قدرتمندترین کارت گرافیک AMD و رقیب سر سخت Titan امروز رسما معرفی شد - تنها 599 دلار!
سرانجام انتظارها به پایان رسید و کارت گرافیک قدرتمند رادئون R9 290X با چیپ گرافیکی Hawaii رسما توسط AMD معرفی شد. در این مراسم همچنین مشخصات کامل قلب تپنده این کارت یعنی GPU قدرتمند Hawaii اعلام شد.
اما بخش جالبتر این خبر مربوط به قیمت آن میباشد که دیروز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] در رابطه با آن بحث بود. در آنجا گفته بودم که تحلیلگران قیمتی در حدود 700 دلار رو برای این کارت پیش بینی کردند. اما قیمتی رسمی اعلام شده برای نمونه مرجع این کارت که امروز در طی همین همایش اعلام شد حتی 100 دلار از این پیش بینی کمتر و معادل 599 دلار در نظر گرفته شده. توجه کنید که قیمت کارت Titan معدل 1000 دلار هست در حالی که کارت رادئون R9 290X تونسته در موارد زیادی از بنچمارکهای غیر رسمی که منتشر شدند حتی Titan رو هم پشت سر بگذاره. به نظر شما عکس العمل انویدیا چی خواهد بود؟ آینده بازار کارتهای High-End رو در اختیار کدام کمپانی میبینید؟ نظر شما چی هست؟
جزئیات بیشتر در این زمینه را در مطلبی که روی سایت اصلی کاور کردم بخونید :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پاسخ: قدرتمندترین کارت گرافیک AMD و رقیب سر سخت Titan امروز رسما معرفی شد - تنها 599 دلار!
فکر نمی کنم Nvidia قیمت GTX Titan یا بقیه ی کارتاشو تغییر بده بلکه در عوض ممکنه کارت های جدید (مثلا Titan2) رو معرفی کنه!(خدا کنه باز این دوتا شرکت به جون هم بیافتن ما مصرف کننده ها یه حالی بکنیم!:lol:)
حالا اینجارو داشته باش:
داشتم توی سایت techreport کامنت هارو می خوندم یه سری چیزای بامزه دیدم حیفم اومد اینجا ننویسمشون:party:
یه بنده خدایی برگشته گفته:
OK AMD fanboys repeat after me:
Mantle is AMAZING... because.. uh... AMD!
Physx is EVIL... because.. uh.. Nvidia!
یه نفر دیگه هم یه حرف واقعا قشنگی زده:
"R9 290X." Who the hell came up with that name?
آخه R9 290X هم شد اسم خداوکیلی؟!:1. (27):(مثلا فرض کن میری مغازه میگی:آقا کارت "AMD Radeon R9 290X" الآن قیمتش چنده؟ مغازه دار چند ثانیه بهت خیره میشه و در نهایت سکته می کنه!:1041:)
اینایی که گفتم صرفا جهت خنده بودا یه وقت کسی ناراحت نشه.
پاسخ: قدرتمندترین کارت گرافیک AMD و رقیب سر سخت Titan امروز رسما معرفی شد - تنها 599 دلار!
نقل قول:
فکر نمی کنم Nvidia قیمت GTX Titan یا بقیه ی کارتاشو تغییر بده بلکه در عوض ممکنه کارت های جدید (مثلا Titan2) رو معرفی کنه!(خدا کنه باز این دوتا شرکت به جون هم بیافتن ما مصرف کننده ها یه حالی بکنیم!:lol:)
حالا اینجارو داشته باش:
داشتم توی سایت techreport کامنت هارو می خوندم یه سری چیزای بامزه دیدم حیفم اومد اینجا ننویسمشون:party:
یه بنده خدایی برگشته گفته:
OK AMD fanboys repeat after me:
Mantle is AMAZING... because.. uh... AMD!
Physx is EVIL... because.. uh.. Nvidia!
یه نفر دیگه هم یه حرف واقعا قشنگی زده:
"R9 290X." Who the hell came up with that name?
آخه R9 290X هم شد اسم خداوکیلی؟!:1. (27):(مثلا فرض کن میری مغازه میگی:آقا کارت "AMD Radeon R9 290X" الآن قیمتش چنده؟ مغازه دار چند ثانیه بهت خیره میشه و در نهایت سکته می کنه!:1041:)
اینایی که گفتم صرفا جهت خنده بودا یه وقت کسی ناراحت نشه.
یحتمل باید بنویسیم روی کاغذ " AMD Radeon R9 290X " و بگیم آقا ازینا بدید :1. (35):
بدتر از اسمی که گزاشته
وضعیت بازاری های ... ما هست :love:
چی بشه وقتی بیاد تو ایران :1. (5):