سوال در مورد نحوه استفاده از گرافیک 3870
سلام من به تازگی سی پی یو 3870 را خریده ام هنگام باز کردن ویدیو ها لرزش وجود دارد و پنجره ها هم با لرزش کشیده میشود اصلا تصویر کیفیت مطلوبی ندارد در توضیحات این پردازنده امده که ویدیو های hd را براحتی میتواند باز کند حالا من برای استفاده از این گرافیک درونی باید کاری انجام بدهم؟
پاسخ: سوال در مورد نحوه استفاده از گرافیک 3870
نقل قول:
سلام من به تازگی سی پی یو 3870 را خریده ام هنگام باز کردن ویدیو ها لرزش وجود دارد و پنجره ها هم با لرزش کشیده میشود اصلا تصویر کیفیت مطلوبی ندارد در توضیحات این پردازنده امده که ویدیو های hd را براحتی میتواند باز کند حالا من برای استفاده از این گرافیک درونی باید کاری انجام بدهم؟
سلام
درایور چی نصب کردید ؟
پیشنهاد میکنم آخرین درایور را از سایت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] دانلود و نصب بفرمائید
من با 3670 به راحتی بلوری تماشا میکنم 3870 که جای خود داره :wink:
اگر درایور را درست نصب فرمودید بفرمائید تا موارد دیگر را با هم چک کنیم
نقل قول:
سلام
درایور چی نصب کردید ؟
پیشنهاد میکنم آخرین درایور را از سایت
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] دانلود و نصب بفرمائید
من با 3670 به راحتی بلوری تماشا میکنم 3870 که جای خود داره :wink:
اگر درایور را درست نصب فرمودید بفرمائید تا موارد دیگر را با هم چک کنیم
سلام اقا نیما گل
نه درایور های مادربورد رو نصب کردم اگه بشه یه لینک مستقیم بده من نمیتونم پیدا کنم ممنونم
نقل قول:
سلام اقا نیما گل
نه درایور های مادربورد رو نصب کردم اگه بشه یه لینک مستقیم بده من نمیتونم پیدا کنم ممنونم
ویندوز 32 بیتی نصب کردید یا 64 بیت ؟
نقل قول:
ویندوز 32 بیتی نصب کردید یا 64 بیت ؟
اکس پی رو 32 بیتی و 7 رو 64 بیتی نصب کرده ام
نقل قول:
اکس پی رو 32 بیتی و 7 رو 64 بیتی نصب کرده ام
روی هر دو ویندوز همین مشکل وجود دارد ؟
برای ویندوز xp برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] درایور و برای ویندوز 7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] درایور را دانلود کنید
برای ویندوز 7 لازم نیست درایور نصب بشه اما واسه اکس پی با لینکی که اقا نیما دادن مشکل حل شد