بردم و مشکلو شبهی که داشتمرو برطرف کردن
وقتشونرو در خدمت کاربرا میزارن و سوالای که پرسیدمو با جوابهای درستشون حل کردن و از اینکه به این انجمن اومدم خوشحالم
امیدوارم که همیشه همینطور ادمه بدن و روز به روز موفق تر بشن از همه مسئولان ممنونم به کاربران کمک میکنن :11()::give_rose:
سلام.
راستش دوس دارم بگم مشکلم چی بود و چطوری حل شد.
الان نزدیک یه سال این مشکل رو داشتم ولی این مشکل خودش رو تو فصل پاییز و زمستون نشون نمیداد چون هوا سرد بود.
ولی تابستون و بهار امونم رو بریده بود سیستم بیشتر از 20 مین کار نمیکرد.البته تابستون کلا تعطیل بود.
خلاصه سوختیم و ساختیم.:D:D:D:
تا اینکه فهمیدم چیپست داغ میکنه البته یه حدسایی میزندم ولی ....
دوست عزیزمون که خیلی فعالن خداوکیلی
لطف کردن راهنمایی کردن.الان یه فن 8 گذاشتم روی چیپست چون بزرگه نمیشه دقیق چسبوند روی چیپست مجبور شدم همینجوری بندازم روش.
ممنون
از شرکت محترم آواژنگ تشکر دارم که واقعا خوب بود پشتیبانی وراهنمایی کردن
خدارو شکر بالاخره مشکل من حل شد
از دوست عزیزمن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] کمال تشکر رو دارم که واقعا دسوزانه راهنمایی میکنن و همچنین از بقیه دوستان
نقل قول:
سلام دوستان ؛
عزیزانی که در انجمن پشتیبانی دریافت میکنند روی تاپیک های گیگابایتشون، توی این انجمن محبت کنند در قالب یکی دو جمله با ذکر اسم و فامیلشون بیان کنند تا به صورت یک دفترچه جالب به مرور زمان در بیاد ...
باتشکر از همکاری روز افزون شما کاربران محترم گیگابایت در ایران ؛ :give_rose:
:give_rose:
سلام من سجاد هستم
تو این انجمن خیلی از مشکلاتم رو جناب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] (البته با نام کاربری اسمشون رو نمیدونم :1. (23): ) حل کردن همین امروز مشکل شناسایی رم توسط بایوس رو توسط راهنمایی های مفید ایشون حل کردم و قبلا هم مشکل هارد اکسترنالم رو که کم مونده بود بیخودی بفرستم واسه گارانتی با اون همه اطلاعات مفیدش ایشون با نرم افزارها و راهنمایی های مفیدشون مشکلمو حل کردند ...من این مشکل رم رو باور کنید تو خیلی از سایتا پرسیده بودم که کسی نتونسته بود حلش کنه...واقعا از زحمات ایشون بینهایت ممنونم :11()::11()::11():