پاسخ: گوشی W700 و مشابه آن
دور و بر گوشی چینی رو کلا خط قرمز بکش واصلا طرفش نرو ... به هیییییییییچ عنوان ...
تاچ که نمیخوای باشه ؟ چون هزینه ای که داری میکنی یه تاچ خوب میتونی بگیری ... اگه تو مایه های گوشی قبلیت و بهتر میخوای که امکاناتش هم خوب باشه تا 200 نهایت 250 بیشتر لازم نیست بودجه بذاری ... :cool:
نقل قول:
دور و بر گوشی چینی رو کلا خط قرمز بکش واصلا طرفش نرو ... به هیییییییییچ عنوان ...
تاچ که نمیخوای باشه ؟ چون هزینه ای که داری میکنی یه تاچ خوب میتونی بگیری ... اگه تو مایه های گوشی قبلیت و بهتر میخوای که امکاناتش هم خوب باشه تا 200 نهایت 250 بیشتر لازم نیست بودجه بذاری ... :cool:
خب چند تا مدلم ميگفتي ديگه
بعد تاچ چيه
اونوقت مدلايي كه با قيمتي كه گفتم از اونام بگين
ممنون
نقل قول:
خب چند تا مدلم ميگفتي ديگه
بعد تاچ چيه
اونوقت مدلايي كه با قيمتي كه گفتم از اونام بگين
ممنون
خب منظور از تاچ همون گوشیهای لمسیه ... مدلها رو هم تا امشب منتظر باش بهت معرفی میکنم ... :great:
نقل قول:
خب منظور از تاچ همون گوشیهای لمسیه ... مدلها رو هم تا امشب منتظر باش بهت معرفی میکنم ... :great:
ممنون منتظرم
خب ... با این بودجه تنوع زیادی برای خرید گوشیهای با امکانات نسبتا عالی وجود داره ... در اینجا چند نمونه گوشی لمسی و غیر لمسی رو معرفی میکنم ... البته سونی اریکسون :cool:
اگه میخوای همون کارایی مثل گوشی قبلی داشته باشه میتونی این گوشی رو با قیمت 80 بخری :lol:
Sony Ericsson S312 ~80
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اگه گوشی ساده با امکانات بالا و دوربین خوب و قابلیت پخش موسیقی خوب میخوای ... این مدلها ...