سلام دوستان ...من يه مادربرد ايسوس دارم كه وقتي سيستم رو روشن ميكنم توي چك كردن اوليه بايوس همچين اروري ميده و بعد از 15 ثانيه خاموش ميشه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]لطفا كمكم كنيد
Printable View
سلام دوستان ...من يه مادربرد ايسوس دارم كه وقتي سيستم رو روشن ميكنم توي چك كردن اوليه بايوس همچين اروري ميده و بعد از 15 ثانيه خاموش ميشه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]لطفا كمكم كنيد
نقل قول:
کیس شما احتمالا گرینه درسته؟؟؟ 1 مشکل سخت افزاری از connectorهای usb جلوی کیسه باید قطعش کنید 2مشکل سخت افزاری از مادربورده من به هین مشکل خوردم باید usb جلو رو قطع کنید -سیم های جلوی کیس usb اتصالی کرده
سلام دوستان ...من يه مادربرد ايسوس دارم كه وقتي سيستم رو روشن ميكنم توي چك كردن اوليه بايوس همچين اروري ميده و بعد از 15 ثانيه خاموش ميشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
کانکتورای usb رو اشنباه وصل کردید :lol:
سلامنقل قول:
وارد ستاپ مادربرد بشوید
یک گزینه داره به عنوان usb keyboard آن را enable کنید
به احتمال قوی مشکل شما حل خواهد شد
اگر حل نشد بفرمائید
درود.نقل قول:
این مشکل دقیقا از کی به وجود اومد؟
چه قطعاتی را به پورت های USB و PS2 وصل کردید؟
با تنظیمات بایوس آشنایی دارید؟
با سلام
مشكل از آي سي بايوستونه . بايد دوباره پروگرام شه .
شما كابل هاي يو اس بي رو اشتباه وصل كرديد ومادربورد خود به خود بعد 15 ثانيه خاموش ميشه
احتمالاً مشکل از پورت های جلوی کیس هست یا یه دستگاه موس و یا کیبورد مشکل داره این مشکل مواقعی ایجاد نمشه که برق مصرفی از یو اس بی افزایش پیدا کنه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]رو هم بخونی بد نیست