پاسخ: سرعت بسيار پائين هارد
سلام دوست عزیز .
ممکنه کا هارد شما بدسکتور گرفته .
با نرم افزار Tune Up تست بدسوکتور ازش بگیر و همینوطور با خوده ویندوز هم تست بدسکتور ازش بگیر ببین درست میشه .
من هارد دوستم همینجوری شده بود تست بدسکتور ازش گرفت درست شد .:wink:
سلام
احسان جان ،فکر نمی کنم مشکل بدسکتور ایشون(اگر باشه)بدین طریق حل بشه چرا که فرمت سطح پایین هم جواب نداده . در ضمن Hdtune که چیزی نشون نداده (خودشون گفتن)
گمان من به پاور سیستمشون هست که تونسته هارد رو از پا در بیاره ، و یا در اثر دانلودهای 24 ساعتشون ، احتمالاً بدافزاری هارد رو مورد حمله قرارداده .
در همه موارد توصیه می کنم هارد رو برای گارانتیش بفرستین(اگر تموم نشده باشه) و در غیر اینصورت از یک متخصص تعمیر هارد که دستگاه مخصوص جهت بررسی و تست هارد رو در اختیار دارن ، کمک بگیرین .
خودم هم احتمال ميدم از پاور سيستم بوده باشه كه الان تعويض كردم
ولي كلا من خيري از اين هاردهاي وسترن نديدم ديگه هميشه از هارد سيگيت استفاده ميكنم تا حالا هيچ مشكلي باهاشون نداشتم
نقل قول:
خودم هم احتمال ميدم از پاور سيستم بوده باشه كه الان تعويض كردم
ولي كلا من خيري از اين هاردهاي وسترن نديدم ديگه هميشه از هارد سيگيت استفاده ميكنم تا حالا هيچ مشكلي باهاشون نداشتم
متاسفانه هاردهای سبز و آبی کیفیت و سرعت مناسبی نداشته و اگر به برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] مراجعه فرمائید گارانتی آنها فقط 2 سال است
در مقابل هاردهای وسترن بلک کیفیت و سرعت خوبی دارند به گونه ای که خود کمپانی 5 سال گارانتی برای این هاردها در نظر گرفته است
کلا در هاردهای وسترن تنها مشکیه که رنگ عشقه :lol: