فروش ویژه زمستانه قیمت های استثنائی قطعات کامپیوتر (نبینی واقعااااا از دستت رفته)
فروش کارت گرافیک های گیگابایت با 3سال گارانتی آواژنگ(آکبند)
R9 270X OC =800000t
R9 280X OC =1099000t
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
لینک قطعات برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
.................................................. .................................................. .....................
فروش مادربرد MSI Z87GD65 بدون گارانتی
قیمت:749000
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] لینک این قطعه
.................................................. .................................................. .................................................. ..
فروش کیس های کولرمستر
قیمت:150000
لینک کیس ها:
لینک اچ پی:
لینک ایسوس:
لینک ایسر:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پاسخ: فروش ویژه زمستانه قیمت های استثنائی قطعات کامپیوتر (نبینی واقعااااا از دستت رفته)
سلام
شما نمایندگی آواژنگ یا ماتریکس دارین؟
علت ارزونی بیش از اندازه ی کارت های گیگابایت چیه؟! مخصوصاً 280X. قیمتش 1100؟!!!!!!! ما آخرین بار 1600 قیمت داشتیم!!
بهتر بود مادربرد او سی فورس رو هم همینجا می زدید. قیمت اون هم بسیار خوبه. قیمت فروش نماینده ی رسمی آواژنگ هست!
این مادربرد ام اس آی، چند تا ازش موجود دارین؟ چون دیگه در بازار نیست و خیلی وقته که اتمام موجودی شده و ظاهراً خرید قبلی داشتین!
پاسخ: فروش ویژه زمستانه قیمت های استثنائی قطعات کامپیوتر (نبینی واقعااااا از دستت رفته)
نقل قول:
سلام
شما نمایندگی آواژنگ یا ماتریکس دارین؟
علت ارزونی بیش از اندازه ی کارت های گیگابایت چیه؟! مخصوصاً 280X. قیمتش 1100؟!!!!!!!
با سلام خدمت دوست عزیزم آقا حسام
عزیز این کاربر جدید یک سری کولینگ گرافیک و سی پی یو با مارک zelman هم دارن که با قیمت خیلی خوب فکر کنم اون تاپیک رو هم بزنن تا همه از قیمت های خوب این عزیز استفاده کنن
نقل قول:
با سلام خدمت دوست عزیزم آقا حسام
عزیز این کاربر جدید یک سری کولینگ گرافیک و سی پی یو با مارک zelman هم دارن که با قیمت خیلی خوب فکر کنم اون تاپیک رو هم بزنن تا همه از قیمت های خوب این عزیز استفاده کنن
ممنون alksdj جان. خوشبختانه سورس خوبی در حوزه ی محصولات عقیق رایانه دارم و با قیمت فروش نماینده برای بنده قابل خرید و تهیه اس.
در مورد اون کارت 280X خیلی عجیبه!!! اون کارت 1/5 کمتر نیست! به نظرم اشتباه کردن!! البته در بازار هم موجودی خوبی نداره و کمیاب هست این کارت های ATI گیگابایت.
نقل قول:
ممنون alksdj جان. خوشبختانه سورس خوبی در حوزه ی محصولات عقیق رایانه دارم و با قیمت فروش نماینده برای بنده قابل خرید و تهیه اس.
در مورد اون کارت 280X خیلی عجیبه!!! اون کارت 1/5 کمتر نیست! به نظرم اشتباه کردن!! البته در بازار هم موجودی خوبی نداره و کمیاب هست این کارت های ATI گیگابایت.
نه داداش قیمتا رو درست زدم هر کی خواس بگه
آره داداش مادربرد ام اس ای آخریش.گیابایت ها هم خریدم خوبه ارزون هم میدم
سلام. شما کجائید؟
قیمتهاتون مناسبه، موفق باشید.
با عرض سلام میشه لطفا ادرس و شماره تماس رو واسه من پ.خ کنید در صورت مناسب بودن سایر قیمت ها بصورت همکار خرید میکنم و به تعداد زیاد