کمک فوری برای خرید رم 1 گیگ ddr1
سلام دوستان من از مارک های رم کم سر در میارم و به بازار هم زیاد وارد نیستم لطفا درباره ی خرید رم 1 گیگ حالا هر مارکی بخواد باشه میخوام هر چی میدونید رو بزارید و حتی قیمتش رو هم بزارید و فقط رمش ddr1 باشه رم های ddr2 ,ddr3 نمیخوام لطفا کمکم کنید و چگونگی پیدا کردن این رم ها رو هم برام بزاریدیعنی تو بازار به سختی گیر میاد یا نه خوب گیر میاد؟؟؟؟؟؟
راستی من مادر بردم p4v8x-x هستش و سه تا جای رم میخوره یه رم یک گیگی معرفی کنید که به مادربرد من هم بخوره!!!!
پاسخ: کمک فوری برای خرید رم 1 گیگ ddr1
نقل قول:
سلام دوستان من از مارک های رم کم سر در میارم و به بازار هم زیاد وارد نیستم لطفا درباره ی خرید رم 1 گیگ حالا هر مارکی بخواد باشه میخوام هر چی میدونید رو بزارید و حتی قیمتش رو هم بزارید و فقط رمش ddr1 باشه رم های ddr2 ,ddr3 نمیخوام لطفا کمکم کنید و چگونگی پیدا کردن این رم ها رو هم برام بزاریدیعنی تو بازار به سختی گیر میاد یا نه خوب گیر میاد؟؟؟؟؟؟
راستی من مادر بردم p4v8x-x هستش و سه تا جای رم میخوره یه رم یک گیگی معرفی کنید که به مادربرد من هم بخوره!!!!
سلام
این رم در بازار گیرتون نمیاد و اگر هم پیدا بشه قیمتی بالای 70 هزار تومن داره که بنظرم ارزش خرید نداره
رم 512 چطور تو بازار گیر نمیاد 3 تا بگیرم قیمتش الان چنده
این چند تا رو با قیمت نسبتا معقول پیدا کردم
DDR 400 1GB
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
DDR 400 512MB
اینا که قیمتش خیلی بالاست ارزون تر نیست؟؟؟؟؟
بهتر بگردی و گوش به زنگ باشی ببینی کی میخواد سیستمشو به روز کنه رماشو بگیری اینتوری خیلی به صرفه تره
رم های UMAX ِِDDR با قیمت 43 نو ... پلمپ موجود است ... :cool:
يك زنگ به دريا بزنيد 1 گيگ باس 400 شركت twinmos موجود داره
نمیشه قیمت پایین 30 تومن برای رم ها تو بازار پیدا کرد؟؟؟؟؟ فقط نمیخوام اشغال بخرما!!!!