1 :تعداد فایل پیوست
مشکل در نصب درایور کارت گرافیک HD 7970
با سلام دوستان من جدید ترین درایور کارت 7970 رو از سایت Asus دانلود کردم و نصب کردم ولی از وقتی که دایور جدید رو نصب کردم گزینه ی catalyst control center کار نمیکنه وقتی بر روش کلیک میکنم و انتخابش میکنم این ارور رو میده :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بعد اومدم کلا درایورو پاک کردم و از رو سی دی کارت گرافیک درایور خودشو نصب کردم دوباره نشد همون ارور رو داد و مشکل حل نشد لطفا راهنمایی کنید با تشکر.:1. (36):
پاسخ: مشکل در نصب درایور کارت گرافیک HD 7970
نقل قول:
با سلام دوستان من جدید ترین درایور کارت 7970 رو از سایت Asus دانلود کردم و نصب کردم ولی از وقتی که دایور جدید رو نصب کردم گزینه ی catalyst control center کار نمیکنه وقتی بر روش کلیک میکنم و انتخابش میکنم این ارور رو میده :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بعد اومدم کلا درایورو پاک کردم و از رو سی دی کارت گرافیک درایور خودشو نصب کردم دوباره نشد همون ارور رو داد و مشکل حل نشد لطفا راهنمایی کنید با تشکر.:1. (36):
سلام
برای آپدیت کاتالیست از برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]استفاده کنید
این درایوری که دانلود کردید چه ورژنی است ؟ ( اسم فایلی که دانلود و اجرا کردید را کامل بفرمائید )
آخرین ورژن که دانلود و نصب کردم 12.8 است
پاسخ: مشکل در نصب درایور کارت گرافیک HD 7970
سلام دوست عزیز اخرین ورژن کاتالیست رو نصب کنی فک کنم حل شه ورژن 12.10 WHQL موفق باشی:wink: