سلام دوستان من بایوس مادر بردم رو به ورژن جدید ارتقا دادم ولی هر کاری میکنم نمی شه به ورژن قبلی برگردم و ارور میده نه از طریق ویندوز و برنامه خود ایسوس و نه از طریق بایوس راهی به نظرتون میرسه ممنون میشم راهنمایی کنید:1. (12):
Printable View
سلام دوستان من بایوس مادر بردم رو به ورژن جدید ارتقا دادم ولی هر کاری میکنم نمی شه به ورژن قبلی برگردم و ارور میده نه از طریق ویندوز و برنامه خود ایسوس و نه از طریق بایوس راهی به نظرتون میرسه ممنون میشم راهنمایی کنید:1. (12):
از دکمه usb flash back استفاده کنید
سلام دوست عزیز .
شما یه Clear Cmos بکن ، بایوس راحت بر می گرده به بایوس قبلی .
سلام ممنون از راهنمایی تون ولی هر دو راه رو ازمایش کردم نشد
لطفا مراحل انجام کار را بفرمائیدنقل قول:
اگر مادربرد شما گارانتی دارد برای گارانتی اقدام فرمائید در غیر اینصورت اگر تهران هستید هماهنگ کنید تا برد را از نزدیک ببینم
ممنون از توجه و لطفتون من شب برم منزل مراحل رو با عکس میگذارم
ببینید گرامی شما بایوس مورد نظر خود را بر روی فلش کپی کنید ( فقط یک بایوس روی روت فلش باشد )نقل قول:
سیستم را خاموش کنید، فلش را به usb مناسب متصل کنید، کلید فلش بک را نگه داشته و سیستم را روشن کنید
توجه بفرمائید که کلید را باید برای چند ثانیه نگه دارید تا عملیات آپدیت بایوس آغاز گردد و صبر نمائید تا عملیات پایان پذیرد
اگر شما مراحل را به همین صورت انجام دادید و نتیجه نگرفتید مادربرد را برای تعمیر پیش متخصص ببرید
ممنون از راهنمایی خوبتون فقط باید فایل بایوس رو مطابق عکس تغییر اسم هم بدیم که بعد از اینکار و مطابق راهنمایی شما درست شد موفق باشید :1. (5):نقل قول:
این قسمت را که موقع دانلود اعلام میکنه فکر نمیکردم به آن توجه نفرموده باشید :wink:نقل قول:
خوشخالم که مشکل حل شد شما هم موفق و شاد باشید :give_rose: