MOA 2010 Grand Final با حضور شهر سخت افزار به عنوان نماینده ایـــران
با سلام خدمت کاربران محترم مجموعه شهر سخت افزار ؛
سرانجام پس از صحبت های زیادی که انجام شد بین شهر سخت افزار و MSI ، قرار شد معین صامتی ( BaRaN ) به همراه آرمان ندافی ( Devil ) در مسابقه نهایی MOA امسال به عنوان نماینده رسمی کشورمون شرکت کنند و بتونند شانس رقابت با بزرگان اورکلاکینگ دنیا از جمله Elmor ، NickShih و ... را داشته باشند و بنابراین شهر سخت افزار امسال افتخار حضور در هر دو رقابت بزرگ اورکلاکینگ دنیا را داره که به همه دوستان به خاطر این موضوع تبریک میگم . :Love-PCN~!::Love-ssa~! (1):
خبر تکمیلی :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این تاپیک برای حمایت از این دوستان عزیز و اطلاع رسانی های لازم از تمرینات تیم ایران و ... است .
برای حمایت از معین و آرمان عزیز به :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برید و SSA OC TEAM را انتخاب کنید ! :give_rose:
با وجود مشکلاتی که ساپورت نکردن شرکت محترم ماتریکس از نماینده ایران به وجود آورد ، مشکلی الان وجود نداره و تیم وضعیت خوبی داره ...
:yes: SSA OC TEAM FTW :yes:
با آرزوی بهترین ها برای اورکلاکر های ایران در این مسابقه ؛
شــهـــریـــار :great:
پاسخ: MOA 2010 Grand Final با حضور شهر سخت افزار به عنوان نماینده ایـــران
و رای گیری از امشب آغاز خواهد شد 18 آگوست
دوستان یه سوال ، ساپورت و پشتیبانی مالی این عزیزان بر عهده چه کسی یا شرکتی هست ؟ از جیب خودشون میرن برای مسابقات ؟ امیدوارم موفق باشن :great:
سلام به دوستان عزیز
معین و ارمان عزیز شما پتانسیل بالایی در کسب مقام دارین پس مارو تشنه از سر جوب بر نگردونید ها
:love:
فقط کار خودتون رو بکنید اصلا تحت شرایط جو مسابقه قرار نگیرید و بزنید دهن این رقیبان عزیزتون رو سرویس کنید
انشاالله که موفق می شید.
پاسخ : MOA 2010 Grand Final با حضور شهر سخت افزار به عنوان نماینده ایـــران
من به دلم افتاده اول میشین مارو جلو جمع ضایع نکنید :love:
متاسفانه پستهای اخیر پاک شدند.
تنها میتوان تاسف خورد برای افرادی که جبهه گیری های گروهی و تیمی رو چیزی فراتر از مسائل ملی و نام کشورمون میدونند.
حتی اگر تیمی غیر از SSA در مسابقات اورکلاک شرکت کنه شایسته پشتیبانیه. چرا که نام کشورمون در میونه.
حالا که تیم SSA علی رغم تمام محدودیت هایی که براش ایجاد کردند، [ به حق ] جواز حضور در فینال MOA 2010 رو گرفته چرا ازش حمایت نکنیم ؟
آیا میشه با پایین کشیدن دیگران خودمون رو بالا ببریم ؟!
چرا باید کاری کنیم که به ایرانی بودن خودمون و دوستان دیگرمون (که روزگاری در همین PCN باهاشون بودیم) شک کنیم ؟
دوستان عزیز هم تیمی و غیر هم تیمی!
حالا که SSA OC Team با همه نامهربانی ها به این مسابقات راه پیدا کرده، چرا سعی در سنگ اندازی میکنیم ؟
حرف آخر اینکه:
خاطرمون باشه که این تیمی که الان در این مسابقات شرکت میکنه در وهله اول نماینده کشورمون هست و موفقیت اون، موفقیت همه ماست.
سپاس :1. (23):
با سلام
نقل قول:
دوستان یه سوال ، ساپورت و پشتیبانی مالی این عزیزان بر عهده چه کسی یا شرکتی هست ؟ از جیب خودشون میرن برای مسابقات ؟ امیدوارم موفق باشن :great:
شرمنده که دیر پاسخ گوی شما هستم
متاسفانه شرکت که محصولات این شرکت رو در ایران وارد می کنه حاظر با ساپورت ما نشده و ما به صورت مستقیم از شرکت محترم MSI ساپورت می شیم و بلیط و تمام هزینه ها ابتدا توسط خودمون پرداخت میشه و به محض ورود به کشور تایوان در اولین فرصت به ما بازپرداخت خواهد شد
با تشکر از حمایت تمامی دوستان با اینا همه لطفی که به من دارند سوزاندن قطعات رو فراموش کردم و روحیه جدیدی گرفتم
متاسفانه افرادی که در این مسابقه شرکت می کنند یکم زیاد کله گنده هستند :دی و حضور ما و بودن در کنار اینها خودش از 100 تا اول شدن بهتره :دی
به زودی منتظر خبر های جدید باشید
درود دوستان گلم
من تازه این خبر رو دیدم . و واقعا خوشحال شدم و از صمیم قلبم براتون ارزوی موفقیت میکنم و چند تا نکته دارم که ته دلم مونده و دلم میخواد واقعا به شما دوستان بگم .
خیلی وقتها تیمهای مختلفی در خیلی از رشته ها وارد مسابقات مختلف میشن ولی مقامی نمی یارن !!!!!!!! میدونید چرا ؟ واسه اینکه میگن ما برامون شرکت کردن مهم بود برد زیاد مهم نبود . ازتون خواهش میکنم کسی رو کله گنده ندونید و واقعا با تمام وجودتون برای رکورد و حفظ ابروی ایرانی برید جلو . باور کنید که میتونید و اینرو باور داشته باشید . در ایران با در آمد متوسط 500 دلار واقعا دوستان اینقدر هزینه میکنن و بدون کوچیکترین ساپورتی کلی کار انجام میدن چون این خاصیت ایرانی هاست . پس تا اینجا که بدون امکانات درست و حسابی به این مرحله رسیدید این رو حفظ کنید و به مرحله بعدی برید و در مرحله بعد خودتون رو دست کم نگیرید چون واقعا رقیبانتون از شما قویتر نیستن .
با ارزوی موفقیت همه کسانیکه میخوان موفق بشن .
بدرود
باتشکر از دوست عزیزمون ، سعید عظیمی ( Saeid.aZm ) به خاطر این پست جالبشون : :give_rose:
نقل قول:
به امید روزی که کسانی همچون پژمان جان عزیز و صابر جان OverClockers از تیم hotOverclock.com به این گونه از مسابقات اعزام شوند که اگر به نتایج hw بنگرید متوجه موضوع خواهید شد. فقط HotOverClock
خیلی خوب هست که فرصت پیش بیاد تا افراد اهداف اصلی و باطنی خودشون را نشون بدند و کاربران از شک و تردید در بیاند :
پس از اتمام مسابقه در وب سایت Futuremark و اعلام سوم شدن شهر سخت افزار در آسیا همین دوستان عزیز به طور غیر مستقیم گزارش کردند که نتیجه SSA بسیار مشکوک هست و بسیار جالب بود که نتیجه ما را چندین سری چک کردند و صحت صحبت های این دوستان تایید نشد !
و اما جالب تر ! با وجود اینکه درستی و صحت نتیجه ما اثبات شد و FutureMark اون را چک کرد این دوستان هنوز که هنوز هست دارند این شایعه را گسترش میدند که شهر سخت افزار نتیجه را خریده !!! :1. (27): به طوری که حتی شرکت ماتریکس نماینده MSI هم با این افراد همسو شده که در نوع خودش بی نظیر هست :1. (27)::1. (27):
باز هم گذشت این موضوع و الان جالب تر هست که بدونیم حتی ماتریکس خواهان این موضوع هست که MSI HQ تایوان نیز شهر سخت افزار را پشتیبانی نکنه برای مسابقه و ماتریکس برای هیچ یک از کار های سفر این عزیزان متاسفانه هیچ اقدامی انجام نداد جز تهمت های زیادی که دلیلی نداره اینجا گفته بشه .
به نظرتون ننگ آور تر از این هم هست که نماینده کشورتون حالا هر کسی که میخواد باشه ، داره برای یک مسابقه بین المللی میره ، به جای پشتیبانی فقط سعی در کار شکنی کنیم ؟
مسابقه بین المللی نه HWBOT هست نه فروم بازی نه وب سایت و ... ؛ یک جایی هست که شرکت کننده بیانگر یک کشور هست و خیلی جالب بود که ببینیم که ماهیت اصلی این افراد چی هست . بهتر نبود اختلافات را در چنین جایی کنار میگذاشتید ؟
این هست ماهیت افرادی که در ظاهر سنگ کشور را به سینه میزنند و در پوشش فعالیت ملی و تخصصی اهدافی ضد ایرانی را دنبال می کنند .
و خیلی جالب هست که با تمام رفتار های ناشایست این افراد ، شهر سخت افزار به عنوان نماینده شایسته کشورمون داره به این مسابقات اعزام میشه . :yes:
در آخر تشکر میکنم از مهراد عزیز که حق مطلب را کامل ادا کرد . :give_rose: